פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אני לומד תיכנות בקרים וצריך את התוכנה ROBOLAB אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה אני יודה לו
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר מה זה בכלל תכנות בקרים???????????זה תכנות רובוטים מלגו שיש עליהם בקר ששולט בחיישנים ובמנועים ואפשר להעביר דרך אינפרא אדום מהמחשב את התכנות שעשית וזה מה שאני מחפש את התוכנה
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים חיפשתי קצת באינטרנט וזה נראה כמו חבילה של לגו + התוכנה שעולה כסף. לא נראה לי שאתה יכול להוריד את התוכנה באופן חוקי.בכל מקרה שנה את הכותרת למשהו קצת יותר מפורט.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים אם אתה לא נעול דווקא על התוכנה הזאת אתה יכול לנסות את syswin אני יודע שגם היא נחשבת לתוכנה טובה ולא מסובכת מידי בשביל תכנות בקריםאבל... אם אתה רוצה רק את robolab אז לא משנה
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר אם אתה לא נעול דווקא על התוכנה הזאת אתה יכול לנסות את syswin אני יודע שגם היא נחשבת לתוכנה טובה ולא מסובכת מידי בשביל תכנות בקריםאבל... אם אתה רוצה רק את robolab אז לא משנהאם היא חינמית והיא משמשת לתכנות בקרים אז בכיף תביא לי לינק
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אני לא יודע אם היא חינמית או לא אני קיבלתי אותה על דיסק של כל מיני תוכנות מהסיגנון הזה... אם היא לא חינמית אז אני בטוח שיש לה תקופת ניסיון שתוכל לראות אם היא בכלל מתאימה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.