עבור לתוכן

Gigabyte 3D Rocket CoolerPro

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר?

לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן...

תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.

פורסם

חחחחח זה בחיים לא יהיה מחליף לזלמן

פורסם
  • מחבר

תסתכל בביקורות שלו ותחזור אליי...

פורסם

חחחח לא מעניין אותי הביקורות מעניין אותי מה אני רואה בעיניים שלי וראיתי את הביצועים של שניהים

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה מדבר על הסינק הישן של ג'יגהבייט, ולא על זה, שהוא חדש, ולא ראיתי אותו למכירה באף חנות באינטרנט עדיין (לא בארץ ולא בחו"ל).

אני בעצמי תכננתי לקנות את הזלמן, אבל עכשיו אני מחכה לראות כמה יעלה הסינק הזה, לאור הביקורות שהוא קיבל, והאופציית הנוספות שיש לו וחסרות בזלמן...

פורסם

The Gigabyte is avrage and not more, it gives nice peformance at mid-speed and pretty good performance (not like the Zalman) when it in max-speed but the DB is too high, compare to the Zalman which in full speed gives 25DB and you can barely hear it and the results are very good!

The Zalman is the best option for budjet of 200NIS+-.

פורסם

The Gigabyte is avrage and not more, it gives nice peformance at mid-speed and pretty good performance (not like the Zalman) when it in max-speed but the DB is too high, compare to the Zalman which in full speed gives 25DB and you can barely hear it and the results are very good!

drumtroll85 הבנת??

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, לפי המחירים הבודדים שמצאתי בחנויות בחו"ל, המחיר שלו אמור להיות בקטגוריה של ה-XP-120 - בסביבות 300 ש"ח, וזה כבר די מחוץ לטווח בשבילי...

עדיין לא השתכנעתי בקשר לזה שהוא פחות טוב מהזלמן, אבל כנראה שאני אלך מחר ואקנה לי זלמן ALCU (על-סמך זמינות כמובן ביצועים יחסית למחיר)...

פורסם

The Zalman gives the best performance/price/silence ratio!

פורסם

אני קונה עכשיו קירור מים למעבד , יש לי את ה- 3D rocket cooler pro , אני חוזר לארץ עוד 3 שבועות ואני ימכור לך את שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים