עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות וייפר??

Featured Replies

פורסם

אפשר להביא כל מכונית לארץ!!!

העיניין הוא הכסף שצריך להשקיע..בקנייה ביבוא במכס וברשיונות!

דוד שלי הביא לארץ מוסטנג קוברה 04 חדשה...אבל היא עלתה לו גמו כמה מרצדסים עקב הבלאגן עם היבוא

קצת סדר בבלגן :

החוק אומר שאסור לייבא שום כלי רכב שלא נמכר בארץ על ידי היבואן, נכון שפה ושם יש חריגים כמו עולים חדשים,הרבה קשרים וכסף (ואני מתכוון להרבה).

2 מכוניות הפרארי שיש בארץ שייכות לאותו אדם, הוא הבעלים של סמל"ת שהיא היבואנית של פיאט בין השאר (פרארי שייכת לקונצרן פיאט)

הוא פתח סוכנות פרארי לכמה ימים הביא את המכונית ל"תקינה" (בדיקות של משרד התחבורה ) וסגר את הסוכנות ,כמובן שהרכב נשאר פה,הבן אדם מקומבן ועמוס בכסף מפה ועד להודעה חדשה, הוא עושה את התרגיל הזה כל כמה שנים.

בקיצור תשכחו מהוויפר עד שהיבואן יחליט אחרת (והוא לא).

בארה"ב אתה יכול לעשות מה שבא לך כל עוד שהמוסך שעשה את השינוי (מוסכי שיפורים מאוד נפוצים שם) הוא בעל רישוי VIN

שאומר שהוא יכול לתת מיספר שילדה חדש לרכב .

• תגובות 55
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שינוי של הזמן האחרון לפני ארבע שנים יכלת להביא כל רכב לארץ

אבל לבחץ היבואנים הרישמיים שינו את החוק

פורסם

אני אישית ראיתי וייפר חדשה דנדשה חונה ליד הבית שלי פעם אבל היה לוחיות של חו"ל ודיברתי עם הבן-אדם והוא ישראלי לשעבר שבא לבקר והחליט להביא איתו את האוטו (אתם הייתם נפרדים לכמה שבועות מהוייפר החדשה שלכם?)

נ.ב. אפשרי ביותר לעשות יבוא אישי של מכוניות אבל צריך אישורים מפה עד להודעה חדשה

והבעלים של פיאט ישראל לא היה צריך לפתוח סוכנות פרארי כי בכל מקרה הוא היבואן הרשמי של כל קונצרן פיאט אז אוטומטית הוא גם הסוכן של פרארי

פורסם

אני ראיתי פעם פורשה 911 טורבו קבריולט עם הגה בצד ימין שבאו אלינו לביקור באיזה מוצב, כשהייתי בצפון...

זה בכלל חולני (ולא בטיחותי בגרוש), אבל זה מראה לך מה כסף מסוגל לעשות...

פורסם

אי אפשר להביא וויפר לארץ לתמיד.

החוק בארץ לא מאפשר לסוע עם מכונית שהגובה שלה מתחילת הגלגל לגחון הוא פחות מ-8 ס"מ, והוייפר היא פחות מ-8 ס"מ. וזה בדוק.

ככה שתפסיקו לחיות בסרטים ולאכול אשליות, ולהאמין לכול פלצן שרואה משו שדומה לוייפר.

פורסם

זה שינוי של הזמן האחרון לפני ארבע שנים יכלת להביא כל רכב לארץ

אבל לבחץ היבואנים הרישמיים שינו את החוק

צר לי לאכזב אותך אבל החוק הזה קיים פחות או יותר מאז שיש יבואנים בארץ  ,

אבל אתה צודק בזה שהיבואנים כל כך "דאגו" לנו ויצרו לחץ להעביר את התקנה הזאת,

טענתם היתה שאם הרכב לא מיובא באופן סדיר אז לא ניתן יהיה להשיג חלקים בטיחותיים לרכב (רפידות בלם וכו`)

פורסם

מה אתם מקשקשים, בטח שאפשר לייבא מכוניות בייבוא אישי.

אני מכיר מיצובישי 3000GT ביבוא אישי, M5 קבריולט גג קשיח בייבוא אישי(הייתה עליה כתבה באוטו) ועוד ועוד....

פורסם

ממממ ת-3000GT ראיתי בחיפה, כמעט גמרתי :P

נסענו עם האוטובוס לאיזה מוזיאון מסריח פתאום קלטתי תאוטו הזה צעקתי לחבר שלי וכל האוטובוס עבר לשמשה השמאלית ראה תאוטו הזה ולא הפסיק לדבר עליו.

עוד דבר משעשע שהיה ראינו מאזדה לאנטיס נתקעת במשאית המשאית לא הרגישה כלום ונסעה לדרכה כל הלנטיס היית מעוכה :jump:

ואם מישהו רוצה תוויפר בארץ היבואנית "סמלית" (פיאט ואלפא רומיאו) תהיה מוכנה לייבא אותה תמורת סכום סמלי.

פורסם

מה אתם מקשקשים, בטח שאפשר לייבא מכוניות בייבוא אישי.

אני מכיר מיצובישי 3000GT ביבוא אישי, M5 קבריולט גג קשיח בייבוא אישי(הייתה עליה כתבה באוטו) ועוד ועוד....

אמרתי שאי אפשר לייבא רכבים שלא מיובאים על ידי היבואנים של חברות הרכב,

גם המיצובישי 3000GT וגם ה-M5 יובאו או מיובאות על ידי היבואנים כך שאין בעיה ליבא אותם .

אין שום קשר בין הוויפר לסמל"ת, הוויפר מיוצרת ע"י Dodge האמריקאית (ואני לא בטוח שיש ל-Dodge בכלל יבואן בארץ)

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות מהוייפר?

מכונית שרירים טיפוסית, לא ממש מתוחכמת (על משקל הנוסחא - נפח מנוע גדול יותר = חזק יותר) יחד עם התנהגות כביש לא מחמיאה, ממה שקראתי. לפחות היא עולה בהתאם, אי שם בגולה...

פורסם

לוייפר יש אופי כמו שלמעט מכוניות אחרת יש

פורסם

אמרתי שאי אפשר לייבא רכבים שלא מיובאים על ידי היבואנים של חברות הרכב,

גם המיצובישי 3000GT וגם ה-M5 יובאו או מיובאות על ידי היבואנים כך שאין בעיה ליבא אותם .

אין שום קשר בין הוויפר לסמל"ת, הוויפר מיוצרת ע"י Dodge האמריקאית (ואני לא בטוח שיש ל-Dodge בכלל יבואן בארץ)

דודג' זה קרייזלר והיבואנים של קרייזלר לארץ הם "מכשירי תנועה" דרך פתח תקווה 74 ת"א טל 03-6841300.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה ההתלהבות מהוייפר?

מכונית שרירים טיפוסית, לא ממש מתוחכמת (על משקל הנוסחא - נפח מנוע גדול יותר = חזק יותר) יחד עם התנהגות כביש לא מחמיאה, ממה שקראתי. לפחות היא עולה בהתאם, אי שם בגולה...

טוב... לא מתאים לך אתה יכול ללכת...  :argue:

והבא בתור שיורד על הוייפר, אני מוצא איפה הוא גר ו... (הבנתם..)   :2gunsfiring:

יופי שזה לא המכונית שאני חולם עליה כבר שנים...

8====)__________|)----------      =======|>>    :auto:

פורסם

זה שאתה חולם עליה כבר שנים, בטח בגלל אותה סידרת טלוויזיה משעשעת, לא הופך אותה ל"פחות אמריקאית טיפוסית" עם נפח מנוע מוגזם, וזהו.

פורסם

אם היה בה כל מה שהיה במכונית בסידרה הייתי מת לאחת כזאת,

אבל לפי דעתי  היא די מגושמת, סתם מנוע ענק(כמה מגיע 500HP?)

חברת דודג' צריכה לשפר את העיצוב שלה כזאת יותר לחשוב על הנהג מאשר על המונע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים