עבור לתוכן

חברים, איזה אימיול הכי טוב מכל הבחינות - דעות אוביקטביות בלבד !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קפה.

עכשיו ברצינות,שתבינו כל המודים (כוווולם) הם בסה"כ אותו הדבר,אתם לא תשיגו מהירויות מדהימות ממוד אחד למשנהו (אלא כמובן אם זה מוד פרוץ).

אני משתמש ב Morph כבר בערך שנתיים (משהו כזה) והוא סבבה,מעדכנים אותו בתדירות גבוהה,הוא דיי פופולרי.

funny...NOT

מה קשור קפה אני שאלתי על מהירות? לא שאלתי רק מה הוא עושה זתומרת מה הfeatures שלו...

• תגובות 81
  • צפיות 23.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזי בוי איזי,סתם הבאתי אותה בבדיחה,אל תיקח קשה מדי,וכפי שהסברתי אין ממש הבדל גדול ממוד אחד למשנהו,morph נחמד ושווה ועכשיו שיש בו את ה webcache אז הוא בכלל האהוב אליי.

פורסם

אני משתמש ב Shareaza התוכנה הכי טובה לדעתי לקבצי emule ו- edonkey.....

מהירה, מורידה מגונטלה2 ולפני כמה זמן היא הפכה להיות open source אז תוקעים בה מלא שיפורים....

http://www.shareaza.com/

פורסם

רוצה אימיול מעולה נכון? כנס ל כאן ותשתף,אני עושה ככה וזה פשוט מעולה...

פשוט צריכים לשתף..

פורסם

לפי דעתי ה EMULE הכי מהיר שיצא לי להשתמש בו (ואני עדיין משתמש) הוא ה MLDONKEY, אני משתמש ב LINUX עם WEB INTERFACE, רץ מעולה !

http://www.mldonkey.org/

אין ספק שהוא קצת יותר מסורבל משאר התוכנות שיש ל EMULE היום, אבל הוא די מהיר אז לא משנה לי.. (הוא גם תומך כמובן ב BITTORRENT ועוד דברים), והוא גם יכול להוריד קובץ אחד גם מ EMULE ו BITTORRENT ושאר הדברים ביחד (אופציה שאין היום לאף תוכנה אחרת, אבל היא עדיין בבטא)....

למישהו ב EMULE שלו יש למעלה כפתור כזה של "RELEASE" שהוא יכול לבדוק אם יצאו דברים חדשים ?

פורסם
  • מחבר

איזי בוי איזי,סתם הבאתי אותה בבדיחה,אל תיקח קשה מדי,וכפי שהסברתי אין ממש הבדל גדול ממוד אחד למשנהו,morph נחמד ושווה ועכשיו שיש בו את ה webcache אז הוא בכלל האהוב אליי.

;)

רוצה אימיול מעולה נכון? כנס ל כאן ותשתף,אני עושה ככה וזה פשוט מעולה...

פשוט צריכים לשתף..

רוצה לראות תמונה שהשיתוף משתלם[מבחינת הורדות...] ?

בבקשה..!

לחץ כאן

תסתכל על החץ....

ולא,זה לא זיוף או משהו בסגנון...

איזה מוד יש ך ? למה הכפתורים אחרים ? גם לי יש תגרסא הזאת

אספי עוד שאלה נגיד יש לינק לאימיול ואני לוחץ עליו הוא לא מוסיף אותו לרשימת הורדות...אז איך עושים את זה בגירסא שיש לנו ?

פורסם

מצטער שאני סוטה מהדיון המקורי, אבל

העברת מידע תחת ביטורנט מהווה, לפי מחקרים שנעשו לאחרונה, 35% מכלל תעבורת האינטרנט - יותר מכל שאר תוכנות שיתוף הקבצים גם יחד (כלומר קאזה, אימיול וכולי וכולי כולי), ויותר אפילו מבקשות WEB!

אז למה להשאר מאחור?

נכון, ביטורנט עובד בצורה שונה, ואי אפשר "לחפש" בתוכנה, אבל ממש קל למצוא אתרים שמארחים עליהם טורננטים. מעבר לזה, רוב האתרים האלה דורשים רישום, ושמירה על יחס הורדה/העלאה נורמלי, כך שכולם מרוויחים מזה (בגלל שכדי להוריד, אתה חייב לשתף ומישהו אחר יקבל עוד כמה K לשניה, כמו שאתה תקבל כשתוריד)

וכן כן, גם בביטורנט אפשר להוריד באחלה מהירויות, גם אם אין הרבה מקורות (ראו דוגמה מצורפת)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

רוב הגרסאות הפרוצות למיול קיום בסך הכל עושות שתוכל לבטל את הupload או להגביל אותו בלי להשפיע על ה

download שלך  

דבר שכל אחד יכול לעשות בעצמו עם עזרה מתוכנה קטנה (שמישהו המליץ לי עליה כאן בפורום ...בקשר לשאלה אחרת ששאלתי) שנקראת netlimiter

אפשר בעזרתה להגביל את הגישה לרשת של כל תוכנה בנפרד

ואין מה לעשות אימיול זאת תוכנה שצריכה להישאר פתוחה לאורך זמן כדי להתקדם בתור

אל תצפה למהיריות גבוהות אם אתה עושה ריסט למחשב פעם ביום או סוגר את המיול כשאתה מריץ משחקים

פורסם

הגרסה הרגילה נותנת לי הכי הרבה ביצועים אני מוריד בדרך כלל בין 80 ל-120 ביום רגיל יום מהיר זה עד 150 ויום איטי מינימום 40

פורסם

אתה לא יכול להראות מה אתה מוריד :kopfpatsch:

זה פורום חוקי

פורסם

ל asafy

התמונה שלך נראית די מזויפת:

יש לך קבצים שמופיעים פעמיים בהורדה: מין מסוכן 3 דיסק 2, תוכנת באס מתניק, קייבמן, אניגמה 12 אלבומים

וכמה גיגה יש לך על ההארד דיסק, 300? שיש לך מקום לכל זה?????????

וביטטורנט הכי טוב, 10 דקות אחרי שאני מוסיף קובץ להורדה הוא מתחיל כבר להוריד אותו ב-20 ק"ב (אני משתמש ב Azureus)

דרך אגב, עכשיו יש תוכנה בפיתוח שנקראת exeem והיא מבוססת על רשת הביטטורנט ובה אפשר לחפש קבצים ברשת ולשתף קבצים שעל המחשב מבלי ליצור קובץ טורננט שלה, והיא גם מורידה טורננטים כמובן.

היא בינתיים בבטא אבל כשתצא, THAT WiILL BE F**KING GREAT

פורסם

אני כבן אדם שמכיר את הדונקי מגרסאותיו הראשונות אומר שבשבילי עבד הכי טוב יש לי (הנקרא בשם MOOSE) אשר עובד לו הBT מצוין ובשבילי זה חרא...

לא יודע למה אבל ככה זה אצלי לפחות

תנסה כל מיני דברים רק לא להשתמש בגרסאות פרוצות כי אז אתה סתם הורס את הקהילה

כי אם כולם ישתמשו בפרוצות לא יהיה UPLOAD בגרוש...

פורסם
איזה מוד יש ך ? למה הכפתורים אחרים ? גם לי יש תגרסא הזאת

אספי עוד שאלה נגיד יש לינק לאימיול ואני לוחץ עליו הוא לא מוסיף אותו לרשימת הורדות...אז איך עושים את זה בגירסא שיש לנו ?

זה רק סקינים...האימיול לא שלי לצערי...,אם זה לא מופיע ברשימת הורדות מה שאתה מוריד,אז זה עושה משהו אחר במקום?

ל asafy

התמונה שלך נראית די מזויפת:

יש לך קבצים שמופיעים פעמיים בהורדה: מין מסוכן 3 דיסק 2, תוכנת באס מתניק, קייבמן, אניגמה 12 אלבומים

וכמה גיגה יש לך על ההארד דיסק, 300? שיש לך מקום לכל זה?????????

300 לא....בסביבות ה-200-250..

האימיול לא שלי אלא של חבר שלי....

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

איך עשית את האימיול כזה מהיר ואיזה אימיול זה? ??? :s05:

פורסם

איך עשית את האימיול כזה מהיר ואיזה אימיול זה? ??? :s05:

שלום, ברוך הבא לפורומים, אנא תקרא את חוקי הפורום, כאשר אתה כותב הודעה, לרוב אין צורך להקפיץ דיון מלפני שנתיים (מה גם שהוא מתריע כשאתה כותב את התגובה שההודעה המקורית ישנה), אם יש לך שאלה שלא נענתה בתקופה האחרונה, תפתח דיון חדש.

לכל הספאמרים, אין צורך להגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים