פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אפשרי אבל צריך להמיר לmpeg1 vcd אפשר לעשות זאת אם tmpegenc plus החסרון הוא שזה יהיה באיכות פחות טובה
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר ואם אני פשוט יעשה אצרוך את זה בNERO כ VCD מה יקרה ?ועוד שאלה:הNERO זה מראה שהובץ הוא 57~ דקות, אבל בתוכנה VLC media player זה מראה שעה ומשהו...למה NERO טועה ? או שמה שכתוב בNERO זה נכון ?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ואם אני פשוט יעשה אצרוך את זה בNERO כ VCD מה יקרה ?נירו ימיר את זה ל mpeg1 vcd זה יקח קצת זמן ואז תתחיל הצריבה (אבל לא כדאי לעשות ככה כי נירו גרוע בתחום ההמרות וידאו)הNERO זה מראה שהובץ הוא 57~ דקות, אבל בתוכנה VLC media player זה מראה שעה ומשהו...למה NERO טועה ? או שמה שכתוב בNERO זה נכון ?יכול להיות שהנרו צודק ,נסה אם media player/windvd ותראה מה רשוםאתה בטוח שהיה רשום בנרו 57 דקות ??? לדוגמא אם רשום 01:57 ולא קראת הכול....01 = שעה
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר כן, רשום רק 57 דקות, בלי שעות.במדיה פלייר לא רשום כמה זמן, וכשאני מזיז את הסמן לאמצא הסרט או לאינשהו בסרט, זה נותן ארור (אבל בלי לגעת אני רואה את הסרט).בכל מקרה אני אנסה את "טריק "כותר" ה-VCD"http://www.yop.co.il/vcdhelp/viewtopic.php?t=412
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.