פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים כרגע יש 3 חבילות קנייה בSTEAM לHL2אני תרגמתי והנה זהחבילת ברונזה: HL2 וCS SOURCEחבילת כסף: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCEחבילת זהב!!!: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE , מדריך אסטרטגיה, 3 פוסטרים של HL2 . כובע, גלויה, מדבקות, דיסק השירים מהמשחק, וסיכוי לזכות לטיול לVALVE .לרשימה הרשמיתhttp://www.hlfallout.net/כתוב שם גם על חבילות ה"ממשיות" שאתה קונה בחנות
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים פאק הבטחתי לעצמי שאני קונה את חבילת הזהב אבל נראה לי שהיא תעלה אלפי שקלים :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים זה מה שהיה כתוב בגיימרחנויות המשחקים ברשת מספרות היום על גרסה מפתיעה של המשחק, שתגיע לחנויות כבר ב-01 לנובמבר.Half Life 2 הוא משחק המחשב הגדול ביותר אשר צפוי להשתחרר עד לסוף השנה האזרחית. חנויות המשחקים ברשת מבטיחות כי משחק פעולה זה יגיע לחנויות כבר בעוד כחודש וקצת, והבוקר חשפו מידע חדש על חבילה מיוחדת ומפתיעה, המיועדת לאספנים.חבילת האספנים תימכר במחיר גבוה של 80 דולר (שווה ערך ל-360 ש'ח), ותכלול: Half Life 2 בגרסת DVD. משחק האקשן מרובה המשתתפים 'קאונטר סטרייק סורס'. Half Life Source: גרסה מחודשת של משחק הפעולה הקלאסי. חולצת המשחק במהדורה מוגבלת. ספר המשחק: כולל מידע על הדמויות, סיפור המשחק ויותר ממאה ציורים.חבילת אספנים זו תלווה את החבילה הרגילה של המשחק, שתימכר כמובן במחיר נמוך יותר. שתי הגרסאות, צפויות להגיע לחנויות העולם ב-01 בנובמבר.
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים אני חושב שדווקא בגלל שהחבילת זהב תהיה דרך steam זה יעלה פחות.. (או באותו מחיר של ה retial)
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים בחו"ל כן אבל לא בארץ!!בארץ הדפוקה שלנו דום 3 רגיל לא חבילת אספנים עולה 319 ש"ח!!וככה גם תעלה הגירסה הרגילה ביותר של HL2 לפי דעתי!! :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים מחבר בFREAK זה עולה 200 הרגיל והחבילת זהב וה COLLECTERS EDITION זה לא אותו דבר
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים וואלה ב]פריק זה עולה 200 ש"ח תן לינק לא נראה יל 200 ש"ח אני חושב 299 ש"ח לפחות...
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים מחבר http://freak.org.il/Product.asp?Pid=1201044&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=70230 שח
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים טוב זה כמובן משחק שאני קונה אין לי צורך בגירסת אספנות כי זה יהיה ביזבוז כסף ויש לי חשבון בסטים ממזמן ואני יכול להוריד את קאונטר החדש גם ככה... אז אני מסודר חח והמחיר מעולה חשבתי שזה יהיה 299-319 ש"ח :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים [ltr]the steam version is going to be 5$ cheaper though I'm not sure which packages it will be applyed to. can't remember where I read it either.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.