פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אני יודע שהנושא נטחן אבל לא הגעתי לתשובה מה הכי מומלץכרגע אני משתמש באנטיוירוס NOD32 ופירוואל של ZA (גירסאות אחרונות) עם SP2אמרו ש ZA לא עובד טוב עם האימיול ועם SP2 זה נכון? כי אני עובד עם אימיול ויש לי בעיות של LOST CONNECTION ואני לא יכול להתחבר לסרבריםשהתקנתי פירוואל של OUTPUT אז הסקיורטי סנטר של ה SP2 לא זיהה את הפירוואל, כנ"ל גם שהתקנתי את הפירוואל של SYGATEרק את הנורטון הוא זיהה.. מה הבעיה?ותנו המלצות, תודה!
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים המלצה שלי - תשאיר את הפיירוול שלך ותחליף לקספרסקיוהנושא נטחן מסיבה פשוטה מאוד (קחו את זה לחיים): רק במתמטיקה יש תשובה חד-משמעית
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר אמרו לי שה NOD הוא גם טוב..חח אני מבולבל כברויש לי בעיה עם האימיול שזה מתנתק מסרברים ורושם LOST CONNECTIONושאני שם פיירוואל אחר ב SP2 רשום שאני לא משתמש בפירוואל
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מה אמרתי לך?! אין תשובה חד משמעית! שניהם טובים, פשוט לי קספרסקי יותר נוח ולמי שהמליץ לך הנוד ;D יותר טוב
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים הפיירוול של מיקושיט עובד? אם כן אז אולי זה.אם לא אז תבדוק שנתת הרשאה לאימיול לעבוד (כשהפיירוול שואל אותך אם לתת לו או לא)
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר לא יודע וגם אני לא סומך על הפירוואל של ה XP.. יש לי SP2 אבל עדייןוהגדרתי את האימיול וזה לא מתחבר לסרברים זה רושםLOST CONNECTION ולפעמים time out
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים norton anti virus 2005מנצח את כולםוהקספרסקי לא שווה גרוש.ויש לי קצת ניסיון אני יודע על מה אני מדבר.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר לא עזר..ולא נראה לי כל כך קשוריש איזה בעיות עם האימיול עם ZA ו SP2?
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים בפעם המי יודע כמה, למרבית תוכניות השיתוף קצבים יש בעיות עם SERVICE PACK 2 כדי לפתור אותם, תוגיד מhttp://www.lvllord.de/?url=tools#4226patchאת הPATCH שיש שמה, ותשנה את המקסימום חיבורים מ10 ל 10000 זה אפשרי, זה לא גורם לנזק למערכת ההפעלה, וזה יפתור לך את כל הבעיות שיש לך עם תוכניות שיתוף הקבצים. (דרך אגב, אם תעבור ל SHAREAZA שמה הוא מזהה את SP2 ומתנהג בהתאם)...
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים norton anti virus 2005 מנצח את כולם והקספרסקי לא שווה גרוש. ויש לי קצת ניסיון אני יודע על מה אני מדבר. 1900 הודעות ואתה עדיין כל כך רדוד ? נסיון ? הצחקת אותי . התוכנה הזאת בקושי שבוע ברשת , וכבר צברת נסיון ? הפסק לדבר שטויות . אני לפני שהמלצתי על קספרסקי חקרתי אותו במשך חודש .
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אה... בקשר לזה הגעתי למסקנה.שאין תשובה חד משמעית בנושא. אחרת לא היה מבחר שממשיך לגדול.כל תוכנה עם שם תעשה את העבודה בצורה מספקת. תשתמש במה שנוח לך ולא מכביד על המחשב, תאמין לי שתיהיה מרוצה.ת'אמת רק הנורטון באמת דפוק.. עדיף כל משהו אחר, הנורטון מעוצב למשתמשים שקונים מחשב מהקנין, עם האינטל 4000 מה"ץ וה64 ראם עם MX400... זה מספיק להם.כמעט כל אנטיוירוס אחר הוא ברמה גבוהה בהרבה מהנורטון, גם כמעט כל אחד יעלה הרבה יותר מהנורטון, כי הם פתרונות יותר רציניים.Kaspersky'Bitdefender'fsecure'fprot וכו' כולם אחלה. קח מה בא לךמומלץ לא הנורטון רק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.