עבור לתוכן

העבר כבר כאן! נמצאה דרך אפשרים לתקשר עם העבר [לפרטים נוספים היכנסו]

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קראתי כתבה על דרך לשליחת מסרים אל העבר ושליחת בני אדם אל העבר!

ולמי שאומר : אם אנחנו יכולים לנוע אל העבר אז למה אנחנו לא חיים עכשיו עם אנשים מהעתיד?

אז הסיבה היא שצריך את ה"מכונה" החדשה הזו בכדי לשלוח מסרים ואנשים ונוכל לדעת אם באמת הדבר הזה עובד רק כאשר לפעיל את המכונה ונחכה למסר מהעתיד...

עכשיו, בגלל שהאנשים מהעתיד כנראה ישלחו לנו מסר אז נוכל לתקשר ולמצא המון תרופות חדשות לכל מחלה שקיימת כיום !

המכונה תופעל כנראה בעוד שנתיים ולמי שרוצה פרטים שיכנס :

http://www.walterzeichner.com/thezfiles/timetravel.html

בצלחה!

• תגובות 38
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב-ט-ח

פורסם

מסתבר שאין כזו מכונה ולעולם לא תהיה

פורסם
  • מחבר

כן תהיה לפי הנוסחה הזו :

time3.gif

פורסם

מסתבר שאין כזו מכונה ולעולם לא תהיה

על מה אתה מדבר?! לי יש מכונת זמן בחצר, רק אתמול ישבתי עם המלך דוד לסיגריה.  :silly:

פורסם
  • מחבר

יואו אולי שתקו וזהו? אני ראיתי את זה בנענע ויכול להיות שהם סתם מפגרים אבל קראתי תכתבה הארוכה [חלק] וזה מה שהבנתי...

פורסם

פחחחחחחחחח

כבר בפורום של גיימר ידעתי שיש לך בעיה קשה, אבל זה? שריטה עמוקה ברמות.

כמה מפגר אפשר להיות.

פורסם

כן תהיה לפי הנוסחה הזו :

רשמו לך נוסחא מתמטית קצת יותר מסובכת ממה שאתה רגיל, וזה מוכיח שמסע בזמן אפשרי?

פורסם

רשמו לך נוסחא מתמטית קצת יותר מסובכת ממה שאתה רגיל, וזה מוכיח שמסע בזמן אפשרי?

היא גם לא כזאת מסובכת.

אינטגרל דיי פשוט. אני בטוח שלפני כמה חודשים כשחרשתי לבגרות הייתי יכול לפתור את זה.

פורסם
  • מחבר

פחחחחחחחחח

כבר בפורום של גיימר ידעתי שיש לך בעיה קשה, אבל זה? שריטה עמוקה ברמות.

כמה מפגר אפשר להיות.

אתה אשקרה מסכן? כנס לנענע ותראה ששם רשמו... עדיין לא עברתי בגרות בפיסיקה ואני לא יכול לשפוט אם זה נכון או לא.. הכול מתבסס על מה שנאמר בנענע :

"ונסיים עם אחד הנושאים החביבים ביותר בתחום המדע הבדיוני מסע בזמן. תשכחו מהמכונה של ה. ג'י. וולס, אל תחסכו בשביל לקנות את מכונית הדלוריאן של ד"ר אמט בראון ואל תרוצו לתוך מנהרת הזמן. בינתיים הדבר הכי קרוב למציאות בתחום החזרה לאתמול הוא טבעת הלייזר של ד"ר רונלד מאלט.

איך היא תעבוד? ובכן, כבידה יכולה לעוות את מרקם הזמן חלל וגם קרני האור (חור שחור הוא דוגמא לכך), ועל פי אלברט אינשטיין, גם אנרגיה יכולה לעשות זאת. למרות שלאור (לייזר במקרה שלנו) אין מסה כדי ליצור כבידה, הוא כן מכיל אנרגיה.

אם הכל יפעל כמו שצריך, נוכל לשגר הודעות לעבר, ואולי גם אנשים. כל זאת, כך מעריכים מדענים אופטימיים, רק עד לפרק הזמן בו הופעלה מכונת הזמן לראשונה.

את הניסוי לבדיקת הרעיון יערכו בשנה-שנתיים הקרובות, ואחרי זה מסע בזמן, עלול להיות אחרי הכל, רק עניין של זמן. "

כן נאמר בכתבה בנענע - http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=138530&typeid=27&sid=10

פורסם

כן תהיה לפי הנוסחה הזו :

time3.gif

לא תהיה לפי הנוסחא הזאת:

quadratic_formula.png

::)

פורסם

יאללה מזה הזיוני שכל האלה...

זה יפה מאוד לזרוק לאוויר כל מיני הצהרות מפוצצות, שיראו משהו או שישתקו.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי את הקטע של להאשים אותי... אני בקושי ר התחלתי עם הפיזיקה ואני לא חושב שאפשר לצפות ממני בעצם להבין הכול... אני פשוט חשבתי שמה שהתפרסם שם - יתאים לפה! אני רק השליח ^^

פורסם

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

WTF

איך יהיה אפשר לדעת בכלל שזה עובד אני לא מאמין שאם בעבר יבנו פסל אז פתאום זה יופיעה בעתיד אלא יותר בסגנון של עולמות מקבילים וד"א הנוסחא שמה זה סתם בולשיט אחד גדול אבל באמת גדול כמו זה ש2=1 וזה פשוט טעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים