עבור לתוכן

DirectX 9 Beta

Featured Replies

פורסם

לפני שאתה מנסה את זה על החברה בפורום, התקנת את זה אצלך?

אם כן למה שלא תגיב על זה קצת?

שמעת על הווירוס שנמצא ב"כאילו" גירסה 9 של DX?

הרבה שאלות - מעט תשובות ;)

פורסם

בדיוק רציתי להגיב HUBER , אני רואה שאתה זריז מקלדת.

*הודעה ממישהו שאיכפת לו.*

כל המתקין את התוכנה הנ''ל מסתכן בגרימת נזק למחשב.

הורדה באחריותכם בלבד!

נ.ב

אני לא הייתי מוריד, גם ככה אין כרטיס בשוק שתומך בדיירקט 9

פורסם

אם אין תמיכה בכרטיס בכלל אז אין טעם להוריד!!

פורסם

בדיוק אלא אם כן אתה מפתח שבדיוק עובד על המשחק של הדור הבא או מפתח את הכרטיס הגרפי הבא.

פורסם

לא להוריד! איפה שהוא באתר של מיקרוסופט קראתי שהבטא עושה כל כך הרבה בעיות שזה סיוט

עזבו ..... חכו כבר ל WIN_XP_SEC שיבוא עם הגרסא המלאה והטובה חוצמזה באמת למה ? זה לא יתן שומדבר לכרטיס שלא תומך ביכולות

פורסם
  • מחבר

;D

פשוט מיהרתי מתוקים שלי

אין וירוס, אבל ממה ששמעתי אצל חברים שלי שהתקינו את זה ( ;D - אבל זה זה שהביא לי את הלינק) זה כל כך הרס להם שהם פירמטו והתקינו מחדש את הווינדוס...

פורסם

;D

פשוט מיהרתי מתוקים שלי

אין וירוס, אבל ממה ששמעתי אצל חברים שלי שהתקינו את זה ( ;D - אבל זה זה שהביא לי את הלינק) זה כל כך הרס להם שהם פירמטו והתקינו מחדש את הווינדוס...

כמו שצריך!!!

פורסם

;D

פשוט מיהרתי מתוקים שלי

אז החלטת לבדוק את זה אצלנו?? :nono:

פורסם

ואם אתם כבר מדברים על מה שיצא ב XP SE אז תחכו הרבה זמן תיכנסו ותיראו בעצמכם יש באתר הזה הרבה חדשות :http://www.betastream.com/

תירדו למטה.

פורסם

מה כבר ביקשתי?

כולה SP ראוי!

אנחנו מתחננים..

פורסם

אני זוכר איפשהו.... עם גירסת הבטא של DX 9 לפני כיותר מחצי שנה (והיתה כזו), שטענו שיש משהו כמו 100000 Bug Fixes... לא יודע מה אתכם, אבל בשבילי זה נשמע כמעט כמו נצח בשביל מיקרוסופט.

זה הצליח להצחיק אותי לכמה דקות טובות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים