עבור לתוכן

מוזילה FireFox=הדפדפן הכי דפוק שתימצאו ברשת!!!

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שפיירפוקס זה זבלה, הכי מצחיקים אלה שבאים לך..

"זה דפדפן מעולה אבל אי אפשר לראות איזה 80000 מליון אתרים ואי אפשר זה ואי אפשר זה וזה וזה וזה אבל מעולה!!"

פשש.. דעה משכנעת!

אקספלורר הכי טוב, הכי מהיר והכי נוח, אל תזבלו לי שפיירפוקס יותר "מהיר" ויותר בולשיט, אתם סתם מחפשים תחלופה כי נמאס לכם.

עכשיו יבוא זה שיצטט אותי ויגיד לי שאני טמבל 100 אחוז, כי פגעתי להם בכבוד שאמרתי שזה זבל, אנשים נקשרים למחשב שלהם כל כך שהם נעלבים

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פיירפוקס הוא באמת הכי טוב........

בסדר יש כמה בגים באתריפ פרימיטיביים אבל כל אתר יעלה איכשו.........

מבחינת נוחות ויעילות אין מתחרה לדפדפן הזה!

האפשרות של הTAB היא גאונית ואני לא מסוגל להסתדר בלעדיה!

גם הדפדפן יותר מהיר וגם יש לו תוכנת הורדה מובנת די טובה שלא מסתבכים איתה

פורסם

עוף בגריל, אתה בוחר להתעלם מהרבה נימוקים אחרים. מה גם שרק אתרים ישראליים לא עולים טוב, וכל אתר בחו"ל משקיע קצת יותר בקוד והופך אותו לאוניברסלי.

אני באמת לא רואה טעם להתווכח איתך, כיוון שאתה מקובע בעמדתך.

פורסם

אתה גם לא חושב שאתה היית אמור לעשות סקר לפני פרסום הודעה טפלה בכלל?!

לא צריך לערוך סקר חדש, יש כבר אחד, והמסקנה שלו פשוטה: גולשי HWzone מעדיפים את פיירפוקס ואת מוזילה:

hwzone_browser_poll.png

זה לא מפתיע למען האמת, גם באתרים אחרים אפשר לראות את אותו הטרנד - "שני שליש מה-geeks כבר עברו למוזילה" :cool2:

Prog.

פורסם

[ltr]I see you like firefox. you should really try opera it's much more fun to use. please don't tell me you not using it because of the ads, cause that's the most lame excuse ever.[/ltr]

פורסם

אם כבר טאבים חוסם פופ אפים ושטויות אז רק Maxthon

סופר קל נוח 100 אחוז תמיכה חוסם פלאשים חוסם פום אפים חיפוש עם כל מיני חברות מליון סקינים ופלאגים

מקסטון, הכל שימושי

מוזילה= שלושת רבעי מהדפדפן זה צעצועי בולשיט של ילד בכתה א' שקיבל את הפנטיום 4 4500 מה"ץ עם 64 ראם מאייבורי ומחפש תוכנות למחשב החדש

זאת דעתי בלבד, כמובן שניסיתי את פיירפוקס ועוד באתי אליו בגישה של יאללה דפדפן מהיר עם טאבים והכל.. אבל זה פשוט לא זה.

אין לו שום יתרון על מקסטון החדש, נקודה.

פורסם

BigDickBastard, אני מקפיד לשחק עם אופרה בכל פעם שיוצאת גירסה חדשה. הוא דפדפן נחמד מאוד, אבל אני פשוט יותר נהנה להשתמש במוזילה ובפיירפוקס. הפרסומות הן רק חלק קטן מהעניין, הרבה פרטים קטנים (כמו מימוש טוב יותר של Find-As-You-Type ותמיכה טובה יותר בעברית) הופכים את הדפדפנים שמבוססים על Gecko לאופציה המועדפת עלי.

אתה מוזמן לקרוא את שני האייטמים שלמטה, מהבלוג של אסא דוצלר, שמסכמים במידה רבה גם את ההתנסות שלי עם אופרה:

http://weblogs.mozillazine.org/asa/archives/005479.html

http://weblogs.mozillazine.org/asa/archives/005480.html

Prog.

פורסם

כמובן שניסיתי את פיירפוקס ועוד באתי אליו בגישה של יאללה דפדפן מהיר עם טאבים והכל.. אבל זה פשוט לא זה.

זה בדיוק מה שאני חושב על MAXTHON

הוא נחמד, יותר טוב מהאקספולרר, אבל עדיין יש בו את כל הבאגים שיש באקספלורר, הוא מהיר כמו IE,

הוא רק מעטפת נוחה לIE,

ועם כל הכבוד, הוא לא מגיע לרמה של FIREFOX מבחינת בטיחות, ומבחינת היכולות שלו (בעזרת תוספות)

פורסם

לא יעזור לאף אחד!!!

פיירפוקס-מוזילה הכי טובים שיש!!!

אגב לא הבנתי מה הקטע פה ??? ליונטוורק עולה לי במאית שניה וגם ואללה וכל אתר ישראלי ולא ישראלי שתביאו...

ברצינות!!!

ואגב, לפי דעתי כל הדברים שהם בברירת-מחדל (ויש אפשרות\תוכנה אחרת) הם דפוקים!!!

לדוגמא: אקספלורר זה ברירת-מחדל וזה עלוב, מדיה פלייר זה ברירת-מחדל וזה עלוב ולפי דעתי גם כל שאר התוכנות של WINDOWS שהם ברירות-מחדל (ויש להם תוכנה אחרת) גם עלובות ואני לא יתחיל לפרט עכשיו אותן.

פורסם

ת'אמת הסקר הזה לא ממש פייר, הייתם צריכים לעשות את הסקר שיהיה ניתן בבחירה אחת לבחור את כל מה שמבוסס על IE, כולל הIE, כמו שעשיתם עם מוזילה

אז זה מצמצם את הפער, 22 לIE כנגד 32 לMOZILLA.

בכל זאת גם לIE החדש של הSP2 יש אחלה חוסם פופאפים והוא הרבה יותר בטוח מבעבר, אבל לצערי עדיין גוזל יחסית הרבה משאבים (בכל זאת לא מרגישים את זה כ"כ על רוב המחשבים של היום.)

פורסם

ניסיתי הכל ובסוף אני עם avant browser :xyxthumbs:

פורסם

הורדתי avant browser ואיך אני עושה את התפריטים באנגלית? (בנתיים זה הרבה יותר טוב  מFireFOx,ניכנס לי לכל אתר ומהר! :xyxthumbs:)

עריכה:לא משנה מצאתי!

פורסם

בקשר לאופרה - כן ניסיתי אותו, מספר גרסות, אבל פשוט לא אהבתי. הוא "עמוס" מדי כמו Maxthon. מה שאני אוהב בשועלון זה הפשטות שלו, אין שם שום דבר מיותר. ומה שנראה לך שחסר, אפשר להוריד כ- extension.

וכמובן, הפרסומות.. אבל אני בטוח שיש דרך "לעקוף" את זה :P

פורסם

אני אהבתי את FIREFOX, אבל הבעיה בו היא (כמו בכל דפדפן לא מבוסס IE) שיש הרבה אתרים שעושים איתו בעיות!!!

ובגלל זה אני עם AVANT BROWSER...

ושוקל לעבור ל-MAXTHON.

זאת דעתי.

פורסם

מקסטון מאוד נוח.. יש לו טאבים חוסם פופ אפים ופרסומות פלאש מעולים! את הפרסומות פה באתר אני למשל לא רואה פשוט...

הנה דוגמה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים