פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים האם קיים דבר כזה..? אני יודע שיש תוכנה בשם מירנדה אבל אני פשוט מעדיף את התצורה של האי סי קיו שאני רגיל אליה...ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל יש לי איסי קיו לייט 4.1 מה יותר קל הוא או המירנדה הזה?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אכן יש תוכנה כזאת שמראה מי מסתכל לך באוואי, אני זוכר שהורדתי אותה פעם והיא עבדה 100%, שמה SpyCq!
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר והתוכנה הזאת היא בנוסף לאי סי קיו שיש לי עכשיו?עריכה:לא קיימת תוכנה כזאת.. רשמת טוב בטוח ?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים א. כן, זה תוכנה קטנה בנוסף ל ICQ המקורי, אשר מודיע לך כל פעם מי מסתכל לך ב Away ע"י הצגת הניק שלו\ מספר האייסיקיו.ב. בבקשה אל תגיד לי שאין תוכנה כזאת כי יש לי אותו בהארד דיסק למרות שאני לא משתמש בה, את המקור בו השגתי את התוכנה אסור לי לציין, אבל אני מוכן לעזור לך בפרטי.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אה אחי סליחה ותודה מצאתי אותה..היא ניראת מצוינת אבל משום מה שאני פותח אותה כתוב לי שהקובץ icq.exe not found in this dirctoryישלך מושג מה זה?יש לי אי סי קיו לייט 1.4
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר עשיתי את זה שמתי בתיקייה של האי סי קיו לייט ועדיין כתוב לי את זה ???
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים לפי מה שידוע לי מתי שמסתכלים לך באיי סי קיו המצב שלו הופך לפרח ועיןואני לא מדבר על כמו אינוויסבל......... אבל דומה
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים כזכור לי לא רק ישראלי, אלה קבוצה קטנה של ישראלים מפראש נראה לי , באמת נחמד בכל מקרה גם אני לא מבין למה חדירה לפרטיות ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.