עבור לתוכן

מקבל הודעת DVD-Video files reallocation failed בצריבת DVD בנרו

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לצרוב סרט ומקבל כל פעם הודעת DVD-Video files reallocation failed.

הוא נותן לי אפשרות להמשיך, ואם אני ממשיך הסרט עובד על המחשב (Power DVD5) אבל לא עובד ב-DVD בבית (שבטוח קורא מדיות מהסוג הזה)

למישהו יש מושג?

פורסם

אני מנסה לצרוב סרט ומקבל כל פעם הודעת DVD-Video files reallocation failed.

הוא נותן לי אפשרות להמשיך, ואם אני ממשיך הסרט עובד על המחשב (Power DVD5) אבל לא עובד ב-DVD בבית (שבטוח קורא מדיות מהסוג הזה)

למישהו יש מושג?

זה כנראה קשור לקובץ IFO.

א) איזה נירו יש לך?

ב) אתה עובד עם ISO1? הכי פשוט? כי זה בד"כ פותר בעיות תאימות.

ג) אתה יכול לתת יותר נתונים? (פיצלת לשני דיסקים? מה אתה בדיוק צורב..?)

פורסם
  • מחבר

1. היה לי 6.3.1.20, אני אנסה על 6.3.1.25 בקרוב

2. נסיתי להוריד את כל ה-V של ה-"מעל 8 ספריות" ו-"256 תוים" ובחרתי את ה-ISO שתומך רק ב-8.3 (אני חושב שזה ISO1 פשוט אין לי פה נרו לבדוק)

3. במקור זה סרט מקורי בלי כתוביות באנגלית

מה שעשיתי זה Demux עם rejig, החלפתי את אחת הכתוביות בכתוביות שלי, חיברתי את הכל יחד עם rejig וגררתי את ה-VOB שזה יצר לי לתוך ה-DVD במקורי. בסוף תיקנתי את ה-IFO עם IfoUpdate ככה שבמחשב עובד לי הסרט עם תפריטים וכתוביות.

כל זה נצרב במוד של DVD-Video על DVD+RW של Verbatim (שעדיין עושים לי בעיות קריאה בכמה מגה האחרונים)

פורסם

תנסה לצרוב את הסרט מהמחשב דרך ה DVDSHRINK ותן לו להשתמש בנירו עם ההגדרות שלו.

דבר שני, תמיד אני משאיר קצת רווח מהקצה, לא משנה עם איזה מדיה אני משתמש. לדוגמא, עם ברירת המחדל ב DVDSHRINK ל DVD5 היא 4460 אני נותן לו 4400.

אני משתדל מאוד שלא לצרוב ישירות עם הנירו כי הנירו לא מתקן בעיות תאימות לפורמט הסטנדרטי. אם לא SHRINK אז ISO MODE ב DVD DECRYPTER.

פורסם

להגיד לך מה הבעיה? נותנים לך מדריך פשוט איך להכניס כתוביות לDVD. אבל לאאאאאאאאאאאאא, אתה חייב לנסות להחליף כל תוכנה בתוכנה שונה. דפקת את הסרט! הבעיה הזאת אומרת שהסרט שיצרת לא תקין בשביל לעבוד בDVD. גם אני ניסיתי לשחק עם זה פעם, הייתי מרוצה שיש כתוביות אבל קיבלתי את ההודעה הזאת כשניסיתי לצרוב את זה.

פעם הבאה תעבוד לפי מדריך ואל תנסה להמציא אחד

פורסם
  • מחבר

אוי נו באמת דרעק

זה שאתה נתת מדריך לא אומר שהוא היחיד שקיים בעולם, המדריך שלך מצריך תוכנות כבדות שצריך לקנות, והוא לא תומך בשימרה של הכתוביות הקיימות. המדריכים ב-Video Help הרבה יותר ריצניים מהשטות הזאת.

הסרט שאני מנסה לצרוב הוא 4400 מגה ואין לי כוח להכווץ אותו :)

מעצבן אותי שהמדיות היקרות האלה של ורבטים קורסות (read error) במגות האחרונות של הדיסק.

אני אנסה לצרוב את זה עם dvdshrink

הדבר שמוזר לי זה שהדיסק שצרבתי עובד יופי עם ה-DVD במחשב עם Power DVD 5 אבל ה-DVD הבייתי של טושיבה מוציא Disk error

פורסם

כי הסרט לא בפורמט הנכון. המחשב יודע לאכול את זה - ה DVD שלך לא.

אם זה 4400 לא תצטרך לכווץ. ה DVD SHRINK אמור לבנות מחדש את הקבצים ואז בד"כ בעיות התאימות נפתרות.

פורסם

זה שאתה נתת מדריך לא אומר שהוא היחיד שקיים בעולם, המדריך שלך מצריך תוכנות כבדות שצריך לקנות, והוא לא תומך בשימרה של הכתוביות הקיימות. המדריכים ב-Video Help הרבה יותר ריצניים מהשטות הזאת.

עובדה שהמדריך שלך מוציא סרטים לא תקינים... ::) ולי יש כבר אוסף של 5 סרטים

פורסם
  • מחבר

זהו, אני נשברתי

ה-dvdshrink לא מוכן לפתוח את הדיסק שלי, וגם לא מוכן לפתוח את הסרט שהורדתי

אולי כל הבאלגן נובע מזה שהסרט שלי מורכב משני PGC.

זה כבר ממש מעצבן אותי, ויתרתי על התפריט :(

פורסם

עכשיו אני כבר לא מבין כלום. הורדת VOBS? AVI?

פורסם
  • מחבר

לקחתי סרט DVD מקורי.

הבעיה היא שהקבוצה הראשונה של ה-VOB מורכבת משני PGC, וכשאני אני עושה Demux אני בעצם הורס את המבנה הזה. לכן כשאני בא לחבר הכל בסוף נוצרת הבעיה.

פורסם

עכשיו אני באמת לא מבין כלום. אם יש מקור בשביל מה להתעסק עם זה?

פורסם
  • מחבר

כי רציתי להחליף את הכתוביות בצרפתית בעברית ולשמור על התפריטים.

פורסם

תמיד קיימת האופציה לקידוד מלא מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים