עבור לתוכן

גלישה איטית בזמן פעולה של אימיול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בזמן בו האימיול רץ אצלי ברקע, אפילו אם אני לא מוריד כלום ורק משתף (יש לי לימיט של 12K על העלאת קבצים), הגלישה אצלי נורא איטית.

אני גולש בחבילה של 1.5 M בADSL. עדיין, אני מקבל מהירויות הורדה של משהו כמו 20K לשניה. ברגע שאני מכבה את האימיול, המהירויות עולות ואז אני מוריד ב180K לשניה.

יש למישהו פתרון?

תודה מראש.

פורסם

מן הסתם בגלל שמורידים ממך וזה תופס לך את כל רוחב הפס...

פורסם

תגביל את המהירות העלאה ל 10

פורסם

תתקין NETLIMITER ואז תוכל לשלוט ברוחב פס שתופסת כל תוכנה

פורסם

תתקין את המוד מורפ לאימיול, יש בו מוד שכשאתה גולש באינטרנט הוא משנה את הגדרות של אימיול ואז אתה יכול לגלוש בס22ה

או שתשנה את ההגדרות

http://taja.dynip.com/taja/emule.htm

זה אמור לעזור לך אחרי שתשנה שם את ההגדרות.

פורסם

הסיבה היא שהDOWN שהוא הוא מגה וחצי, אבל הUP שלך הוא 128~, אז זה שמורידים ממך ב12 זה תופס את כל רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

או קיי, יש לי שאלה נוספת וסליחה על הבורות:

אם מורידים ממני ב12, והDOWN שלי הוא מגה וחצי - איך שני הדברים קשורים לרוחב הפס? האם רוחב פס לא מתייחס להעלאה והורדה בו זמנית?

פורסם

קודם כל הDOWN שלך הוא 190 קילובייט והUP של הוא 12 קילובייט (בערך).

אני לא בטוח, אבל , כנראה, כשהUP מלא אז הDOWN מלא גם, כלומר: כשאתה משתמש בעל הUP אז לDOWN לא נשאר רוחב פס.

;)

פורסם

כאשר אתה גולש באתר כלשהו או מוריד קובץ, אתה גם מוריד מידע (שזה האתר או הקובץ) ואתה גם מעלה מידע, המידע שאתה מעלה זה בעצם מעין "אישור" שקיבלת את המידע שירד.

אני ממליץ לך להגביל את מהירות ההעלה ל 8K.

פורסם
  • מחבר

להגביל ל8K? לפי מיטב הבנתי חייבים לשתף ב10K או יותר כדי לא לקבל BAN באימיול, לא? האם אני טועה?

פורסם

לא נכון :)

מעל 10K נותן לך כמה שאתה רוצה DOWN (בלי יחס), פחות מ10K יש יחס, על UP אחד זה 4 DOWN (יש גם גרסאות של 1/3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים