עבור לתוכן

צריבה בX8 מסתיימת ב10 דקות.

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות.

חשוב לציין שהמדיה שאני צורב עליה בX4 היא מינוס והX8 היא + .

מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה?

תודה רבה!!!

פורסם

מה?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאני צורב על שתי מדיות, זאת שאני צורב עליה לפי לוח זמנים בכפול 4, היא DVD-R, וזאת שלא עומדת בלוח הזמנים בכפול 8 היא DVD+R.

פורסם

היי,

יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות.

מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה?

תודה רבה!!!

7 דקות זה מתאים ל X12 או X16 (תלוי בשיטת הצריבה ובצורב) ולא ל X8. בנוסף אם הדיסק זבל זה יכול להאריך את הצריבה. ה NEC הוא יחסית איטי (ואיכותי) בלי שום קשר ו 10 דקות זה זמן ACCEPTABLE ל X8. לא ציפית הרי ש X8 יצרב בחצי הזמן.

דרך אגב 15 דקות ל X4 זה גם קצת איטי. 13-14 דקות זה יותר טוב. תבדוק גם אם כבל ה IDE שאתה משתמש בו הוא 80 גידים ולא 40. קח בחשבון שהזמנים גם תלויים בסוג הקבצים שאתה צורב.

פורסם
  • מחבר

הX4 באמת מסתיים ב13:50 אצלי, אבל זה בידיוק מה שנירו "צופה", לעומת זאת בX8 הוא "צופה" 7 דקות, שזה גם הגיוני ממה שאני זוכר מימי הדיסקים (8 דקות),

מוזר לי למה מלכתכילה הוא צופה 7 דקות אם אתה אומר שזה אמור להיות 10 דקות.

מה שמביא אותי לשאלה השניה, איך בנירו אני שולט בשיטת הצריבה?, עכשיוו הוא צורב בCAV אני רוצה שיצרוב בCLV.

פורסם

עכשיוו הוא צורב בCAV אני רוצה שיצרוב בCLV.

זה מן הסתם עונה על השאלה המקורית שלך.

וזה לא נתון לבחירתך, ככה הצורב צורב...

פורסם
  • מחבר

אבל אני יודע שהצורב שלי תומך בשניהם וגם המדיה, אז איך יכול להיות שאין לי בחירה?

פורסם

קודם כל נירו זה לא קריטריון. רצוי גם שתהיה לך הורסיה האחרונה.

שיטת הצריבה כמו שהסבירו לך לא ניתנת לשינוי. הצורב בוחר בשיטות שונות בהתאם למהירות הצריבה.

מ CLV במהירויות של X8 תשכח אלא אם כן יש לך דיסק שיכול להסתובב ב 15000 RPM בלי להתרסק בתוך הצורב שלך וכמובן צורב מתאים (שאני לא מכיר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים