פורסם 2002 במאי 2523 שנים קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר קודם ניסיתי את של ASUS וזה לא הצליח אז הורדתי של NVIDIA וגם זה לא הצליח
פורסם 2002 במאי 2523 שנים קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ??? האמת שלא ניסיתי כי אני לא צריך את האופציות המדוברות. אבל אם אתה אומר שיש בעיה עם הפונקציה אני אנסה.
פורסם 2002 במאי 2523 שנים תנסה את הדרייברים של החברה האלה יש להם דרייברים טובים לכרטיסים של אסוסאני חושב שיש להם גם WDM
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר תנסה את הדרייברים של החברה האלה יש להם דרייברים טובים לכרטיסים של אסוס אני חושב שיש להם גם WDM צודק יש להם גם WDM אז התקנתי ושוב אותה בעיה SE7EN אתה הצלחת? ???
פורסם 2002 במאי 2623 שנים תנסה את הדרייברים של החברה האלה יש להם דרייברים טובים לכרטיסים של אסוס אני חושב שיש להם גם WDM צודק יש להם גם WDM אז התקנתי ושוב אותה בעיה SE7EN אתה הצלחת? ??? אתה רואה את ה-WDM בתור חומרה ברשימה? אצלי הוא אפילו לא מופיע.
פורסם 2002 במאי 2623 שנים מחבר תנסה את הדרייברים של החברה האלה יש להם דרייברים טובים לכרטיסים של אסוס אני חושב שיש להם גם WDM צודק יש להם גם WDM אז התקנתי ושוב אותה בעיה SE7EN אתה הצלחת? ??? אתה רואה את ה-WDM בתור חומרה ברשימה? אצלי הוא אפילו לא מופיע. איפה לא מופיע? בדיסק של ASUS או באתר? אני מצאתי בשניהם באתר: http://envynews.com/technogarb/article.php?sid=98 ובדיסק של ASUS תראה תמונה http://1ranger.8m.com/ASUS.jpg עריכה: אם אתה מדבר על הדיסק, תחת DRIVERS תחלץ על חץ למטה ואז תקבל WDM. החץ למטה נמצא בתחתית החלון.
פורסם 2002 במאי 2623 שנים אני לא רוצה להתקין דריברים של אסוס, זה סתם גורם לבעיות.איפה אני אמור לראות את זה?(Device Manager?)
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר אני לא רוצה להתקין דריברים של אסוס, זה סתם גורם לבעיות.איפה אני אמור לראות את זה?(Device Manager?)אחרי שאתה מתקין את הWDM הוא יבקש לעשות RESTART ואז הWINDOWS יתחיל למצוא התקנים חדשים ויתקין אותםבDEVICE MANAGER תחת "בקרי קול וידאו ומשחק" (באותו מקום של הכ.קול) אתה תראה התקנים חדשים.זה לא משנה באיזה WDM תשתמש, כולם עובדים.יש גם באתר של NVIDIA את הWDM תחת DRIVERS.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר טוב אני בטוח שיש בפורום עוד אנשים עם כרטיס geforce 4.זה לא משנה איזה דגם וזה לא משנה איזה חברה כולם באים עם WDM והשאלה האם מישהו הצליח להתקין את זהאז בבקשה למי שיש:geforce 4 mx420geforce 4 mx 440geforce 4 mx 460geforce 4 Ti4200geforce 4 Ti4400geforce 4 Ti4600וזה לא משנה מי היצרן, האם הצלחת להתקין את הWDM???אני בטוח שיש עוד 10 אנשים עם geforce 4 מסדרת הMX או הTI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.