עבור לתוכן

צורב פלקסטור "ישן" ששבק ככל הנראה, ומעוניין בצורב חדש (CD-RW)

Featured Replies

פורסם

טוב.. נתחיל מזה שלפני שנתיים (פלוס חודש) הגיע אלי צורב פלקסטור 40/12/40A חדש, 800 שקל בזמנו.

לא השתמשתי בו הרבה, אני מודה, וקרה לי פעם שהייתי צריך לצרוב משהו דחוף והדיסק נדפק, אז צרבתי אותו במקום אחר, כי זה היה דחוף.

שכחתי מזה, ואחרי הרבה זמן גיליתי שהבעיה חוזרת, אחר כך ניסיתי עדכוני Firmware וכו', ואולי מעצלנות לא ניסיתי כל כך לנצל את האחריות,

הגעתי למסקנה שכנראה אין מה לעשות. למרות שהצלחתי לפני כמה ימים לצרוב 400 מגה ב4x, והverify אפילו הלך טוב, דיסק שלם הוא לא מצליח לצרוב.

טוב, הסיבה היחידה שאני מספר את כל זה, היא כדי לדעת אם למישהו יש איזה רעיון נואש אחרון אולי?

בכל מקרה, אני מעוניין כרגע בצורב חדש- וכמה שיותר זול,

ממש אין לי כסף, אז אני אוותר על צורב DVD, למרות שזה יכול להיות שימושי - כי אין לי אפילו קורא DVD,

אני זוכר שפעם לפחות Lite-On נחשבו להרבה יותר איכותיים מכל חברה אחרת כשדובר בצורבים שלא קורעים את הכיס,

ולא הצלחתי כל כך לקבל תשובה אם המצב נשאר כך גם היום.

ראיתי שיש להם צורב ב52/32/52 אם אני לא טועה, בסביבות ה230 שקלים, סכום שהגיוני למדי בשבילי.

תודה מראש על כל ניסיון לעזור

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

אז אני מבין שלא יהיו לי בעיות איתו?

יש לו חסרונות מסויימים שאני צריך לדעת עליהם?

פורסם

אין שום סיבה שתהיינה לך בעיות איתו.

בשקר לחסרונות- אין לא יודע, תריץ חיפוש ב Google על הדגם שלו, וחפש ביקורות.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הTEAC לLiteOn?

כמו שאמרתי, אני לא חושב שאני יכול להרשות לעצמי צורב DVD כרגע, מה גם שאין לי שום כונן DVD בבית (נגן\מחשב), אז הוא ישמש מקסימום לגיבויים

פורסם

לTEAC יש שנתיים אחריות.

פורסם

LITEON מעולים ואתה לא אמור להיתקל בבעיות כלשהן איתו אלא אם כן נפלת במקרה על אחד פגום.

בכל מקרה, קח את ה TEAC, אין הבדל בניהם כמעט. אז לך על שנתיים אחריות.

פורסם

בזמנו קניתי צורב MSI 32X12X32 או משהו כזה , והוא בא עם 3 שנים אחריות , ניצלתי אותה וקיבלתי צורב 52X24X52(ה32 היה ממש דפוק, לא צרב כלום ולא זיהה דיסקים , כנראה עינית דפוקה...)

ועדיין יש לי אחריות שנה...

בקיצור , אם זה ככה היום זה מעולה...

פורסם

כל הצורבים היום יכולים להדפק כולל אפילו פלקסטור שנחשבים לרולס-רויס. לדעתי במחירים שהם נמכרים כל חברה חייבת להתפשר על משהו. לכן הצעתי לך לקנות מהחברה שתתן לך את תעודת הביטוח הכי טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים