עבור לתוכן

מוזילה FireFox=הדפדפן הכי דפוק שתימצאו ברשת!!!

Featured Replies

פורסם

אתרים עולים בו מהר???, יותר מה-avant ?

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך אינטרנט מהיר אתרים יעלו מהר...

דפדפן לא קשור (כן, לא קשור, תתחילו להתרגל ושאנשים לא יקנו אותכם עם התירוץ של יותר מהיר)

ובלי קשר, הAVANT והמקסטון אותו מנוע של IE .

פורסם

האמת שגם לי הוא עושה קצת בעיות אבל עדיין הוא יותר מהיר המאספלורר

הבעיות הנפוצות שלו זה פונטים , והרבה פלאג אין שחסר לו

על מה את ממליץ ?

פורסם

לפני שאתם מתחילים לדבר על פיירפוקס ולהגיד כמה שהוא לא תומך באתרים ישראלים, שאגב, זה פשוט תוצאה של מתכנתים שלא שמים זין ומשתמשים בדברים שעובדים רק באקספלורר, מה שבעצם המעשה הכי מנובל שמייקרוסופט יכלו לעשות, תסתכלו על כל הדברים שיש לו בהם יתרון על האקספלורר.

נעזוב את זה שהוא פי אלף יותר נוח (איך לעזאזל אפשר לגלוש בלי טאבים, אני לא מבין, ומישהו ראה את התיבת חיפוש החדשה?),

אקספלורר לא תומך בגרוש בטכנולוגיות חדשות, שמפתחים של אתרים גדולים מפחדים להשתמש בהן - כי הרוב משתמשים באקספלורר, ולא יוכלו לראות אותן גם ככה. אם לאקספלורר לא היה כזה רוב, הדפי אינטרנט היום היו הרבה יותר אינטראקטיבים.

פורסם

לפני שאתם משמיצים את כל כותבי האתרים, משתמשי IE ועוד שאר ירקות, אני מציע לכם לקרוא את רשימת הבאגים הבאה: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=240501

שקיימת כבר למעלה משנתיים ללא שינוי משמעותי.

רשימה זו כוללת באגים אמיתיים, לא "בעיות תקנים" ושאר ירקות, הקשורים ישירות לעברית.

פורסם

דווקט אני ניסיתי את FIREFOX ובאמת הוא בעייתי עם אתרים עבריים , ככה גם אופרה ,ניסיתי גם MYIE2 וCRAZY BROWSER הכל גרוע , ודווקא עליו לא דיברו , ה NETCAPTOR הוא הכי טוב ,תמיכה מלאה בעברית ,והכי חשוב כשהוא קורס הכל חוזר כשפותחים שוב.

פורסם

דווקט אני ניסיתי את FIREFOX ובאמת הוא בעייתי עם אתרים עבריים , ככה גם אופרה ,ניסיתי גם MYIE2 וCRAZY BROWSER הכל גרוע , ודווקא עליו לא דיברו , ה NETCAPTOR הוא הכי טוב ,תמיכה מלאה בעברית ,והכי חשוב כשהוא קורס הכל חוזר כשפותחים שוב.

NetCaptor זה IE עם Tabs ברור שיהיה לו תמיכה בעברית בדיוק כמו ל-IE...

פורסם

טוב ,אז הוא מספיק טוב , גם הרבה פחות איטי מה IE הרגיל וגם אפשר לפתוח איתו דפים חדשים בלי שהמחשב יישתגע.

גם יש לו חוסם פופ אפ.

פורסם

J.a.C.k עוד לא החלפת גיטרה

מה יהיה :lol:

יחי פיירפוקס

פורסם

סליחה על הבורות, אבל משהו יכול בבקשה להפנות אותי לאתרים שבהם אני יכול להוריד מאקסטון ו FireFox ?

תודה מראש, לא יצא לי להתנסות בהם , והאקספלורר יבש מאוד, וחוסמי פלאשים ופופ-אפס זה בדיוק מה שאני צריך כרגע...

ד"א, על אילו טאבים ב FireFox אתם מדברים שהם כל-כך נוכים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים