עבור לתוכן

למה לא קונים לוחות אינטל למעבדי אינטל ?

Featured Replies

פורסם

למרות שזה סטייה מהנושא אבל בגלל שהעלית את זה.אבקש להבין את ההגיון שלך.מה אתה רוצה לשמוע ששני הלוחות טובים .תבחר מה אתה רוצה ? אנשים רוצים שהמוכר יחליט בשבילהם.בייחוד שלא כולם מבינים.אשמח לשמוע את תגובתך ומה היית רוצה לשמוע ממוכר במקרה כזה.הרי גם פה לפעמים אנו אומרים שמע קח את זה ,הוא יותר מוצלח.

אגב יש לציין שבקשתי ASUS במפרט במקום אינטל ,לא עשו לי בעיות והחליפו לי בהצעה בחלק מהחנויות.

אני רוצה לשמוע מוכרים אמינים שיודעים מהם מוכרים, לך לאייבורי נגיד ותראה שהם כותבים לוח של אסוס או MSI ותראה שלא כתוב שום דגם ושום כלום, מי שלא מתמכה במחשבים ולא יודע יש מקרים שהוא יוצא בטוב ויש מקרים שהוא נדפק קשות

באייבורי בכלל הלכתי כדי להרכיב מחשב ותאמינו או לא כל המחשב של MSI מזה הדבר הזה, הבנתי שהם מייבאים את זה אבל הם משבחים לאללה את כל המוצרים שלהם, חלקם טובים אבל חברות שמייבאות חברה מסוימת של לוח אומרות שהוא הכי טוב ולא מתיחסות לדגם אלא רק לשם של החברה

כמו במכוניות יכולים להגיד לך סובארו טובה ומפוארת ולדחוף לך איזה LEONE מסריחה למרות שיש שם אדיר לסובארו חח אני מושפע כבר

פורסם
  • מחבר

QFAN - תכונה נחמדה מאוד, נמצאת על רוב הלוחות החדשים של אסוס.

עדיין, אתה יכול לקנות לוח אינטל ללא חשש, להיפך.

מה זה אגב QFAN ?

על איזה לוח של אינטל אתה מדבר? תן מודל.

אם הייתי מבין טוב בנושא הייתי נותן דוגמא .אבל אני לא ;)

אגב אפשר לתת דוגמאות מלוחות אחרים.

פורסם

הבעיה שאצל Ivory הלוח אם של Msi שלהם שנמכר עם מעבדי Intel מסרס את המעבד בגלל שהלוח אם תומך אך ורק בSingle Channel.

קודם צריך לדעת את הדגם אבל תמיד הדגם המתחרה מבית Epox\Asus\Abit יתן יותר פיצרים ומחיר זהה או יותר נמוך מהמתחרה מבית Intel.

פורסם

קודם צריך לדעת את הדגם אבל תמיד הדגם המתחרה מבית Epox\Asus\Abit יתן יותר פיצרים ומחיר זהה או יותר נמוך מהמתחרה מבית Intel.

לא בהכרח. ה P4P זה האבולוציה של הרוקלייק ועולה יותר. תלוי מאוד בדגם.

מה זה אגב QFAN ?

אם הייתי מבין טוב בנושא הייתי נותן דוגמא .אבל אני לא ;)

אגב אפשר לתת דוגמאות מלוחות אחרים.

QFAN זו טכנולוגיה של אסוס השולטת בצורה "אינטלגנטית" על מהירות הסיבוב של המאווררים המחוברים ללוח בהתאם לעומס על המערכת כדל להביח פעולה יציבה ברעש מינימלי.

תשמע, הרצאה על כל סוגי הלוחות הקיימים בשוק תגמר כאשר כל הלוחות האלה כבר לא יהיו רלוונטיים.

בא נחזור להצעה המקורית שלי כדי להיות פרודקוטיביים. תן תקציב ואנשים בפורום מפרטים יבנו לך מפרט הרבה יותר טוב מכל מפרט עיתון זבל או של מוכר חמדן.

לחילופין, תביא מפרט מוגמר שיתנו לך ויסבירו לך מה טוב או גרוע בו.

פורסם
  • מחבר

בא נחזור להצעה המקורית שלי כדי להיות פרודקוטיביים. תן תקציב ואנשים בפורום מפרטים יבנו לך מפרט הרבה יותר טוב מכל מפרט עיתון זבל או של מוכר חמדן.

לחילופין, תביא מפרט מוגמר שיתנו לך ויסבירו לך מה טוב או גרוע בו.

ראשית תודה לכולם על התגובות.

הנושא מאוד עניין אותי.בלי קשר למפרט מסוים או איזה מעבד יותר טוב .ואני בטוח שידעו לתת לי פה מפרט טוב . ;D

אך הייתי מבקש לפני שהדיון יסתיים בעיקר שלא היו קודם תשובות על כך.האם ניתן לתת דוגמא נוספת חוץ מQFAN .

פשוט אני רוצה להשתכנע שלוחות אחרים נותנים תמורה יותר טובה.הבנתי מהדיון שאינטל כלל לא רעים בלוחות ואפשר ללכת עליהם.אך שנכתב (כולל בעבר) שיש פיצרים נוספים .הייתי מבקש להבין עם דוגמא על סמך מה זה נאמר ? במה זה נותן תמורה יותר טובה ? פשוט אני לא מרגיש שקבלתי תשובה מספיק מספקת בחלק הזה .

אגב חיפוש באתר על QFAN דווקא נכתב שזה לא מוצלח ולא מומלץ להשתמש בכך :-\.

אם משהו יודע על דוגמא נוספת אשמח לשמוע בעיקר גם לאנשים שיחפשו שאלה דומה,אם לא שוב תודה על תגובותכם.

פורסם

קודם כל הלוחות של האינטל הם לא סבירים - הם יציבים ואמינים.

פיצרים נוספים: ההבדל העיקרי זה האוברקלוקינג והתמורה לעלות בלוחות כמו אלבטרון, איפוקס, אביט. את רוב הפיצרים כמו יציאת SPDIF, FIREWIRE עוד ריידים יותר משוכללים, 1 גיגה לאן וכו'.. אפשר למצוא גם על חלק מהלוחות של אינטל, אבל שוב, כדי לתת תשובה מדוייקת צריך להשוות לוח מול לוח וההבדלים בין הלוחות של ה 865PE (כמו למשל רוקלייק מול IS7-E של אביט) שונים מאשר בין אינטל 875 בוננזה ל IC7-MAX של אביט.

פורסם

כמו של Gigabyte יש את הDual Bios ולAbit את הGurU.

הDual Bios זה במקרה וצריבת הביוס נכשלה הביוס הגיבוי ניכנס לפעולה וככה הלוח אם לא נדפק

וזה הGuru

http://www.abit-usa.com/technology/uguru.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים