עבור לתוכן

REVIEW ל NEC3500 ב CDRINFO - בעיות קריאת ה DVD נפתרו כנראה

Featured Replies

פורסם

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711&PageId=24

הם כותבים שאיכות הצריבה על SL ו DL טובה מאוד.

כמו כן הם בעיות הקריאה נפתרו ל DVD:

NEC drives were known to be bad readers, and their DVD error correction capabilities were limited. We were happy to see that NEC improved DVD error correction with their new ND-3500A, making it a very good reader for problematic media.

DVD error correction was always a headache for NEC drives. This is not the case with the new ND-3500A, since it managed to read all test discs

עדיין אני ממתין ל CDRLABS ו CDFREAKS לראות קצת KPROBES .

לכל בעלי ה NEC יש בסוף כמה HACKS של FIRMWARES לביטסטינג וכדו'...

סבבה :xyxthumbs:

פורסם

כן כתבה יפה! אני גם הלכתי ישר לסוף... עדיין לא קראתי אותה.

שמע, אמרתי לך אז כבר לפני כמה ימים שהוא קרא דיסקים יחסית בצורה יפה (אלו שנלקחו ממכונת סרטי DVD)

בכל מקרה אני לא מבין את NEC האלה... בא לי לתת להם בלטה לראש, מה הבעיה שלהם להוציא FW... אפשר לחשוב שעבר איזה חצי שנה... פיוניר כבר הוציאו לכונן שלהם עדכון.

מה שעוד אני לא מבין הרי CDRINFO חיכו חודש שלם ואולי יותר להוציא את הכתבה על הצורב רק בגלל ש NEC אמרו להם שהם מוציאים FW חדש והוא ישפר בהרבה את הכונן. הם שיחררו את הכתבה לפני כמה ימים ועדיין לא הופץ FW רשמי חדש של NEC. אז מה הקטע... למה הם לא חיכו עוד...

האמת שלא בדקתי איזה FW הם השתמשו,

יש 3 אופציות.

או הישן והרגיל 2.16

או פרוץ\TDK

או ש NEC הדליפו להם ועדיין לא שיחררו לנו את ה FW החדש.

צריך לבדוק אחרי זה...

אגב, לא יודע איפה לשים את זה אבל יש לי סקופ אדיר!!!

הייתי אתמול באופיס דיפו ודיסק DVD-R ו + עולים 160 שח לחבילה של 25!!!

זה יוצא 6.4 שח לדיסק בחבילה של 25

ו 8 שח לדיסק בחבילה של 10!!!

אין לי ספק בכלל שאני לא הולך לחפש שום דיסקים אחרים... ושלא נדבר שעכשיו פתחתי חבילה של 25 דיסקים שקניתי לפני חודש

יניב

פורסם

כתוב שם בהתחלה שנק שלחו להם את הFW החדש שלהם 2.07,

חוץ מזה, גם אני לא מבין מה הבעיה של נק.

8 שקל לדיסק זה יקר,

של איזה חברה?

פורסם

6.4 שח לדיסק של VERBATIM!!!

בחבילה של 25

מחיר מעולה!

גם ה 8 שח לחבילה של 10 זה מצויין

גם של VERBATIM

יניב

פורסם

נכון, אבל אם זה הדיסק ששמת בבדיקה של DVDINFOPRO בסטיקי, אז זה לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

ממש לא מדוייק, תסתכל בתוצאות של הביקורת ותראה שקיבלו תוצאות טובות מאוד עם וורבטים. אולי יש בעיה עם ה DVDINFO PRO כמו ש DARKMIND אמר, אולי יש בעיה עם הקריאה במהירות גבוהה. רוב האתרים לא בודקים במהירות גבוהה. בנוסף, בביקורת כותבים שהמדיה הספציפית הזאת לא נתמכת על ה NEC3500A (למרות שבאתר של NEC היא מדיה מומלצת). מעניין איך תראה הקריאה ב X2. למשל עם ה SHAREWARE VERSION של ה DVDINFOPRO.

גם אם יש בעיה ל 3500A עם המדיה הזאת, אז עדיין זה יכול להיפתר עם FW חדש, ועדיין לרוב הצורבים בשוק כמו 2500A, 2510, 4120B, 4082B, פיוניר וכו וכו וכו זו מדיה נהדרת. אחת הטובות אם לא הטובה ביותר. לכן, מה שיניב כתב חשוב מאוד.

בנוסף, מדיה טובה זה לא רק קריאה וכתיבה, זה גם עמידות. ובזה וורבטים עולים על הרבה מדיות אחרות.

עריכה: סליחה. המדיות האלה מופיעות בREVIEW ברשימת התאימות   אבל תחת ה X8.

פורסם

בנוסף, מדיה טובה זה לא רק קריאה וכתיבה, זה גם עמידות. ובזה וורבטים עולים על הרבה מדיות אחרות.

יש לי פה 2 דיסקים של ורבטים מלפני 5 שנים,

והם עדיין נקראים טוב,

אם ורבטים לא ירדו באיכותם, אני אקח פעם הבאה ורבטים.

אגב, למה אין TDK לDVD בארץ?

פורסם
  • מחבר

יש גם ב P1000 מדיות DVDR + של LG במהירות X8 במחיר מצויין. אני מנסה להשיג אינפורמציה על המדיות האלה, כי אם זה כמו אלה שבדקתי הן גם מדיות מעולות ו X8 .

מישהו בדק אותן?

עריכה: סוף סוף תפסתי את "אורנוס". זה המדיות הכתומות כך שסביר מאוד שהן אלה שבדקתי. נזמין 25 ונבדוק. ב 25 כולל משלוח זה 4.6 שקל שזה מחיר מעולה ל X8.

דרך אגב, הוורבטים -R באופיס דיפו נצרב ב X8 על NEC (אבל לא על ה LG).

פורסם

נכון, אבל אם זה הדיסק ששמת בבדיקה של DVDINFOPRO בסטיקי, אז זה לא שווה את זה.

ייבשת אותי :P

שמע, כן זה אלו, אני לא חושב שהתוצאות היו גרועות... אם כי יש יותר טובות

אינטרגל, אתה רוצה שאני יצרוב ב X2 וינסה לבדוק שוב עם DVD INFO?

מה הקוד של הדיסקים של LG? ראיתי גם את המבצע ההוא...

אולי אם הם X8 אני יכול לצרוב אותם ב X12 עם ה NEC?

יניב

פורסם
  • מחבר

אם זה אותן מדיות שבדקתי אז הקוד שלהן הוא CMC MAG E01. ה 3500A צורב אותן ב X8 לפי טבלת התאימות.

לגבי המהירות אז לא. אין סיבה שלא לצרוב אותן ב X8. מה שכן, ה NEC קורא יחסית לאט (תסתכל במבחני ה RIPPING). ב RIPPING חשובה מאוד ההדירות של המידע ולכן יש סיכוי טוב שלקרוא ב X6 זה גבולי עבור ה NEC. שים לב שבסריקה שפירסמת הוא הולך לכוון ה 5. צריך גם לזכור שכאשר מנגנים סרט בנגן הוא לא קורא את הדיסקים ב X16. סרט לוקח שעה וחצי לא כמה דקות. ממש לא יודע מה הסיבה - אולי פשוט הקונפיגורציה של הצורב שלך.

מה שהייתי שמח לראות, זה קריאה עם ה FREEWARE של ה DVDINFOPRO גירסה 2.64 או משהו. בנוסף, קריאה עם ה NERO CDDVD SPEED.

עריכה:

תשים לב שגם ב REVIEW התוצאות הכי טובות של ה NEC3500A ב X8 עם דיסקים של X4 התקבלו עם הוורבטים:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711&PageId=16

יותר טוב אפילו מ TY. יכול להיות שיש בעיה עם הקונפיגורציה של הצורב שלך, קצב העברת הנתונים וכו'...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

שמע, כן זה אלו, אני לא חושב שהתוצאות היו גרועות... אם כי יש יותר טובות

נסה את הבנצ'מרק של נרו, גם לי DVDRINFO עושה גראפים מעוותים כאלו לדיסקים תקינים לחלוטין

פורסם

לגבי המהירות אז לא. אין סיבה שלא לצרוב אותן ב X8. מה שכן, ה NEC קורא יחסית לאט (תסתכל במבחני ה RIPPING). ב RIPPING חשובה מאוד ההדירות של המידע ולכן יש סיכוי טוב שלקרוא ב X6 זה גבולי עבור ה NEC. שים לב שבסריקה שפירסמת הוא הולך לכוון ה 5. צריך גם לזכור שכאשר מנגנים סרט בנגן הוא לא קורא את הדיסקים ב X16. סרט לוקח שעה וחצי לא כמה דקות. ממש לא יודע מה הסיבה - אולי פשוט הקונפיגורציה של הצורב שלך.

מה שהייתי שמח לראות, זה קריאה עם ה FREEWARE של ה DVDINFOPRO גירסה 2.64 או משהו. בנוסף, קריאה עם ה NERO CDDVD SPEED.

עריכה:

תשים לב שגם ב REVIEW התוצאות הכי טובות של ה NEC3500A ב X8 עם דיסקים של X4 התקבלו עם הוורבטים:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10711&PageId=16

יותר טוב אפילו מ TY. יכול להיות שיש בעיה עם הקונפיגורציה של הצורב שלך, קצב העברת הנתונים וכו'...

כנראה שאני לא יודע מה אתה מגדיר RIPPING כי לא הבנתי את הקשר של הדברים שלך

איפה משיגים FREEWARE 2.64? לי יש 3.21 שהבאת לי לינק אליה פעם שעברה

אין בעיה, עכשיו אני הולך לבדוק עם NERO SPEED

אני בשוק מהתוצאות של הדיסקים ורבטים... לא רואה את שלי ממטר.

אבל הם בדקו את זה עם NERO, אני DVD INFO

מה גם שיש להם את ה FW החדש

בכל מקרה בוודאות אין לי בעיה במחשב עצמו, אולי הצורב לא טוב... לא יודע

התקנתי הכל מההתחלה לפני כמה ימים, כל הדריברים לכל החומרה שלי עדכניים

והצורב מחובר לבד על כבל משלו.

יניב

פורסם

כוס *** נתקע לי כל הזמן שאני מנסה להעלות תמונות לפורום ה ***** הזה

מה הולך פה אוף חלאס!!!

קיצור בדקתי עם NERO

התוצאות נראות הרבה יותר טובות

עדיין יש פאק לקראת הסוף

מה אתם אומרים עכשיו? ועל הפאק ההוא בסוף?

יניב

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תנסה עוד דיסקים.

פשוט לא יתכן, שעם כל ה NEC שאני מכיר וורבטים נתנו את התוצאות הכי טובות, בנוסף הם היו מהדיסקים הראשונים ש NEC המליצו עליהם והתוצאה גרועה. מילא זה היה רק באתר בדיקה אחד. אבל זה חוזר על עצמו בכל בדיקה שראיתי. ולא רק עם ה NEC. אבל במיוחד עם ה NEC.

לפני שאתה צורב, תעשה בוט, אח"כ תוריד הכל מהזכרון EMULE , זימיול, וכל החרטה.

תצרוב ואל תיגע בכלום עד שהדיסק יוצא.

כנ"ל בזמן הבדיקה.

תבדוק שהדיסק נקי לפני שאתה מכניס אותו לצורב ושאין עליו גרגרי אבק למיניהם וטביעות אצבעות.

את ה DVDINFO PRO FREEWARE אתה יכול להוריד מפה:

http://users.on.net/~zebra/download.php?file=dvdinfo2.zip

עריכה: ותבדוק גם שה NEC יושב כמו שצריך, עם 4 ברגים ושאין רעידות במארז בגלל איזה מאוורר חייתי.

פורסם

יש לי דיסקים של COMPUSA שהם X1 ונצרבים ב X2... אני יבדוק איתם גם כן.

באמת שאין לי כלום בזכרון ואני לא נוגע בכלום, גם לא בצריבה וגם לא בבדיקה... (אימיול רץ במחשב אחר :))

כל הדיסקים שאני בדקתי עד היום אלו דיסקים ישר אחרי צריבה... זאת אומרת בלי טביעות אצבעות וכל דבר שאני יכול לגרום לו

אבל תודה על הרעיונות בכל מקרה :)

האמת שהוא יושב על מסילות... ANTEC 1030B. אין לי מאווררים רציניים במחשב (ואם כן יש לי פוטנציומטר ואני מנמיך אותו)

בתכלס, אני לא חושב שהבדיקה כזאת גרועה עם NERO

נכון שיש נפילה בסוף אבל אני לא יודע עד כמה זה חמור... מה דעתך?

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים