עבור לתוכן

עזרה בOC וטמפרטורות

Featured Replies

פורסם

היי לכולם , וחג שמח.

לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי.

שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה  לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42.

יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'.

הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן את זה.

מה אתם אומרים? מה כדאי לי ?

התקציב שלי הוא בערך 150+- ואני צריך גוף קירור שקט וסביר , אולי לממש קצת OC בעתיד אבל כרגע בכלל לא.

עריכה: כבר קניתי את הTt silent boost והוא שקט מאוד, אבל הטמפרטורות שלי עכשיו הם: בין 38-42 מה לעשות , אולי לא מרחתי נכון ? או שזה טמפרטורות בסדר?

אם הטמפרטורות בסדר אז vatos locos המליץ לי על OC ל2200 MHZ , אז אולי מישהו יכול לעזור לי גם בזה?

תודה! :)

פורסם

למה לא פשוט למרוח משחה טרמית ידשה וזהו?

פורסם

עד כמה שהבנתי אתה לא מעוניין לבצע OC כרגע, אז אין סיבה להחליף קירור

אם בכל זאת הרעש זה סיבה מספקת בשבילך אז יש את הזלמן 7000 שנמכר בין 160 ל 210 שקל

הוא לדעתי הכי סביר כי הוא שקט ומקרר טוב (כן, גם לOC) ונמצא בכל חנות

כדאי לבדוק קודם את התאימות של הסינק עם הלוח אם שלך (תוכל למצוא יותר מידע באתר הבית של זלמן)

יש גם את הסיילנט טאוור שהוא שקט ומקרר טוב, הבעיה היא שהוא מאוד גבוה (כמעט נוגע בדלת המארז ::)) ובגלל זה הרבה אנשים נרתעים ממנו

כדרך אגב במידה ואתה מחליף קירור (אפילו שכמו שכבר אמרו מעלי חידוש משחה טרמית אמור להחזיר אותך למצב הקודם במידע ולא פגעת פיזית בהיטסינק)

מומלץ מאוד לעשות אוברקלוקינג ל2200מגהרץ (שזה יביא אותך לביצועי של amd 3200+) מניסיון ההפרש ביצועים נראה לעין ומומלץ מאוד במידה והטמפרטורות לא מהוות בעיה

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה על התגובות

אבל כבר קניתי את הTt silent boost ב150 בKSP. אבל הטמפ' שלי עדיין לא משהו:

המעבד על 38 מעלות בלי מאמץ.

אבל הקירור הזה ממש ממש שקט בהשוואה למה שהיה לי והוא נשמע כמו הזלמן (שיש לחבר שלי) 7000.

אני מעוניין באמת לבצע OC ל2200 mhZ מישהו יכול להסביר לי איך? והאם אני יכול כי הטמפ' שלי לא משהו.

פורסם

הזלמן 700 שנמכר ב 160 שקל לא מתאים לסוקט A

רק הגירסה היקרה יותר 7000A מתאימה

פורסם

הזלמן 700 שנמכר ב 160 שקל לא מתאים לסוקט A

רק הגירסה היקרה יותר 7000A מתאימה

הזלמן 7000 שנמכר ב160 שקל הוא cnps7000b-alcu, אתה מוזמן לבקר בדף המוצר:

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=142&code=005

תוכל לראות את השורה הבאה:

3. Intel Pentium 4 (Socket 478), AMD Duron/Athlon/Athlon XP (Socket 462), and Sempron/AMD64

(Socket 754/939/940) compatible design for broad compatibility.

(כדרך אגב סוקט 462 זהו סוקט A)

משמע הוא כן מתאים לסוקט A, אך כמובן כמו כל היטסינק גם לו יש רשימת תאימות ואי תאימות עם לוחות מסויימים..

פורסם
  • מחבר

עכשיו הטמפרטורה שלי היא על 39-42 במנוחה, זה בסדר?? אפשר לעשות על זה OC ?

ואם כן אז איך? אני רוצה להגיע ל2200 MHZ כפי שVATSO הציע.

פורסם

כן , זו טמפרטורה טובה... , פשוט תעלה את הFSB ל200...

ואת המתח של המעבד(VCORE) ל1.75

פורסם
  • מחבר

ואת המכפלה פי כמה לעלות?

הזיכרון שלי זה adata 256 400mhz זה יספיק לי.?

פורסם

יספיק ויספיק.

תשאיר מכפלה איך שהיא בינתיים.

פורסם
  • מחבר

אין שם מכפלה בביוס, זה על defult ככה גם הזיכרון.

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים