עבור לתוכן

למה לא קונים לוחות אינטל למעבדי אינטל ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם !

למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה.

היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני.

אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא:

כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות .

תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.

פורסם

אתה עורך ווידאו\אודיו או מקודד כל שהוא שאתה מעדיף אינטל?

כי למשחקים עדיף AMD :P

ובקשר לשאלה שלך כמעט כל הלוחות של ASUS וABIT ובעצם כולם מבוססים על צ'ייפים של אינטל. החדשים הם 865 ו875 ויש טיפה לוחות שמבוססים על SIS ולא הייתי ממליץ לך לגעת בהם. ואני גם ממליץ לך להתרחק מחנות שממליצה על לוחות של אינטל...

פורסם

אנשים לא ממליצים על לוחות שבנויים על ידי אינטל בגלל שהם מסורסים מבחינת OC..

אין שום דבר רע בלוחות של אינטל אבל הלוחות של Abit\Epox\Gigabyte ועוד יתנו יותר פיצרים ויותר אפשריות OC מאשר לוח מבית אינטל..

מבחינת ביצועים ללא OC יהיה הבדל אפסי בין מערכת ציפ זהה בין לוחות מחברות שונות.. הרעיון זה להתמקד על אפשריות OC ופיצרים..

וכמו שהבחור מעליי אמר! אם החברה ממליצה לך רק על לוחות מבית Intel עדיף שתחפש חנות אחרת.

פורסם

הרבה אנשים לוקחים לוחות של אינטל והמון חברות כמו DELL,HP,IBM כוללים לוחות אינטל במערכות שלהם.

הלוחות של אינטל מאוד יציבים אבל לא מאפשרים OC.

כמו כן, היות ואינטל רוצה למכור קודם כל צ,יפים ומעבדים ולא לוחות, הם יוצרים דגם יציב ואמין ומאוד סטנדרטי ללוח, ואז נותנים ללקוחות שלהם כמו אסוס, איפוקס, אביט, גיגהבייט ל"שפר" את הלוחות בעיקר מבחינת פיצ'רים ולא מנסים להתחרות בהם יותר מדי כי אחרת הם "יש*ינו לבאר שממנה הם שותים".

פורסם

שלום לכם !

למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה.

היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני.

אם כך למה בד"כ ממליצים על  לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש  שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא:

כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות .

תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.

כאשר קניתי מעבדי אינטל (בעבר) העדפתי לצרף אליהם גם לוחות

מקוריים של אינטל, התמיכה שלהם טובה מאוד, הלוחות טובים ואמינים,

אם אינטל אז עד הסוף.

הלוחות של אינטל העלי דגש על אמינות ועל הפעלה במגבלות נוקשות

שאמורות להבטיח פעולה אמינה מעל הכל, לכן במבחני ביצועים הם

לא יקחו מקום ראשון או שני מול לוחות עם אותה ערכת מעבדי מערכת.

אם יש תכונות מסוימות שאתה רוצה ואין בלוח של אינטל אז אפשר לקנות

לוח אחר של ישצרן מדרגה ראשונה.

לוח + מעבד תוצרת אינטל עובד לי (ולאנשים אחרים שאני מכיר חלק

כבר 5 שנים רצוף עד עצם היום הזה, אין תלונות על האיכות.

אגב, את לוחות "אינטל" מייצרות חברות צד שלישי עבור אינטל, כלומר

לא תמיד לוח אינטל באמת מיוצר במפעלי אינטל.

לסיכום: אתה יכול לקנות לוח אינטל ללא שום חשש, להיפך.

אל תתבלבל, בגדול אתה צריך לקנות אתלון 64 ולא פנטיום 4, כל הנ"ל

הוא בדיעבד.

פורסם

גם אני לא ממליץ ללכת לחנות כזאת, יש לי בעיה עם מוכרים שקרנים ובעיות דומות, הלכתי ל2 חנויות, אחת מיבאת לוחות של ABIT ואחרת של ג'יגאבייט.

לא שהם טובים אבל החברה אומרת שהלוח של החברה הזאת הכי טוב

נגיד תביאו להם לייבא משהו אחר אז הם יגידו שזה הכי טוב

אני לא מאמין לשום מוכר\טכנאי שבחנויות שאומרות: AMD? זה נשרף לא שווה או כאלה מסוג: אנחנו נותנים לך מארז איכותי ומהודר ATX חחח

תאמינו לי צריך להסתמך על ידע אישי שצוברים מאתרים כאלה

ובחזרה לנושא: הלוחות של אינטל לא שווים יריקה (אממ קניה) לדעתי, אין בהם אפשרויות בביוס בכלל שלא נדבר בכלל על OC ויש בלוחות יותר איכותים פיצ'רים ודברים ואפילו יותר זולים, אינטל יקרים מאוד רק בגלל השם

פורסם

כי הם לוחות חרא שאי אפשר לעשות איתם OC

פורסם
  • מחבר

מי מוכן לתת לי דוגמא לפיצר שקיים בלוח אם של ASUS לדוגמא ,ולא קיים באינטל.לכו על כל לוח.

בכל התגובות שקראתי (כולל מה שמצאתי בחיפוש) כתוב לגבי הפיצרים ,אבל לא ראיתי דוגמא מוחשית.אמרתי שאני לא יעבוד על אוברקלוניג ,כך שהנושא הזה לא מהווה מבחינתי בעייה.

שוב תודה על תגובתכם הזריזות מאוד ,יש לציין.

פורסם

על איזה לוח של אינטל אתה מדבר? תן מודל.

פורסם

מי מוכן לתת לי דוגמא לפיצר שקיים בלוח אם של ASUS לדוגמא ,ולא קיים באינטל.לכו על כל לוח.

בכל התגובות שקראתי (כולל מה שמצאתי בחיפוש) כתוב לגבי הפיצרים ,אבל לא ראיתי דוגמא מוחשית.אמרתי שאני לא יעבוד על אוברקלוניג ,כך שהנושא הזה לא מהווה מבחינתי בעייה.

שוב תודה על תגובתכם הזריזות מאוד ,יש לציין.

QFAN - תכונה נחמדה מאוד, נמצאת על רוב הלוחות החדשים של אסוס.

עדיין, אתה יכול לקנות לוח אינטל ללא חשש, להיפך.

פורסם

היו לי לוחות של אינטל אבל הם די משעממים עם התכונות המוגבלות שלהם

אין טענה לאיכות

פורסם
  • מחבר

גם אני לא ממליץ ללכת לחנות כזאת, יש לי בעיה עם מוכרים שקרנים ובעיות דומות, הלכתי ל2 חנויות, אחת מיבאת לוחות של ABIT ואחרת של ג'יגאבייט.

לא שהם טובים אבל החברה אומרת שהלוח של החברה הזאת הכי טוב

נגיד תביאו להם לייבא משהו אחר אז הם יגידו שזה הכי טוב

אני לא מאמין לשום מוכר\טכנאי שבחנויות שאומרות: AMD? זה נשרף לא שווה או כאלה מסוג: אנחנו נותנים לך מארז איכותי ומהודר ATX חחח

למרות שזה סטייה מהנושא  אבל בגלל שהעלית את זה.אבקש להבין את ההגיון שלך.מה אתה רוצה לשמוע ששני הלוחות טובים .תבחר מה אתה רוצה ? אנשים רוצים שהמוכר יחליט בשבילהם.בייחוד שלא כולם מבינים.אשמח לשמוע את תגובתך ומה היית רוצה לשמוע ממוכר במקרה כזה.הרי גם פה לפעמים אנו אומרים שמע קח את זה ,הוא יותר מוצלח.

אגב יש לציין שבקשתי ASUS במפרט במקום אינטל ,לא עשו לי בעיות והחליפו לי  בהצעה בחלק מהחנויות.

פורסם

דוגמא? אממ נגיד בלוח ABIT ל AMD מסוג NF-7 S, SL יש כרטיס קול איכותי מאוד מסוג SOUNDSTORM 5.1 שבא איתו

ובלוח איפוקס ל AMD אחד בא עם כבלים מעוגלים, יש בהרבה מהלוחות תמיכה ב SATA, RAID, HT ועוד כמה שטויות

פורסם

לא בדקתי לעומק, אבל:

1. הם לא זולים במיוחד (טווח מחירים בינוני)

2. אין להם שום אפשרות overclocking ומעט אפשרויות התעסקות אחרות (זכרונות, וכו') שתמצא בלוחות שמכוונים לenthusiast.

צריך להכיר מתישהו בזה שABIT ושות' לא מייצרים לוחות לכל אחד, וכנראה שלרוב האנשים לעולם לא ישנה איזה לוח יש.

מעבר לזה, אין לי שום ספק שהם לוחות טובים ויציבים.

פורסם

אם אתה לא מבין בזה אז תזהר כי מה שבטוח שבלוחות של אינטל תקבל ציפסט של אינטל. באסוס או כל חברה אחרת בד"כ ידחפו לך לוחות עם ציפסט SIS או VIA זולים שעולים פחות כדי להשתוות למחיר של אינטל. אסוס עם ציפסט של אינטל יותר יקרים מהאינטל כי הן יציבים לא פחות מהאינטל, אבל באים עם יותר פיצרים.

היות ואינך ממש מבין, אני מציע שתביא לנו את הדגמים שהציעו לך ונוכל להגיד לך אם כדאי או לא ולתת לך גם אלטרנטיבות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים