פורסם 2006 בינואר 2419 שנים בכל אופן אני המון זמן עם אימיול של lionetwork אני מגיע למהירויות טובות .ויש כמובן אימיול פרוץ שניתן להוריד מכל אימיול... אני מקווה שתראה בקשר לעדקון הקטן תמחוק את הקובץ עם הפסים האדומים...
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים לא אימיול ולא נעליים, רק סבבה די סי, זה פשוט מדהים המהיריות שם, אני אצטרך להביא לכם תמונה לשם המחשה בפעם הבאהלא להאמין באיזה קצב זה מורידwow
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים לא אימיול ולא נעליים, רק סבבה די סי, זה פשוט מדהים המהיריות שם, אני אצטרך להביא לכם תמונה לשם המחשה בפעם הבאהלא להאמין באיזה קצב זה מורידwowתביא
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים לכל מי שאומר שסבבה די סי מורידה במהירויות גבוהות בולשיט אולי בעבר אבל לא היום. ניסיתי אותה כשלושה חודשים מה לא עשיתי הגדרתי לפי ההוראות באתר ושום דבר. הייתה מורידה לי יותר איטי מהאימיול. ולמרות ששיתפתי הרבה קבצים. בירברתי בפורום של האתר, עשיתי כל מה שנאמר שם אבל לא הועיל כלום. אז פשוט מחקתי אותה לתמיד.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים אני באמת אביא.....סבבה די סי זה אחלה , אני לא יודע מה ההוא למעלה אמר מקודם, אם הוא כן עושה או לא עושה, אני לא יודע...........מה שאני כן יודע זה שאצלי זה פשוט נהדר , אני מוריד קובץ בגודל 4.2 ג'יגה בערך ביום יומיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.