פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים קניתי לא מזמן הארד דיסק של Western Digital (WD1600).יש בו 2 חיבורי חשמל (אחד רגיל ואחד אחר) ושאלתי היא אם זה משנה באיזה מהם אני מחבר את ההארד דיסק ?עוד שאלה, הקטע של המאסטר וסלייב הם אותו הדבר כמו ב-IDE כן ?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים יש את החיבור מתח הרגיל שאותו אתה מחבר לחיבורי המולקס של הספק כרגיללגבי המאסטר סלייב זה כמו בIDEוהחיבור הנוסף זהנראה לי במקום ה80 פינים (40 כפולים) זה החיבור הריבוע הקטנצ'יק של הS-ATAמקווה שפתרתי לך את הבעיה
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר אני משתמש בלוח אם של אסוס מסוג P4P800-Deluxe ורציתי לדעת אם קודם כל אני יכול לראות את הדרייב של הs-ata מחובר בביוס ?כלומר, איך אני משנה שהמחשב יאתחל קודם כל מההארד דיסק של ה-s-ata (מה שאני רוצה זה להתקין על ההארד דיסק הזה ווינדוס) ?
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים דבר ראשון ב BIOS הראשי אתה לא תראה את כונן ה SATAיש לו BIOS משלו שעולה אחרי הראשי ואז הוא מזהה לך אותו (כמו כל בקר חיצוני\נוסף)בקיצור אחרי שה SATA מזוהה אתה יכול להתקין את SP1תכין דיסק דריבר לבקר שלך, אם אין לך מושג שלח לינק ללוח אם שלך מהאתר שלהם.בקשר לסדר BOOT... ב BIOS חייבת להיות אופציה של עדיפויות BOOTאתה צריך שה FIRST יהיה SATAאחרי זה נגיד תעשה CDROMואז FLOPPYסתם דוגמא...אפילו תעשה קודם CDROM בשביל ההתקנה ואאחרי זה תשנה חזרה ל SATAאלא אם כן הכונן הקשיח שלך ריקיניב
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.htmתודה.
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר חיברתי את ההארד דיסק כדי לראות אם הוא פועל בכלל וזה מה שווינדוס הראה לי:למרות שב-Disk management ההארד דיסק "נקלט".האם ההארד דיסק נקלט טוב ?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים התקנת את הדריוורים ? נראה כי לא התקנת אותם...ואחרי שאתה מתקין הכל תנסה להעביר אליו כמה קבצים גדולים ולהעביר אותם בחזרה לבדיקה אם הוא אכן עובד טוב כמו כן אתה יכול גם לעשות כל מיני בדיקות של ארד-דיסקים דרך תוכנות יעודיות
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר זה הדרייבר שהורדתי:http://www.asus.com.tw/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=15&l3_id=19&m_id=1&f_name=VIA6410V210P1.zip~zaqwedcובכל מקרה ב-Device Manager יש 2 IDE Channel לא מזוהים.בנוסף לכך, זה מה שהתוכנה שהותקנה עם הדרייבר מראה: (קובץ תמונה)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.