עבור לתוכן

מה דעתכם על הOC הזה?

Featured Replies

פורסם

24179-632317265182187500-oc.jpg

נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר...

אני עובד על טמפרטורה

MBOARD 30C

CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ)

AUX 35C

אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה לנושא אחר לגמרי...

פורסם

איזה מעבד זה? (לפני הOC)

פורסם

נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי?

זה רק אני או שבאמת רשום בתוכנה 1.9V ?! ::)

פורסם
  • מחבר

זה רק אני או שבאמת רשום בתוכנה 1.9V ?! ::)

זה לא רק אתה... אין לי מושג פשוט למה זה משתמש ביותר.. בביוס עשיתי את זה 1.750

לראשון ששאל המעבד זה

AMD 64BIT 3000

פורסם

זה לא רק אתה... אין לי מושג פשוט למה זה משתמש ביותר.. בביוס עשיתי את זה 1.750

לראשון ששאל המעבד זה

AMD 64BIT 3000

אז בעצם אתה מראה תמונה של הOC שלך, שאתה אומר שהגעת ל3000+, וששואלים אותך איזה מעבד היה לפני הOC אתה אומר 3000+, איפה הOC פה?

פורסם

MOO MOO

הוא מראה בדיוק מה שצריך להראות:

התוכנה אומרת איזה מעבד זה 3000+ 64 BIT

והיא אומרת גם באיזה תדר המעבד רץ עכשיו (2500)

3000+ 64 BIT המהירות סטוק שלו זה 2000 (200FSB כפול מכפלה 10, מה שהבחור עשה זה העלה את הFSB ל250)

THE SHADOW

זה OC יפה מאוד, אני מציע לך להריץ PRIME95 לאיזה 8 שעות ולראות אם המעבד מצליח לסחוב את זה נקי - אם כן אז כן זה OC רציני ביותר .

לגביי המתחים גם לי אגב היה מקרה מאוד דומה לשלך, אני עם לוח EPOX 8KDA3 ואמרתי לו בביוס לשים מתח 1.6 והעליתי את הFSB ל250 ונורא התפלאתי שהוא הצליח לעשות את זה רק שבCPU Z הוא הראה לי מתחים אחרים לגמרי ממה שקבעתי בלוח אם

פורסם

צודק לא ממש שמתי לב לCORE SPEED.

אבל למה אצלי הCPU-Z רושם את המעבד כ3200+? (בעצם בארטון 2500)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כי הנתונים זהים לגמרי לנתונים של ה3200

אותה ליבה, אותה כמות זיכרון, מכפלה ובאס זהים לחלוטין, עקרונית במפרט על הדף לא תראה שום הבדל

פורסם
  • מחבר

THE SHADOW

זה OC יפה מאוד, אני מציע לך להריץ PRIME95 לאיזה 8 שעות ולראות אם המעבד מצליח לסחוב את זה נקי - אם כן אז כן זה OC רציני ביותר .

לגביי המתחים גם לי אגב היה מקרה מאוד דומה לשלך, אני עם לוח EPOX 8KDA3 ואמרתי לו בביוס לשים מתח 1.6 והעליתי את הFSB ל250 ונורא התפלאתי שהוא הצליח לעשות את זה רק שבCPU Z הוא הראה לי מתחים אחרים לגמרי ממה שקבעתי בלוח אם

תודה

תגיד הטמפרוטורות האלה טובת אחרי רבע שעה של דום 3

MBOARD 31C

CPU 61C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ)

AUX 45C

ולהריץ את זה לשמונה שעות?.. טוב אני יריץ את זה עכשיו לאיזה חצי שעה..

ואז בלילה אני יעשה את ה8 שעות...

פורסם

ובכלל גם פה הCPUZ מזייפת, היא רושמת שהVCORE שלי 1.616 ועוד במציאות הVCORE עומד על 1.75

פורסם

אם אתה שואל אותי ואני לא מומחה גדול- אצלי כשהרצתי PRIME 95 והמעבד זינק ל55 מעלות תוך שעתיים אז הפסקתי הכל והורדתי את הOC - לא שווה על מעבד חדש לשחק לו על הגבולות- כשיתיישן אז אתחיל ללכת על הגבול.

אם אתה אומר ששיחקת דום רבע שעה והוא קפץ ל61 מעלות- אז בפירוש אני אומר לך שזה לא טוב, גם PRIME 95 מאמץ את המעבד יותר מדום3 (אז אני לא רוצה בכלל לדעת לכמה הוא יקפיץ את החום) וגם כולה רבע שעה??? זה כלום....

מה הקיבולת חום של המעבד אני אגיד לך בכנות שאני לא יודע - אבל לא נראה לי שהמעבד אמור לרוץ קבוע מעל 60 מעלות (ואם תריץ דום 3 שעתיים אז החום עוד יותר יעלה, ואם תריץ PRIME 95 הרבה זמן ...הממ.....חח תץעדכן אותי לכמה מעלות תגיע :)

פורסם

אחרי רבע שעה הוא מתיצב על טמפרטורת המקסימום, גם אם תמשיך להריץ אותו 48 שעות זה לא ישנה הרבה כל עוד זרימת האוויר שלך מאפשרת הוצאת אוויר חם במהירות סבירה

פורסם
  • מחבר

קניתי את המחשב אתמול.. חח אני משנה את זה ל2.4 או ל2.3 נתחיל עם 2.4

ועוד בעיה PRIME 95 לא מתחבר לי לסרבר שלהם.. ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה גם אחרי שמלתי פרטים... למה זה?

פורסם

תגיד לי למה אתה כל כך ממהר לעשות לו OC?

זה מעבד חזק שיריץ הכל יפה במהירויות סטוק- אתה סתם מקצר לו את החיים...

ואני מדבר מניסיון כואב- קניתי את שלי וגם כן התחלתי כולי להתלהב וללכת על הגבול ואפילו רצתי וקניתי את הקרור המאסיבי שלי - ומרוב ששיחקתי ושיחקתי ומיהרתי (למרות שתכלס זה מעבד חזק בכלל אין צורך בOCכי אתה לא תראה הבדלים) אז באחת מהפעמים ששלפתי את המעבד החוצה לא הייתי זהיר ושברתי לו שני פינים ואז כל הזין- לקנות מעבד חדש כי על נזק פיזי אין אחריות.

עם מערכות ישנות יותר יש הגיון להתעסק בהמהרות ושיפורים כי וואלה יש למה- במערכות כמו שלך ושלי - זה סתם סיכון לא הכרחי- אני משאיר אותו על OC קטנטן של 200 מגה הרץ (רק בשביל ההרגשה שלא קניתי לחינם את הSLK948U :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים