עבור לתוכן

שאלה בקשר לOC... (קשור לביצוע BOOT תחת OC)

Featured Replies

פורסם

שלום לכל מיש נכנס לשאכול ומתעניין בעייתי הקטנה והמוזרה... :P

יש בידי P4 1800A ולוח DFI NS35-SC... אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי (והצלחתי חלקית) עכשיו תקשיבו..

הלוח שלי הוא לוח מוגבל כלומר אין אפשרות של העלאת מתחים ו FSB ידנית / בקפיצות של 2 - 1 יש לו אפשרויות

100/133/33 כאשר זה CPU/DIMM/PCI

יש כל מיני אופציות שם בביוס עכשיו בגרסאת הביוס הראשונה של הלוח ניסית לשים אותו על 112/150/35 עשיתי SAVE ומה המחשב לא עושה בוט... איפוס CMOS פתר את הבעיה והמחשב עשה BOOT בצורה נורמלית.

עידכנתי לו את הביוס לגרסא אחת יותר מעודכנת מזאת של הסטוק שמתי לו את ההגדרות על 112/150/35 והפלא ופלא המחשב עולה ומזוהה בתור P4 2Ghz (יאאא פעם ראשונה שהולך לי!) עכשיו מה שמציק זה שזאת האפשרות כאילו הכי גבוהה שם אין עוד אפשרות שעוברת את ה 112 מה שכן היה בגרסאת הסטוק של הביוס. עכשיו שאלתי היא למה בגרסא הקודמת של ה BIOS המחשב לא עשה בוט וגרסא הזו הוא כן עשה???

יש לי חדשדות שהזיכרונות הם הבעיה... יש לי A/DATA 400 וSAMSUNG 266 אתם חושבים שזה יעזור אם אני אשאיר רק את ה ADATA ואני אנסה את הגרסאת BIOS הקודמת???

מקווה שתפסתם תודה !

פורסם

אני לא חושב שזה הזיכרון... לפי דעתי הביוס היותר חדש פשוט תיקן באס מסויים שלא עבד בביוס הקודם... בכל מיקרה עדיף תמיד להתקין את הביוס האחרון !! ( רק במידה ואתה בטוח במה שאתה עושה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים