פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים למה הוא צריך השעיה?הרי איך שאתה מדליק את המחשב הכרטיס כבר מתתחיל להתחמם בהדרגה.
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר לא יודע ברגע שעושים רסטרט הוא עובד מהתחלה אבל אם אני מדליק את המחשב אז הוא פועל לי דקה אחרי שהוינדוס עולה ...
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר אהה ובקשר ל 3DMARK קיבלתי 3550 זה בגלל המחשב הדיי עגלה שיש לי לא ? [AMD 2500 שזה בעצם 1.8 ג'יגה] אני מתכנן להחליף אותו על מה אתה הכי ממליץ ? להמשיך עם AMD או אולי לעבור לאינטל ? אשמח לשמוע תגובתך ותגובות אחרים
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים דבר ראשון, אל תגנוב לעצמך את הת'ראד דבר שני, נשמע לי ממש מוזר העניין עם הכרטיס. זה לא פונקציה של מערכת הפעלה בכלל.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אתה חייב לטפל בותוציא את הכרטיס ותבדוק אם יש לו חור לשימון (לפעמים יש מתחת למדבקה) ולשמןאם אין אז צריך להחליף אותו, יש כמה אפשרויות.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים תחשבו על זה אולי לכרטיס יש באמת השהייה עד שהווינדוס עולה,כמו שיש בגיפורסים מאווררים שפועלים רק כשמפעילים תלת-מימד שמנצל את הכרטיס.אולי זה גם קשור למד טמפרטורה שיש בחלק מה 9600xt שמפעילים את המאורר בשעת הצורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.