עבור לתוכן

חבילות יציאה לSTEAM של HL2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בדקתי הם שולחים לארץ זה יעלה עוד מיסים אבל שולחים

מה איכפת לי יש לי קרובים באמריקה ...

(וגם מגיעה קופסה מגניבה עם כל הדברים)

• תגובות 110
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו מה עושים במצב ששכחתי את הקוד שלי סטים... לא שחבתי שאני ישכח אז בתיזכור סיסמה חירבשתי משהו ועכשיו אני לא זוכר מה זה!! :'( :'( :'(

נירשמתי לפני מלא מלא מלא זמן שיחקתי חופשי אבל עכשיו אחרי שמחקתי והתקנתי מחדש וינדוז הכל נימחק...כמובן :silly:

ועכשיו אני לא יכול לשחק אני לא משחק כבר יותר מחצי שנה CS רק בגלל זה :'( :'( :'(

פורסם

כרגע קניתי את הכסף ב10 דולר ;D

פורסם

::) ::) ???

פורסם

ככה זה שיש קופון HL2 בארון :)

פורסם

אני לא קראתי את כל התארד

אבל באמת לשלם כל כך הרבה כסף

ואפילו לא לקבל קופסא

אני חושב שבתור פרנציפט צריך לעשות על זה חרם בכל העולם

פורסם

או WOW, קופסא...

וזה נותן לך מה? לא יודע מה איתך אצל אצלי דיסקים נהרסים אחריי שנה או פחות מסריטות וכל מני דברים. STEAM זה הרבה יותר בטוח אצלי ואני מעדיף לשלם פחות על אותו משחק מאשר לקנות אותו בארץ ב330 שקל מינימום...

פורסם
  • מחבר

די נדקפת

פורסם

Darkman צודק,איך אפשר בלי קופסה? ומה עם חוברת הוראות עם כל מיני שטויות...לי יש קופסאות של משחקים ישנים.

רסמי,מה ההבדל בין להוריד מסטים או להוריד מביטטורנט (חוץ מהמהירות) אתה מקבל את אותו המשחק. (עזבו את המולטי...)

חבר שלי קנה 9600xt והמפגרים ב***** (לא רוצה להשמיץ) לא נתנו לו את הקופון,אמרו לו שזרקו אותו.

פורסם
  • מחבר

תן לי לנחש הדובונים ?

אבל הקטע שאתה תומך בחברה שייצרה את המשחק

זה הקטע אם אתה אוהב משחק תקנה אותו אני בדרך כלל "משיג" ואם זה טוב אז אני קונה

פורסם

Darkman צודק,איך אפשר בלי קופסה? ומה עם חוברת הוראות עם כל מיני שטויות...לי יש קופסאות של משחקים ישנים.

רסמי,מה ההבדל בין להוריד מסטים או להוריד מביטטורנט (חוץ מהמהירות) אתה מקבל את אותו המשחק. (עזבו את המולטי...)

חבר שלי קנה 9600xt והמפגרים ב***** (לא רוצה להשמיץ) לא נתנו לו את הקופון,אמרו לו שזרקו אותו.

אז שיתבע אותם ! (אם הוא לא משקר) אמורים לקבל עם הכרטיס קופון והוא שילם עבורו. הקופון לא שם ? = גניבה !

הם זרקו = גרימת נזק לריכוש. = תביעה ! אני לא מבין איך הוא וויתר כ"כ מהר. (בטח הוא לא דיבר אמת.. או שהוא בן 10)

פורסם

אם אל היה בא אם זה קופון פשוט הייתי מחזיר ומבקש את הכסף חזרה זהו ::)

פורסם

זה תלוי מתי הוא קנה את המשחק, המבצע הזה לא היה עד אינסוף אתם יודעים... ::)

פורסם
  • מחבר

היה תאריך שהם העבירו את המבצע ל X800 XT וX600 XT

פורסם

היה תאריך שהם העבירו את המבצע ל X800 XT וX600 XT

נכון:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים