עבור לתוכן

חברים, איזה אימיול הכי טוב מכל הבחינות - דעות אוביקטביות בלבד !

Featured Replies

פורסם

גם אצלי הEMULE איטי, בדרך כלל משהו כמו 10K לכל הקבצים (בסך הכל), וכל זה אחרי שאני מחכה דיי הרבה זמן.

אבל לפעמיים יש קבצים (למשל קובץ RAR ושהורדתי לפני כמה דקות) שהוא זז בין 20-40K...

הסיבה אצלי היא כנראה שכל מה שאני מוריד בEMULE אלו קבצים ישראלים, אז אין הרבה מקורות... (הקובץ הRAR הנ"ל לא ישראלי).

• תגובות 81
  • צפיות 23.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם הגעתי ל 150KB בסהכ...

כל אלו שמדברים על DC... זרקו איזה לינק אני רוצה לבדוק את זה

יניב

פורסם

תוריד את האימיול הרגיל

www.emule-project.net

ועליו תתקין את מוד SVIKA שהוא נחמד אבל יש את Morph (אני מקווה שכתבתי נכון) שהוא גם טוב! מומלץ!

פורסם

קודם כל אני אנפץ כמה שמועות:

אז ככה,כל האימיולים למיניהם יורידו לכם באותה מהירות,אין שום קשר למוד מסוים.

לכל מוד יש את התוספות החבביבות,למשל ב Morph (שאני משתמש בו),הוא יותר לאנשים שרוצים לשתף אנשים מאשר להוריד (אבל עוד פעם,זה לא קשור למהירות ההורדה).

אימיול יהיה איטי לא משנה באיזה מוד תשתמש,גם אני הגעתי ל100+ k/sec וכמובן זה בזמן שהוא מוריד מכמה קבצים לא מאחד.

הסיכוי היחידי שיהיה לך להוריד קובץ במהירות (יחסית) גבוהה,היא אם לקובץ הזה יהיו יותר מ100 אנשים שאתה ב queue שלהם.

אם אתה חושב על רק להוריד ולא לשתף (לעלות) אז שכח מזה,או שיחסמו אותך או שמהירות ההורדה תהיה מצחיקה.

ככל שמהירות ה upload שלך תהיה גבוהה יותר,יהיה לך סיכוי להוריד יותר מהר וגם לצבור יותר קרדיטס.

אימיול לא אוהב שמסתכלים עליו,אז תן לו להוריד\להעלות ותעזוב אותו.

פורסם

טוב זה די מעצבן שאנשים לא מאמינים לך אז אני יביא כמה תמונות מהאימיול שצילמתי :

תמונה 1 :

eMule.JPG

תמונה 2 :

eMule1.JPG

הערות: בקשר לחיבור עם ה X למטה לא להתייחס בקשה, אני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת שני שחיברתי, פשוט להתעלם.

מה שחשוב שזה להוריד הורדות עם הרבה מקורות, משרתים טובים, ולהגדיר את התוכנה לפי המדריך המובנה בתוכנה, ובלי הגזמות כמו שאנשים שמים ערכים של 6000 וכד', פשוט השתמשו במדריך המובנה!

החיבור שיש לי הוא 750K Cable.

כרגע אני זז לישון, אני אשמח לענות לשאלות מחר, ליל"ט.

פורסם

אני מצטער להגיד לך, אבל התוכנה מזייפת  :-X

ה750K הכי הרבה אבל הכי הרבה זה 90K, איך הגעת ל200K, משמע זה מזייף.

דרך אגב, לאיזה שרתים אתם מתחברים ?

אני מתחבר לRazorback 2

פורסם

750 שמוריד ב 200k חחחח קצת מצחיק.

פורסם

התוכנה לא מזייפת.

אני פשוט לא חיי בארץ, אבל לפי מה שידוע לי, מערכת האינטרט כאן עובדת בדומה לבארץ, אותם סוגי חיבור כמו בארץ, שימוש באותו מודמים ואותה הקצבת מהירות...

במידה ובכל זאת אצלי מקציבים קצת יותר, עדיין ההבדל בין 100+ ל 10K די גדול ..., מה שאני בא להגיד בעקרון הוא שצריך לשתף הרבה, להוריד עם מקורות ולהגדיר את התוכנה בצורה נכונה, שתוכל לנצל את רוחב הפס נכון וזה שונה ממחשב למחשב, ודרך טובה היא לעבוד עם המדריך המובנה!

פורסם

אבל אמרת שאתה על 750,750 בארץ מסוגל למשוך לא יותר מ 80-90 k/sec

פורסם

כן, היה לי Cable בארץ גם כן, הוא לא עבד בצורה כזו כמו ה Cable הנ"ל שלי אבל גם עבד לי לא רע, הבעיה שאני משוכנע שיש לי Cable 750K , והשימוש אפילו באותו המודם, כך גם בשאר החיבורים כגון ADSL שימוש באותו מודמים, והבנתי שיש אותה הקצבה, כנראה שזה קצת יותר....

פורסם

היה לך cable בארץ ויש לך עכשיו cable בחו"ל ואתה חושב שהם עובדים אותו הדבר? דבריך רק גורמים לי לפקפק בכל מה שרשמת.

אם בכל-זאת אתה אומר אמת אז הדבר האחרון שעולה לי בראש שזוהי גירסת הליונטוורק שכל הסרברים ברחבי העולם חסמו אותה (בגירסאות החדשות כבר לא).

פורסם

טעות בידך, זוהי הגרסא האחרונה של האימיול של Lionetwork, בקשר ללהאמין, הבחירה היא שלך להאמין לי או לא.

פורסם

איפה שלא תהיה בעולם 750/8<200 ;D

לאילו שרתים אתם מתחברים ? ומה הPING (אצלי בדרך כלל 100-300, אבל לפעמים יותר מאלף :P)

פורסם

אוקיי

DrowNz המהירות שלך מזויפת לחלוטין !

זה לא הגיוני שאתה מוריד יותר מהמגבלה שלך וזה אומר שזה אימיול פרוץ...

ולדעתי מי שלא הכי מבין באימיול ולא רוצה להסתבך אני ממליץ להשתמש באימיול של WAREZFAW אני ממליץ עליו אפילו שאני מנהל אתר שיתופים מתחרה בשם שיפט...האימיול שלהם ממש מצוין !

ואם אתה משתמש יותר מנוסה באימיול אז לך על MorphXT אימיול חזק ואמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים