פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים מחבר בדקתי הם שולחים לארץ זה יעלה עוד מיסים אבל שולחים מה איכפת לי יש לי קרובים באמריקה ...(וגם מגיעה קופסה מגניבה עם כל הדברים)
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים תגידו מה עושים במצב ששכחתי את הקוד שלי סטים... לא שחבתי שאני ישכח אז בתיזכור סיסמה חירבשתי משהו ועכשיו אני לא זוכר מה זה!! :'( :'( :'( נירשמתי לפני מלא מלא מלא זמן שיחקתי חופשי אבל עכשיו אחרי שמחקתי והתקנתי מחדש וינדוז הכל נימחק...כמובן ועכשיו אני לא יכול לשחק אני לא משחק כבר יותר מחצי שנה CS רק בגלל זה :'( :'( :'(
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים אני לא קראתי את כל התארדאבל באמת לשלם כל כך הרבה כסףואפילו לא לקבל קופסאאני חושב שבתור פרנציפט צריך לעשות על זה חרם בכל העולם
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים או WOW, קופסא...וזה נותן לך מה? לא יודע מה איתך אצל אצלי דיסקים נהרסים אחריי שנה או פחות מסריטות וכל מני דברים. STEAM זה הרבה יותר בטוח אצלי ואני מעדיף לשלם פחות על אותו משחק מאשר לקנות אותו בארץ ב330 שקל מינימום...
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים Darkman צודק,איך אפשר בלי קופסה? ומה עם חוברת הוראות עם כל מיני שטויות...לי יש קופסאות של משחקים ישנים.רסמי,מה ההבדל בין להוריד מסטים או להוריד מביטטורנט (חוץ מהמהירות) אתה מקבל את אותו המשחק. (עזבו את המולטי...)חבר שלי קנה 9600xt והמפגרים ב***** (לא רוצה להשמיץ) לא נתנו לו את הקופון,אמרו לו שזרקו אותו.
פורסם 2004 באוקטובר 820 שנים מחבר תן לי לנחש הדובונים ?אבל הקטע שאתה תומך בחברה שייצרה את המשחקזה הקטע אם אתה אוהב משחק תקנה אותו אני בדרך כלל "משיג" ואם זה טוב אז אני קונה
פורסם 2004 באוקטובר 920 שנים Darkman צודק,איך אפשר בלי קופסה? ומה עם חוברת הוראות עם כל מיני שטויות...לי יש קופסאות של משחקים ישנים.רסמי,מה ההבדל בין להוריד מסטים או להוריד מביטטורנט (חוץ מהמהירות) אתה מקבל את אותו המשחק. (עזבו את המולטי...)חבר שלי קנה 9600xt והמפגרים ב***** (לא רוצה להשמיץ) לא נתנו לו את הקופון,אמרו לו שזרקו אותו.אז שיתבע אותם ! (אם הוא לא משקר) אמורים לקבל עם הכרטיס קופון והוא שילם עבורו. הקופון לא שם ? = גניבה !הם זרקו = גרימת נזק לריכוש. = תביעה ! אני לא מבין איך הוא וויתר כ"כ מהר. (בטח הוא לא דיבר אמת.. או שהוא בן 10)
פורסם 2004 באוקטובר 920 שנים זה תלוי מתי הוא קנה את המשחק, המבצע הזה לא היה עד אינסוף אתם יודעים... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.