פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אני מחפש קירור מים חדש והכי טוב שאפשר למצוא עד 150 דולר בארה"ב . יש לי פרסקוט שמתחמם בצורה רדיקלית למעלות של 70+ . אני מתכוון לעשות OC רציני איתו ואני צריך משהו שיחזיק אותו על טמפרטורות נמוכות . יש הצעות ?? לא אכפת לי לחרוג טיפה מהתקציב אם זה ייתן שינוי דרמטי בביצועים .
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים במחיר הזה לא תמצא מערכת שלמה באיכות גבוהה, לא משהו שיאפשר לך א"ק מכובד עם פרסקוט בכל אופן..ולפעם הבאה תשתמש בעריכה, אתה סתם מקפיץ את התארד אחרי זמן קצר וזה לא מקובל (ונוגד את חוקי הפורום..)
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר מדובר על קנייה בארה"ב ולא בארץ לכן המחירים בדולרים . ראיתי הרבה מערכות במחירים האלה , זה הסבב מחירים , השאלה מה עדיף ?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים תנסנ לברר אם יש למישהו את ה-BIG WATER של THERMALTAKE.מחיר המערכת צריך להיות סביב 120$.מה שיפה זה שזה מתאים להכל.חוץ מזה טוענים בביקורת שצירפתי שהביצועים מתקרבים למערכת הקירור של ASETEK.http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים כן הבנתי שזה בדולריםדווקא רוב הביקורות של ה BIG WATER טוענים שהביצועים שלו משתווים לזלמן (קצת מעל לsilent tower) ככה שלדעתי זה בזבוז עצבני של הכסף, חבל שתשקיע את מירב כספך ובסוף תתחרטלאומת זאת על dangerden יש שמועות טובות יותר, ממליץ לפני הקניה פשוט להריץ חיפוש בגוגל על "x review" (שX זה שם המוצר) ולראות השוואות מול אמצעי קירור אחרים....בהצלחה (:
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מעוניין לקנות ביחד לחסוך כסף על משלוח?אגב, יש לי אתר מאוד זול שיש בו הרבה מוצרים.דבר איתי באיסיקיו285303000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.