פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים זה המבחר שיש בפנדה התקציב הוא עד 200 שקל מה שאומר שאפשר לבחור מכולם!אבל אני יודע שלא תמיד הכי יקר גם הכי טוב או לפכות לא משתלםאני רוצה את התמורה כי גדולה לכסף שלי!אני מזמין יחד עם עוד חבר אם זה עוזר לי אין חלון(!), ולחבר שלי ישהכרטיס שלי זה: (לא צריך להיות יפה)GIGABYTE RADEON 9800 PROושל חבר שלי:ג'יגה קיוב 9800 NP אין לי ליד הכרטיס כרטיס PCI כול שהו כך שאני יכול להרשות לעצמי לאבד אחד (כנ"ל גם חבר שלי)הקירור לא חייב להיות זההאני אישית מחזיק בA64 עם ערכת השבים של VIA לאל אופצית נעילת ה PCI ואני רוצה לעשות OC עד שהכרטיס מסך שלי כבר לא יעמוד בזה לכן הקירור צריך להיות חזק מספיקתודה3DVGסנוסף להשלמת המעגל אשמח אם תענו לי גם לא הנושא הזה כדיי לסגור מעגל שוב תודה
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים לא נראה לי שמישהו כאן ימליץ על משהו יותר טוב מהSILENCER ......לך על זה .
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים התכוונת :ATI Silencer 1https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2346
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים התכוונת :ATI Silencer 1https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2346אם אתה יכול להסביר במה הATI טוב יותר מהVGA, או להביא כמה ביקורות, כי לא ראיתי ביקורות עליו, ולעומת זאת על ה-VGA ראיתי רק ביקורות נהדרות.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים הATI בא להחליף את סידרת הVGA , בעיקרון , הוא של אותה חברה , זה פשוט הדגם ההכי חדש ל9800פרו שעכשיו גם מתאים לכל שאר הכרטיסים של ATI וגם יש דגמים שמתאימים לnVidia..בקיצור , בעיקרון , הוא יותר טוב...אפשר לראות זאת גם כי הסינק שלו הסנפירים דחוסים יותר ויש לאוויר שלו ישר לאן לצאת..(יש לי את הATI 2 בבית והוא בידיוק כמו ה1 רק עם קירור לזיכרונות)
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אתה יכול גם לקחת את הזלמ הכחול, בעל שני צינורות ואפילו להוסיף עליו מאורר של זלמן אם אתה רוצה.תריץ חיפוש בגוגל על ה סיילנסר ועל הזלמן ותראה מה דעתם של אנשים אחרים.דרך אגב הזלמן כבר מגיע עם גופי קירור קטנים לזיכרון בעוד שהסיילנסר לא.זה לא יפריע לך כמובן לקנות אותם בנוסף אבל כך בחשבון שהמחיר בסוף יהיה כנראה זהה, ~150 ש"ח.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר טוב אז ממליצים פה על ה-Arctic-Cooling VGA Silencer Ver.3אגב הקירור הזה יתאים לי? ואם כן אז הוא יותר טוב מהראשון? (רשום שמה שהוא מיוחד לX800 השאלה אם הוא יתפוס גם 9800)אבל לפני שאני קונה, אני הבנתי שיש בעייה עם הליבה של ATI שהיא נמצאת מתחת למסגרת איך אני פותר אותה (רוצה להקדים תרופה למכה) ומה אתם ממליצים לי לעשות?אני הבנתי שהסילנסר תופס גם את הזיכרונות (לא?) לכן אין לי למה לדאוג לזהאבל הסילנסר מקרר הכי טוב מבין כול הגופים שמה?? הוא דווקה נראה הכי "תמים" למראה................אבל שיהיהלא צינתי את זה בהתחלה, אבל אצל חבר שלי המחשב שלו נמצא בתוך החדר כך שלרעש יש טיפה השפעה, אבל אצלי..........זה סיפור אחר המחשב נמצא 2 קומות מתחתי!!! (במרתף) כך שגם אם תביאו לי מסוק אני יוכל להמשיכ לשון בשקת ;Dתודה
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אני החבר........יש ללי כרטיס ראדאון 9800 NP ורציתי לשאול בנוסף לשאלה שהעלה חברי פה....איזה קירור לראדאון שלי יעבוד הכי טוב והכי יעיל מכיוון שהמחשב שלי בחדר שלי!!!..תומר בכר
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים הסיילנסר והזלמן מאוד שקטים, בעצם הזלמן לא עושה רעש בכלל, הוא קירור פאסיבי.הסיילנסר מעצם השם שלו הוא מוצר שקט מאוד, שורה תחתונה לא תהיה לך בעיה לישון ליד המחשב עם אף אחד מהקירורים הנ"ל.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר שורה תכתונה מה לקנות?הסילנסר הוא הקירור הכי טוב שיש בשוק בתווה המחירים שאמרתי?לא קבלתי התיחסות לגבי הקירור השני שהראתי.............זה שמותאם ל X800 אם הוא יתאים גם ל9800עוד משהו: ל VGA-S אין את הבליטה הזו שצריך לכרטיסים של ATI האם לקירור שמתאים לX800 יש את הבליטה הזאתי?כי ממש לא בא תי למרוח יותר מדיי גריז ולהתחיל להסתבך אתו.........והאם לקירור הזה יש מגע ישיר עם הזיכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.