פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים כן זה נשמע לי טיפה מוזר אבל כל פעם שהצורב שלי מחובר ההארדיסק שלי עושה רעשים... למרות שהוא מחובר על ערוץ IDE אחר...כשהצורב מנותק ההארדיסק עובד כמו שצריך...העניין הוא שהצורב עובד מצויין כשהוא מחובר ולא עושה לי תקלות... אז זה ממש מוזר...הצורב הוא mp7200a של ריקו וההארדיסק הוא WD 8GB 8MB buffer
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים איזה רעשים בדיוק? משהו כזה כמו קול אלקטרוני מאוד גבוה שעולה ויורד? וחוץ מזה, הוא עובד כמו שצריך?
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר רעש של נקישות (אבל רק כשצורב מחובר) ולפעמים רעש של כיבוי הארדיסק והדלקה מחדש (כמו שאתה מפעיל מחדש את המחשב)הספק שלי הוא 400W ג'נרי...
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים תנסה להוריד או להחליף צרכני מתח (למשל אם יש לך כרטיס מסך חזק, להחליף לכרטיס מסך חלש).
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים זה כנראה נכון, אבל קודם, אם הצורב וההארד דיסק מחוברים על אותו כבל של חשמל, תנסה לחבר אותם על כבלים שונים.
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר זה העניין מדובר במחשב יחסית חלש AXP1700+ בלי אוברקלוק וג'יפה 2 MX... ועד לא מזמן הכל עבד כמו שצריך...כרגע חיברתי את הצורב ללא חיבור IDE על מנת לבדוק אם אכן הספק אשם בתקלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.