פורסם 2004 באוקטובר 3020 שנים מחבר בשביל זה יהיה את CS2 CSSOURCE=1.6רק עם גרפיקה יותר טובה וכמובן גם פיסיקה
פורסם 2004 בנובמבר 120 שנים מחבר כבר תיכננתי :הלילה בן ה15 ל16 השעה 00:00אני: WOHHOOHOOH OHOOHOHOHOHהמחשב: PLAYING HL2השעה 8:00 אני: הגיע הזמן(מתקשר לאמא)אני: (קול עייף וכמה שיעולים) אני לא מרגיש טוב יש לי חום 37.8 אמא: טוב אני עובדת תישאר בביתאני:טוב ביי(וסופר שיעול)וההמשך ברור כמובן...
פורסם 2004 בנובמבר 120 שנים כבר תיכננתי :הלילה בן ה15 ל16 השעה 00:00אני: WOHHOOHOOH OHOOHOHOHOHהמחשב: PLAYING HL2השעה 8:00 אני: הגיע הזמן(מתקשר לאמא)אני: (קול עייף וכמה שיעולים) אני לא מרגיש טוב יש לי חום 37.8 אמא: טוב אני עובדת תישאר בביתאני:טוב ביי(וסופר שיעול)וההמשך ברור כמובן...יופי לך...
פורסם 2004 בנובמבר 320 שנים אני מבין שהמשחק יוצא היום, נכון? שמעתי שאם קונים את המשחק אז צריך לאמת את המספר דרך האינטרנט כדי להפעיל אותו זה בטח יגרום להוצאה איטית יותר של המשחק לעולם החופשי (המחשב שלי).
פורסם 2004 בנובמבר 320 שנים עדכון:HL2 לא ישלח לחנויות עם מדריך רק בSTEAM יהיה מדריךמה?WTF?!אוקיי... אני מבין שמדריך זה דבר פעוטוהם רוצים לקדם את steamאבל דיי!בסוף נקבל רק דיסק אחד של halflife 2את השאר נצטרך להוריד דרך סטים!
פורסם 2004 בנובמבר 320 שנים נוכל לקבל הכל בדיסקים, פשוט זה יעלה לנו לא מעט...אבל מה רע בסטים? להם זה חוסך המון הוצאות של שיווק וכל מני בולשיט ולנו זה חוסך $$$
פורסם 2004 בנובמבר 320 שנים מחבר אםם המשחק יוצא ב16ועוד דבר זה גם לא בטוח שתקבל GUIDE רק עם תקנה SILVER ומעלהוכן אתה תצתרך לאשר את המשחק אבל חוץ מהפעם היחידה אתה לא תצטרך יותר אינטרנט בשביל לשחקנ.באור למה שינית שם?
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים זאת אומרת שמחר המשחק יהיה זמין להורדה (לא רק דרך סטים if u know what im talking about ?( :lol:
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים אני גם "יקנה" אותו בטח מחר : לקנות זה חשוב! אין מבין שלא כולם יכולים לקנות משחקים היום, אבל אין לך במה להתגאות יותר מדי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.