עבור לתוכן

איזה תפקיד לדרוש בימ"מ 321? (בקו"מ של חיל האוויר)

Featured Replies

פורסם

זוכרים שסיפרתי לכם שאני הולך לטכני? טוב, באמת הלכתי. אתם יודעים מה קרה? מיד אספר לכם.

אחרי הטירונות שלחו אותי ישירות לטכני בשביל קורס מגעיל במכניקה. אבל הצבא המטומטם הזה לא ידע שבעוד מספר שבועות אקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות. פטור מנעליים צבאיות פוסל אותי מהרבה מאד קורסים, כמו טכני מטוסים, מסוקים, אפסנאות ושאר הזבל.

במשך שבוע ימים מפקדים בכירים בטכני שברו את הראש בניסיון למצוא תפקיד מתאים, שאינו דורש נעליים צבאיות. אחרי שבוע חיפושים מפרך הם התייאשו, והחליטו לשלוח אותי לבקו"מ של חיל האוויר, שנמצא בשדה דוב.

אז עכשיו יש לי הזדמנות חד פעמית לקבל תפקיד בן זונה, אבל אני לא יודע מה לבקש. חשבתי לדרוש פקידות, או לעבוד על מחשבים. מה אתם חושבים? מה אני צריך לבקש? שמעתם על עוד מקצועות קלים?

• תגובות 33
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדהים איך שכל מילה שנייה שלך זה טימטום זבל וחרא ובסוף אתה עוד הולך לקבל תפקיד טוב... גישה טובה לחיים.

פורסם

נסה ללכת על מש"ק ממטרות, Chymes.

נראה לי שמדובר בעוד לחוץ בית שמחפש דרך להוסיף לרקורד קורות החיים שלו "עשיתי צבא".

פורסם

משהו כזה...

הצבא הדפוק הצבא המפגר הצבא הזבל...

בנאדם שמוציא כל פטור אפשרי לפני גיוס ועוד בא בטענות למה שהוא מקבל.

יש נעלים צבאיות קלות, אח שלי קיבל אותם מהצבא ואפשר לקבל אותם בתנאים מסוימים... אפשר גם לקנות אותם ובנוסף אתה יכול לקנות לך סולייה אורטופדית וזאת פשוט נעלה קלה ונוחה.

נראה לי תוציא פטור מלחשוב ואולי תקבל מש"ק גירבוצים.

אתה יושב בבית ומגרבץ... נראה לי תפקיד מתאים בשבילך.

פורסם
  • מחבר

נכון. אתה צודק לחלוטין. זה בדיוק מה שאני רוצה. אבל מה, לא אכפת לי מיציאות טובות. טוב לי בבסיסי ח"א.

פורסם

תהיה מ"כ, מחפש כוסיות :lol:

פורסם

תהיה מ"כ, מחפש כוסיות :lol:

לפי השמועות בחיל האוויר, הוא יתקל בעומס לא נורמלי...

פורסם

אני עכשיו בטכני ואתה נראה לי כמו בן אדם שמפחד מלעבוד קצת

פורסם

לפי השמועות בחיל האוויר, הוא יתקל בעומס לא נורמלי...

there is no thing what to do but to do what you have to do

פורסם
  • מחבר

עומס זו לא מילה מתאימה לתאר את מה שהולך שם. כל כך הרבה אנשים רוצים לצאת מחיל האוויר, או לקבל תפקיד אחר או כל דבר אחר. אבל להבדיל מאחרים, אני לא הלכתי לבכות אצל הקב"ן. הראתי למפקדים את כל האישורים הרפואיים, ואמרתי שבקרוב מאד יהיה לי פטור מנעליים צבאיות. גם רופא הטכני כתב "קיים סיכוי לפטור קבוע מנעליים צבאיות". אז אני חושב שיהיה לי יתרון מסויים, כי בתיק האישי שלי לא כתוב שאני מטורף, או בעייתי או כל דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בטכני ואתה נראה לי כמו בן אדם שמפחד מלעבוד קצת

ידידי, אתה במקרה מכונאי מטוסים?

פורסם

במקרה שלי לא, אני עדיין לומד חשמל,אבל אני לא  אוהב את הקטע שאתה מנסה להפטר מכל דבר שאפשר כדי לא לעשות כלום

פורסם
  • מחבר

וואלה, אתה צודק. אני באמת לא רוצה לעשות כלום בצבא. התגייסתי רק בשביל שיהיה כתוב "יש שירות צבאי".

פורסם

ילא סע סע יה ג'ובניק >:(

פורסם

רואים שאתה לא מספיק זמן בצבא...

כל אחד בצבא מנסה להתחמק מכמה שיותר דברים לעשות...

פשוט יש את אלה שהולכים לקב"ן בשביל זה, יש כאלה שיש להם בעיה רפואית

מוצדקת ויש כאלה שמתבעסים שהם לא יכולים...וכמובן יש את הקרביים שכבודם

מונח במקומם אך גם בתוכם יש את הקבוצות האלה.

ככה שמי שמצתדק פה על חשבונו של Chymes, אז תסלחו לו באמת

שיש לו בעייה רפואית מספיק טובה בשביל להוציא פטור מנעליים... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים