עבור לתוכן

REVIEW ל NEC3500 ב CDRINFO - בעיות קריאת ה DVD נפתרו כנראה

Featured Replies

פורסם

בדקתי עם COMPUSA ולהלן התוצאות

יניב

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

???

לא מבין את זה. תשים לב שב COMP אתה לא מגיע לסוף, 4 גיגה + שזה התחום הכי בעייתי.

פשוט לא מבין.

פורסם

התוצאות עם הנרו נראות בהחלט יותר טובות מאשר עם הDVDINFO אבל הסיום פחות חלק מגרפים שיצאו לי עם סילבר ליין. האם זאת נפילה חד פעמית או שכדאי לדבוק בסילבר?

פורסם

אין לי בעיה למלא דיסק עד 4.7GB... לחנוק אותו עד הסוף

לנסות?

שמע גם אני לא מבין את זה... לא נורא...

נחכה ועם הזמן יבוא השיפור אני מקווה (FW וכו')

לבינתיים כל דיסק אני גם יבדוק אותו ואם יהיו דברים מעניינים אני יעדכן

יניב

פורסם
  • מחבר

התוצאות עם הנרו נראות בהחלט יותר טובות מאשר עם הDVDINFO  אבל הסיום פחות חלק מגרפים שיצאו לי עם סילבר ליין. האם זאת נפילה חד פעמית או שכדאי לדבוק בסילבר?

אין מה להשוות בין הסילברליין לוורבטים. יש כל כך הרבה בדיקות של הוורבטים עם NEC והרבה צורבים אחרים ובכולם הוא נותן בין התוצאות הכי טובות והרבה יותר טובות מה G04 שזו ליגה אחרת. גם מבחינת עמידות אינני חושב שהם ברי השוואה.

אני מזמין מ P1000 את ה LG R+ X8 שאמורים להיות CMC MAG E01 שזה כמו הממורקס האיכותיים יותר. עולים כמו ה G04.

תוכל לראות אותם פה:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711&PageId=19

שים לב שהם נותנים תוצאות טובות מאוד ל +R. היחידים שיותר טובים אם קראתי נכון זה שוב וורבטים עם X8+R והפיליפס שמובילים מבחינת C2.

מה שמעניין שבהרבה בדיקות קריאה יש נפילה ב NEC כלפי הסוף. זה קורה יותר מדי פעמים בשביל שזו תהיה בעיה רק של הדיסקים. אולי במהירויות הגבוהות עדיין קצת קשה ל NEC. לא שזה מעניין כי בין כה יש עליו RIP LOCK לאזור ה 5 וכנראה שיש סיבה.

אל תשכח שבדיקת הקריאה בודקת לא פחות את יכולת הקריאה של הצורב מאשר את איכות הדיסק. בדיקת איכות צריבה זה KPROBE או PLEXTOOLS.

פורסם

אינטגרל

תן הסבר בבקשה על RIP LCOK, RIPPING וכו'

ככה בכללי... כמה שורות

תודה!

יניב

פורסם
  • מחבר

RIPPING זה אומר בגדול להעתיק קבצי VIDEO ו AUDIO מה DVD לההרדדיסק. כמובן שבמידה ויש הגנות, אז גם להסיר אותן.

חלק גדול של יצרניות צורבי DVD מגבילות את מהירות הקריאה בזמן ההעתקה של DVD VIDEO ולזה קוראים RIPLOCK. מה שלא נכון בד"כ לגבי כונני DVD. יש FW לא רשמיות שפורצות את ה RIP LOCK.

אף פעם לא חקרתי את זה יותר מדי, אבל לדעתי זה נובע מהעובדה שצורבי DVD משמשים לגיבוי DVD VIDEO וקריאה במהירות נמוכה יותר מבטיחה קריאה יותר איכותית. בדואל לאייר זה בד"כ עוד יותר איטי.

פורסם

הם אמורים להיות יותר טובים מהVERBATIM? ההפרש בין 25 SILVER לVERBA הוא 30 שקל, זה לא כזה נורא ואפשר להפוך את הוורבטים לדיסקי מסחור

פורסם

אבל לדעתי זה נובע מהעובדה שצורבי DVD משמשים לגיבוי DVD VIDEO וקריאה במהירות נמוכה יותר מבטיחה קריאה יותר איכותית. בדואל לאייר זה בד"כ עוד יותר איטי.

דבר ראשון אני גם כן שמח לשמוע שמחיר מדית הוורבטים ירד , כמובן אלו לא המחירים שאנו אמורים לשאוף אליהם, אבל כל ירידה כרגע היא מבורכת, וזה , עד הירידה למחיר התחתית (מה שכבר שנתיים שלוש קורה בדיסקים רגילים) שזה כמובן משהו שצורך זמן.

לגבי הציטוט , כנראה שיש משהו בדבר , אבל חשוב לזכור - DVD VIDEO משתמש בתיקון שגיאות פיסי בדומה לדיסק דאטא רגיל או לדיסק דאטא של DVD רגיל , ככה שהמידע אמור לעבור 1 ל1 , מה שכן אם יש בעייה קריטית של קריאת מידע - מה שיוביל לקובץ לא תקין , במקרה של ווידאו - הסרט יוכל להיות שמיש ע"י תיקון שגיאות בתוכנה - בעיקר האלגוריתם של פורש הווידאו. ככה שההסבר יכול להיות נכון ויש בו הרבה הגיון - אך עדיין הריפלוק הזה תמוה ואולי מעיד על דברים של "מעבר ל.."

פורסם
  • מחבר

הם אמורים להיות יותר טובים מהVERBATIM? ההפרש בין 25 SILVER לVERBA הוא 30 שקל, זה לא כזה נורא ואפשר להפוך את הוורבטים לדיסקי מסחור

לא חושב, אבל הם אמורים להיות טובים מאוד. הקוד הזה מופיע תמיד ב REVIEWS של צורבים (הרבה פעמים תחת ממורקס), נמצא בד"כ בהמלצות היצרנים, ונותן תוצאות טובות. צרבתי אחד כזה (בא בכתום חזק למעלה) ואמרו לי שגם אלה מ P1000 הם כתומים. סביר להניח שאותו אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים