עבור לתוכן

חברים, איזה אימיול הכי טוב מכל הבחינות - דעות אוביקטביות בלבד !

Featured Replies

פורסם

אז זהו שאני לא מבין באימיול יותר משום משתמש סטאנדרטי, וזה אימיול שאני משתמש בו הרבה זמן, והורדות שלי מסתיימות בדיוק לפי הקצב של הורדה..

מה שכן יכול להיות וזה מאוד משמעותי שיש לי 750Kbyte ולא 750Kbit , אני לא מוריד כלום חוץ מבאימיול מדי פעם ככה שלא ניסיתי הורדות רגילות, אבל כנראה שזה באמת Bytes ולכן ישנו הבדל משמעותי, שוב אני ממש לא בטוח אני צריך לבדוק..

• תגובות 81
  • צפיות 23.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

750קילובייט זה מ-ה-י-ר, אבל בהתחשבות שאתה מחול, אז זה יותר הגיוני :P

פורסם

טוב בדקתי באתר החברה והנה ציטוט של המהירות :

For example, on the Cable 750Kbps Plan, you can surf the net at speeds of up to 750kbps (kilobits per second)

טוב אני לא מבין מה הולך כאן, אבל זה ציטוט מדוייק מהאתר שלהם שאומר Kilo Bits , טוב חבל לי להרוס את הדיון המקורי, מצטער על הגנבה HeaT-SinK , פשוט להתעלם...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה

כנס ל DOWNLOAD.COM

תוריד משם קובץ עם DOWNLOAD ACCELERATOR ותבדוק מה המהירות המקסימלית שהוא נותן לך

בדרך כלל עם התוכנה הזאת והאתר הזה אני מוריד ב 180 קבוע.

יניב

פורסם

טוב חלס לזבל מעניין לי את התחת שהוא מוריד ב900. גם אני מוריד ב200 מאימיול

תוריד קבצים פופולריים ותן לו 100 שנה לפעול הוא יוריד לך במקסימום

בכלליות זאת אחת התוכנות הכי חרטא שיש באינטרנט, לרוב היא מנצלת לא יותר ממודם 56 קיי

פורסם

אבל אמרת שאתה על 750,750 בארץ מסוגל למשוך לא יותר מ 80-90 k/sec

בדיוק.

והתשובה בערך:

מה שכן יכול להיות וזה מאוד משמעותי שיש לי 750Kbyte ולא 750Kbit

מה שמוגדר אצלך בתוכנה (אימיול) זה שהיא מראה את הערכים ב-Kb (קילוביט) ולא ב-KB (קילובייט).

למרות שהתצוגה נראה כאילו זה KB - זה לא.

ההבדל?

חלקו את כל הערכים שהופיעו בתמונה שהבאת ב-8 ותקבלו את המהירות ב-KB, וזה מתסדר עם ה-750kb שלך (=94KB).

עוף בגריל - מתי תלמד להתבטא כמו בן אדם?

פורסם

צודק.. פשוט שאני מתעצבן אני לא שולט בעצמי

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

והתשובה בערך:

מה שמוגדר אצלך בתוכנה (אימיול) זה שהיא מראה את הערכים ב-Kb (קילוביט) ולא ב-KB (קילובייט).

למרות שהתצוגה נראה כאילו זה KB - זה לא.

אז בהגדרות של הEMULE יש לי את הDB של ה DOWNLOAD שלי ..מה אני רושם שם ? 1500? כי יש לי 1.5 מגה או שאני רושם משהו אחר ? ובהעלה אני רושם 128K ???

פורסם

כן, אני ינסה לראות מה גורם להבדל המשמעותי יחסית, אני צריך לברר עם הספקית שלי...

עוף בגריל, גם אני מתעצבן לפעמים, ותאמין לי שמה שאתה חושב גם לא ממש מזיז לי אבל תלמד שיש דברים ששומרים לעצמך :-X

HeaT-SinK , כמו שכבר הזכרתי בחלום של הגדרות, פשוט תבחר ב Wizard ושם תבחר תחיבור שלך, הוא כבר יסדר לך את ההגדרות בצורה מתאימה!

פורסם

אצל הרוב הגדול של האנשים, אימיול וביטורנט מוריד איטי, לוקח לו זמן לצבור מהירות וזה מאד תלוי בפופולריות של הקובץ (מספר המשתפים). כך שלמשל אתמול הצלחתי להגיע למהירות של 80K (יש לי 750) במשהו מסוים בבייטרורנט ובשאר זה בכלל לא זז, וזה היה יוצא דופן.

אני מאד לא ממליץ להשתמש בכל התוכנות הישראליות האלה, כי הן פשוט חובבניות לעניות דעתי ומנסות להשיג מהירות באמצעים לא כשרים, ואף לזייף מהירויות (הכוונה ל- LH, WarezFaw and so on). אני ממליץ על אימיול הרגיל, או ה+emule או את Shareaza (מספר פרוטוקולים בו זמנית, איטית בביטורנט מהנסיון שלי).

ועם ביטורנט - Azureus :)

אגב לגבי Direct Connect, אני יודע שיש שם רשת גדולה עם מלא דברים.. אבל משום מה בחיים לא הצלחתי להוריד בזה כלום, היא תוכנה מאד לא אינטואיטיבית לדעתי.. ::)

פורסם
  • מחבר

אני מאד לא ממליץ להשתמש בכל התוכנות הישראליות האלה, כי הן פשוט חובבניות לעניות דעתי ומנסות להשיג מהירות באמצעים לא כשרים, ואף לזייף מהירויות (הכוונה ל- LH, WarezFaw and so on). אני ממליץ על אימיול הרגיל, או ה+emule או את Shareaza (מספר פרוטוקולים בו זמנית, איטית בביטורנט מהנסיון שלי).

1.אז אתה אומר שהכי טוב זה אימיול רגיל?

2.מהזה אמיול פלוס?

פורסם

תוריד קבצים פופולריים ותן לו 100 שנה לפעול הוא יוריד לך במקסימום

בכלליות זאת אחת התוכנות הכי חרטא שיש באינטרנט, לרוב היא מנצלת לא יותר ממודם 56 קיי

זה בדיוק היופי של התוכנה הזאת, כמה שיותר איטי יגרום לישראלים חמדנים כמוך (וכמוני) לשתף את הקובץ בעל כורחך... למה בדיוק אתה נמצא שם באימיול ולא מוריד הכל בביטטורנט, חשבת על זה פעם? אולי כי יש שם מבחר הרבה יותר גדול של תוכן? והסיבה לכמות העצומה של החומר? נכון, כפייה של שיתוף קובץ X לזמן ארווווווווך (כמה ימים, קרוב לשבוע בהרבה מקרים אצלי). עד שאתה תוריד את כל הקובץ, יצטרף דור חדש של מורידים את אותו קובץ וכך הוא תמיד ישאר ב"סיסטם" (כל עוד יש לו ביקוש סביר), גם אם כולם (ושוב זה כולל אותי) מפסיקים לשתף את הקובץ באותה שנייה שהם מסיימים את הורדתו.

לגבי ההמלצה לקליינט אימיול - אני עובד עם eMule Plus כבר למעלה משנה והוא הרבה יותר מפוצ'ר מהמקורי. www.emuleplus.tk

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תוריד את האימיול הרגיל

www.emule-project.net

ועליו תתקין את מוד SVIKA שהוא נחמד אבל יש את Morph (אני מקווה שכתבתי נכון) שהוא גם  טוב! מומלץ!

morph - מה המוד הזה עושה?

פורסם

עזבו אתכם.

התקדמו ל- Gnutella 2.

השתמשו בשראזה. גרסא 2.1 פשוט מדהימה.

והמהירות תחת G2 טובות מביטוררנט.

פורסם

morph - מה המוד הזה עושה?

קפה.

עכשיו ברצינות,שתבינו כל המודים (כוווולם) הם בסה"כ אותו הדבר,אתם לא תשיגו מהירויות מדהימות ממוד אחד למשנהו (אלא כמובן אם זה מוד פרוץ).

אני משתמש ב Morph כבר בערך שנתיים (משהו כזה) והוא סבבה,מעדכנים אותו בתדירות גבוהה,הוא דיי פופולרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים