פורסם 2004 באוקטובר 120 שנים X_Dror הכל טוב ויפה אבל אני לא רואה פה ציון של איך ישלחו לך את הפריטים שבחבילת ה-GOLD או דיבור על מה קורה עם MOD'S אז כמו שאמרתי תחכו בסבלנות ותפסיקו לנחש מה שבא לכם
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים בקשר למודים אין פה שום בעיה לדעתי.CS = המולטיפלייר של HL2 (כן, זו התגובה הרשמית לשאלה מה עם המולטי של האלף לייף 2?) ובא עם כל גרסא הכי בסיסית של HL2.ושאר המודים המפותחים ע"י valve יעלו כסף - בדיוק כמו שתוספות למשחקים עולות כסף.מודים שיפותחו ע"י אנשים/קבוצות פרטיים/ות יהיו בחינם (IOS: Source אמן ;D)גם המחירים נשמעים סבירים לבינתיים.הדבר היחיד שעדיין לא ברור זה מה באמת בנוגע לשליחת החפצים הממשיים למי שקונה את גרסת הזהב (אני אישית לא חושב שאקנה, מקסימום את הכסף, בשביל DoD: S ו- HL: S).
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים :\הם מפסידים בדרך הזאת שחקנים ותיקים שלא מוכנים לשלם דרך האינטרנט (אני כבר לא מדבר על התשלום עצמו)
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים אוי, ממש נשבר להם הלב. ע"י גביית כסף עבור המודים שהם יוצרים הם יוכלו רק להרוויח. אם עד עכשיו הם פשוט נתנו אותם בחינם אז אין להם מה להפסיד. נניח שעכשיו יש 100 אנשים שמשחקים בחינם, אוקיי? הרווח שלהם: אפס נניח שיהיו 20 אנשים שישחקו בתשלום של 10 ש"ח. הרווח שלהם: 200 ש"ח אז הם הפסידו 80 "שחקנים ותיקים שלא מוכנים לשלם דרך האינטרנט" (שזה אפילו 80 אחוז במקרה הזה).
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים :\ אין לי מה לעשות חוץ מלהסכים איתך.. מילים כדורבנותץץ (חבל הם איבדו אותי.. שחקן ותיק lol)
פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים מחבר עדכון חשוביצאו המחירים הרשמיים והנה הם לאחר עיגול למעלה של 5 סנטברונזה 50 $כסף 60 $זהב 90$
פורסם 2004 באוקטובר 720 שנים גולד זו חבילת STEAM. איך אתה בדיוק מתכוון לקבל את כל השיט שבה איתה?הייתי קונה גם את החבילה הכי יקרה אם היא הייתה באה בקופסת RETAIL בחנות או משהו אבל היא לא :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.