עבור לתוכן

המלצה לצורב DVD ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר.

נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

פורסם

נו באמת, סתכל כמה דיונים יש סביבך על איזה צורב DVD לקנות, שלא לדבר על סטיקי מפורט מאד בעניין.

חפש בדיונים קיימים

פורסם

nec 3500 ללא ספק

פורסם

אישית לי יש (וגם ממליץ) Toshiba SD R5112.

יש לי אותו כבר כמעט שנה,

צרבתי למעלה מ50 dvd-r, והאמת היא שדיסק 1 לא עשה לי בעייה עד עכשיו.

הוא אמנם לא תומך בDual Layer , אבל שווה כל שקל של השקעה בו.

אני יודע שאנשים פה אומרים סתם,פשוט סתם! שיש לו בעיות,והא עושה בעיות ובלה בלה,

אתה יודע איך זה..חמור קופץ בראש וכל העדר כמו בוקים! אחריו..

ל99% מפה אין מושג מה שווה הצורב הזה, ואני ממליץ עליו מניסיון!!ולא מאנשים שחושבים שיודעים... :silly: :silly: :silly:

לי הוא עלה 450 ש"ח, אבל יש כבר טובים יותר היום, אבל לך תדע מי הבא שיעשה בעיות... :P :P :P

פורסם

אישית לי יש (וגם ממליץ) Toshiba SD R5112.

כן זה מאוד חכם לקנות היום DVD שיודע לצרוב במהירות מקסימלית של 4.8X -R, ולא יודע לצרוב +R, וצורב -RW ב X2 לכל היותר, ובנוסף על כל אלה גם לא צורב DL.

מה שכן איכות הצריבה שלו על -R טובה מאוד, אבל יש הרבה צורבים שאיכות צריבת ה -R שלהם לא פחות טובה, ועולים אותו דבר, אבל נותנים הרבה יותר פיצרים כמו למשל X8 ופורמט +R ו DL.

פורסם

כן זה מאוד חכם לקנות היום DVD שיודע לצרוב במהירות מקסימלית של 4.8X -R, ולא יודע לצרוב +R, וצורב -RW ב X2 לכל היותר, ובנוסף על כל אלה גם לא צורב DL.

מה שכן איכות הצריבה שלו על -R טובה מאוד, אבל יש הרבה צורבים שאיכות צריבת ה -R שלהם לא פחות טובה, ועולים אותו דבר, אבל נותנים הרבה יותר פיצרים כמו למשל X8 ופורמט +R ו DL.

תשמע אחי,

הוא רוצה המלצה, הוא קיבל כזו..

אני עד היום לא מבין את ההבדלים בין R+/- וכו',

אמנם הצורב די ותיק ולא מהיר, אבל לא עשה שום בעייה בשום דיסק, וכל dvd שצרבתי נקלט טוב מאוד בכל נגן ובכל dvd rom, וזו הסיבה שהמלצתי.

אני יודע שיש יותר טובים, אז בבקשה, תמליצו!,בכיף!

פורסם

nec 3500 ללא ספק

פורסם

אני יודע שיש יותר טובים, אז בבקשה, תמליצו!,בכיף!

וואלה, תודה שנתת אישור חחח...... :cool2:

שמע אולי הצורב שלך אחלה ולא נתקלת איתו בבעיות אבל אם יש תכסף שווה להוסיף ת-50 שח האלה ולקבל תטוב ביותר (בגבול המחיר כמובן).

פורסם

חבר'ה תעזבו את הבן אדם... הבנו את הרעיון שלו

יש רק משהו אחד שאתה לא מבין... כמה שהצורב שלך סבבה, נהוג בשוק לא לקנות מוצרים שיצאו לפני שנה + - והם יחסית בפיגור די רציני.

במיוחד שיש הבדל של 30 שח בין הצורב שלך לצורב חדש ומהיר *הרבה* יותר.

אם זה היה נגיד כרטיס מסך והוא לא היה משחק סבבה, היית יכול להמליץ לו על ה 9200 אם היה לך כזה.

המצב פה זה צורב DVD, אתה חייב להבין שהשיפורים הם אדירים

שמח בשבילך שהצורב לא עשה לך בעיות, תכלס הוא לא היה אמור לעשות לך בעיות... צורב ממש טוב

גם הפיוניר 103 שלי לא עשה בעיות, ובכל זאת החלפתי אותו ל 3500.

גבר, תקנה את ה NEC 3500

אין ספק שהוא לא מושלם, אבל הוא בכיוון הנכון... ובטח במחיר שלו והשנתיים אחריות אתה יכול לישון בשקט בלילה

תתחדש!

ובטח עד שתקבל אותו יהיה FW חדש (אני אומר את זה כבר חודש ;))

יניב

פורסם

שנתיים אחריות :o רק בשביל זה שווה לקנות אותו :xyxthumbs: סעמק LG - למה רק שנה?

פורסם

כן אחי, שנתיים וזה לא נדיר בכלל... מהיום הראשון שהצורב הזה בארץ נתנו עליו שנתיים

במכירות באינטרנט ואני מתאר לעצמי גם בחנויות רגילות

יניב

פורסם

חבר'ה תעזבו את הבן אדם... הבנו את הרעיון שלו

שמח בשבילך שהצורב לא עשה לך בעיות, תכלס הוא לא היה אמור לעשות לך בעיות... צורב ממש טוב

גם הפיוניר 103 שלי לא עשה בעיות, ובכל זאת החלפתי אותו ל 3500.

יניב

תודה על העזרה ב"תמיכה" שלך,ובההסבר לאנשים למה התכוונתי,

חפיף,אם יש לו ת'כסף אז שיקנה מה שבא לו,אם זה nec 3500 אז שיתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים