עבור לתוכן

איך עושים אוברקלוק למעבד.אני לא יודע כלום על הנושא.

Featured Replies

פורסם

איך עושים אוברקלוק למעבד.אני לא יודע כלום על הנושא אז נא לפרט.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לפחות פעמיים בשבוע יש תארד בדיוק כמו שלך, אתה מוזמן להריץ חיפוש ולקבל שלל תשובות שיענו על כל שאלותיך

בכל מקרה, בגלל שזה יום כיפור וצריך להיות נחמדים אני יפרט בכלליות, מהירות המעבד מורכבת משני גורמים, מכפלה כפול FSB

לדוגמא מעבדי אינטל 2.8C (המגיעים בבאס 800 - לחלק ל4 באינטל זה FSB של 200) 2800 לחלק ל200 זה אומר שהמכפלה יושבת על 14

אם תעלה את הבאס מ200 (סטוק) ל210, ידוע לנו מראש שהמכפלה היא 14, זאת אומרת שהעלנו את המעבד למהירות 2940

(אני יודע שההסבר שלי כרגע לא הכי מובן, אבל תנסה לקרוא לאט ולעקוב אתה בטח תבין)

כל הגורמים אלו ואחרים ניתנים לשינוי בBIOS, אם היית נותן יותר מידע (מה שאתה אמור לעשות שאתה פותח תארד) היינו יכולים לעזור לך בצורה יותר מעמיקה

איזה מעבד יש לך, איזה לוח אם, איזה זכרונות?

חשוב לזכור שאתה עושה OC זה משפיע על שאר הרכיבים, חשוב לדעת מראש מה אתה עושה, מה המגבלות, ואיך מטפלים בכל דבר.. ורק אז להתחיל בתהליך ההמהרה

פורסם

לפחות פעמיים בשבוע יש תארד בדיוק כמו שלך, אתה מוזמן להריץ חיפוש ולקבל שלל תשובות שיענו על כל שאלותיך

בכל מקרה, בגלל שזה יום כיפור וצריך להיות נחמדים אני יפרט בכלליות, מהירות המעבד מורכבת משני גורמים, מכפלה כפול FSB

לדוגמא מעבדי אינטל 2.8C (המגיעים בבאס 800 - לחלק ל4 באינטל זה FSB של 200) 2800 לחלק ל200 זה אומר שהמכפלה יושבת על 14

אם תעלה את הבאס מ200 (סטוק) ל210, ידוע לנו מראש שהמכפלה היא 14, זאת אומרת שהעלנו את המעבד למהירות 2940

(אני יודע שההסבר שלי כרגע לא הכי מובן, אבל תנסה לקרוא לאט ולעקוב אתה בטח תבין)

כל הגורמים אלו ואחרים ניתנים לשינוי בBIOS, אם היית נותן יותר מידע (מה שאתה אמור לעשות שאתה פותח תארד) היינו יכולים לעזור לך בצורה יותר מעמיקה

איזה מעבד יש לך, איזה לוח אם, איזה זכרונות?

חשוב לזכור שאתה עושה OC זה משפיע על שאר הרכיבים, חשוב לדעת מראש מה אתה עושה, מה המגבלות, ואיך מטפלים בכל דבר.. ורק אז להתחיל בתהליך ההמהרה

לפי מה שאתה אומר אם יש לי מעבד AMD 64BIT 3000+ אז המכפלה שלו זה 10? זאות אומרת שכדי להפוך אותו מ2.0 ל2.4 אני צריך לעלות לו 40?

כמה מתח אני צריך להוסיף לזה בשבל שאני יוכל להוסיף את ה40 האלה?

האם החישוב הזה לגבי מתח נכון?

אם למעבד שלי שלי יש FSB200 כברירת מחדל ו1.500 מתח כברירת מחדל זה אומר שעל כל FSB 70 אני צריך לעלות 0.5V?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים