פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים ה-Norton AntiVirus הביא לתוצאות את הפרטים הבאים: Scan type: Manual Scan Event: Virus Found! Virus name: Trojan Horse File: C:\Documents and Settings\אחים סגל\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\CU5HCX0V\e9xr[1].chm Location: Quarantine Computer: SILVER-DRAGON User: אחים סגל Action taken: Clean failed : Quarantine succeeded : Date found: Fri Sep 24 22:28:05 2004 האם האנטי וירוס מספיק כדי להוציא את הסוס הטויאני ממחשבי? * חשוב לי להזכיר של סריקות בתוכנות: Spybot-S&D Ad-aware 6.0 הביאו תוצאות רבות מידי, כל הספיור הזה ממש לא אופניני למחשב שלי אני שומר עליו מאד ואף פעם לא נמצא אצלי שום וירוס במחשב. ומרגילים פעם ב.. בבקשה תעזרו לי, אין לי הרבה ניסיות אני רק יודע להתגונן אבל אחרי שזה במחשב שלי.. אני פשוט לא יודע מה עושים.. חבר'ה אני חייב עזרה.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר האנטיוירוס שם אותו בבידוד, תחפש שם איפשהו את הquarentined ותמחק משם.זה אח שלי רשם את ההודעה הזאות ואין לי מושג איך הוא הגיע עם המחשב שלו למשתמש שלי \:טוב קיצור עכשיו בדקתי את זה וזה לא הצליח לעשות אותו בבידוד...אני יפרמט לו במילא המחשב שלו כבר לא זז...
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר רגע! הוא כבר בבידוד! תמחק אותו מהבידוד!חפיף פרמטנו.. עכשיו אנחנו מתקינים את הSP2...ואנטי ווירוס לא הצליח למחוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.