פורסם 2002 במאי 2823 שנים DNF - Duke Nukem Forever אגב, Starlancer הוא סימולטור החלל הטוב ביותר ולא שום דבר אחר... למה אני מצפה? Mafia: The City of Lost Heaven (אני מאוד מקווה שהוא ייצא) Hitman 2 SWAT: Urban Justice וכמובן No One Lives Forever 2 בניגוד אליך אני לא אטען שאין לך טעם במשחקים (למרות שאין לך ), כי טעם הוא דבר סובייקטיבי לחלוטין... אבל אני אסכים איתך בדבר אחד, גם אני מחכה להמשך של SWAT, נקווה שלא נתאכזב.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים סימולטור הטיסה בחלל המושלם ביותר ששיחקתי בו בחיי!!!! independance day 2 - נראה לי שהוא יותר טוב!שיחקת ב Descent Freespace?
פורסם 2002 במאי 2823 שנים נא פרט את היטמן ממש לא אהבתי ועזבתי אותו אחרי שני שלבים (להתגנב אל האויב? זה לא הקונספט שלי!) NO ONE היה ממש ילדותי לטעמי... מ SWAT ממש התמוגגתי! שיחקתי אותו פעמיים רצוף! גם את IGI (ואי מקווה שהשבוע ישלחו לנו סוף סו את הבטא טסט של 2!)
פורסם 2002 במאי 2823 שנים גם את IGI (ואי מקווה שהשבוע ישלחו לנו סוף סו את הבטא טסט של 2!) מי זה לנו? קבוצת הבטא טסט של המשחק.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים היטמן היה משחק מעולה, רעיון מקורי וביצוע טוב למדי.לNOLF היתה עלילה טובה והוא היה מאוד מעניין.IGI היה נחמד, אבל פשוט מדי ולא אהבתי את הקטע של אויבים שחוזרים לתחיה במקומות קבועים...
פורסם 2002 במאי 2823 שנים היטמן היה משחק מעולה, רעיון מקורי וביצוע טוב למדי.לNOLF היתה עלילה טובה והוא היה מאוד מעניין.IGI היה נחמד, אבל פשוט מדי ולא אהבתי את הקטע של אויבים שחוזרים לתחיה במקומות קבועים...אם NOLF היה רק עלילה הוא לא היה משחק טוב בכללבלי כל ההומור הדיאלוגים המבריקים והמשימות המיוחדות המשחק לא היה שווה כלום MONOLITH עשתה זאת שוב אני אישית כבר לא יכול לחכות ל 2
פורסם 2002 במאי 2823 שנים DNFMAFIAGTA 4 (City Vice)Need For Speed איזשהו ..Hitman 2CS:CZלא יודע מה עוד ...
פורסם 2002 במאי 2823 שנים שייצא כבר קווסט חדש כלשהואלא משנה, שיהיה טוב שיהיה על הפנים העיקר שייצא ( ןעדיף של לוקאס)
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אני דוקא כן מחכה ל-DOOM3.אני צריך תירוץ להחליף כרטיס מסך. ;Dהבנתי שהוא די יפיל אותו.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אני דוקא כן מחכה ל-DOOM3. אני צריך תירוץ להחליף כרטיס מסך. ;D הבנתי שהוא די יפיל אותו. טוב נו, הכרטיס שלך כבר עכשיו עגלה בגלל שאני חבר כזה טוב, אני מוכן לתרום לך את שלי תמורת העלה שלך במחיר סימלי בלבד....
פורסם 2002 במאי 3023 שנים 27 יום ליום הגדול(בתקווה שלא ידחו עוד פעם )!! היציאה של וורקראפט 3 לאויר העולם!!!
פורסם 2002 במאי 3123 שנים 27 יום לאויר העולם זה לא אומר 27 יום לכבלי הרשת ;D מת למשחק הזה וגם הירוז 4 נראה לא רע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.