עבור לתוכן

ADM64 - בעית החום החמירה

Featured Replies

פורסם

כתבתי בעבר שיש לי AMD64 +3000 עם קירור סטוק, 2 מאווררים על המארז. חום היה 51-65 מנוחה-מאמץ. בצג של המארז 31 בערך

אתמול העברתי את כל המחשב מצד אחד של החדר לצד שני, הטמפ' עכשיו 58-70 !!! מארז 37. אין שום סיבה נראית לעין - אותה שעה ביום, ללא מזגן (כך שאין קשר לקרבה למזגן),

ההבדל היחיד זה שעכשיו הוא על מדף, גבוה בכ-70 ס"מ לעומת קודם .... מה קורה כאן ? האם לחזור לחנות שיפתרו את הבעיה ?כמה אמור להיות החום ?

פורסם

חום עולה למעלה - פיסיקה

לא בטוח ש 70 ס"מ זה מספיק אבל בכל זאת

אולי המקום פחות מאורר? היה הרבה אבק על המדף (ועכשיו הוא בתוך המארז?) ???

אם אתה מחזיר למקום הקודם גם הטמפ' חוזרת? זו צריכה להיות הבדיקה - אם כן, המחשב לא אוהב את המדף. אם לא, המחשב הפסיק לאהוב אותך :P

פורסם

טעות שלי :P

חום יורד למטה

תתעלם מהחלק הראשון של התשובה שלי

פורסם

חום עולה למעלה...

פורסם

חחח טעית שמע אויר חם עולה למעלה..

אויר קר יורד למטה..

פשוט מאוד!

פורסם

חחח טעית שמע אויר חם עולה למעלה..

אויר קר יורד למטה..

פשוט מאוד!

ושני המקרים לא קשורים.

שים אותו ליד החלון P=

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי תשובה לגבי הטמפ' עצמה - מה אמורה להיות במערכת כמו שלי ?

האם לחזור לחנות ולדרוש תיקון ?

פורסם

אתה בטוח שההיטסינק יושב כמו שצריך? אתה בטוח שיש גריז תרמי או מדבקה?

פורסם
  • מחבר

לא בטוח בכלום, לא פתחתי את המארז, המחשב חדש מנעה מחשבים, אני לא מתכוון להתעסק עם זה, אם יש בעיה אני חוזר אליהם שיפתרו אותה (הם ליד הבית שלי).

השאלה היא אם יש לי קייס לבוא אליהם בטענה ?

פורסם

למה שפשוט לא תתקשר אליהם ותתייעץ איתם? גם להם צריך להיות אינטרס שהמערכת שלך לא תעבוד בטמפרטורה גבוהה מדי. אל תשכח, הם אלה שאחראים לחלקים החשובים.

פורסם

אני רכשתי את המחשב שלי מנעה מחשבים וגם לי היו בדיוק את אותן הטמפ' - אבל בדיוק (מתכוון לראשונות 51-65) ונידנדתי פה להרבה אנשים את השכל (אתה יכול לראות את הש'רדים שלי) וכולם אמרו לי, כולל נעה שאלו טמפ' סבירות ואין לי מה לדאוג (למרות ש70 אצלך זה קצת גבוה) למרות הכל החלטתי שאני פורץ במירוץ קירור והלכתי שוב לנעה והם היו מאוד סבלניים ונחמדים וקניתי אצלם את המאורר שלי POLO 735, למרות שהם אמרו לי שאני לא צריך ועל זה מגיע להם קרדיט! הם התקינו לי אותו על המקום! לאחר מכן גם התפרעתי והמשכתי בפורייקט קטן אחר.....

מה שאני מנסה להגיד לך זה הטמפ' הראשונות שלך בסדר ואין לך מה לדאוג, אם בכל זאת אתה רוצה לבדוק, לך לנעה הם מאוד נחמדים ואין להם בעיה לבדוק לך את המערכת ומקסימום ויכול להיות שהם עשו טעות בהתקנה (פד טרמי או משחה לא כמו שצריך) - טעויות קורות

בהצלחה

פורסם

שווה באמת לבדוק !

בהצלחה! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים