פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אל תגיד לי שאתה סופר קלוריות!! :-X :-X :-X אני לא.. אבל תחשוב, יש בזה 12 וופלים אז חבילה כזאת זה ארוחה ליום :-X והדבר הזה יותר ממכר מסיגריות אבל חוץ משוקולד גודייבה אין הרבה דברים יותר טעימים מזה (אולי מקס ברנר בזמנו) ופרקש לי יש את זה במכולת.. זה לא נדיר בסופרים ובמכולות
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים איפה קונים את זה? בכול סופר נורמאלי אפשר למצוא את זה?יוסוף, בעלים של חנות קטנה בכיכר העיר בשכם, מחזיק חנות לממכר מתוקים ושאר ירקות. חבר'ה משכם ומההנחלויות הסמוכות (איתמר) באים לככר העיר ומתגודדים סביב משלוח הטים-טאם שהגיע זה עתה מהמפעל הממוקם בפרברי ברן השוויצריים. אחדות, אחווה ובעיקר פקעיות טעם רטובות המשתוקקות לטעמם של הפולים האיכותיים, הם שמביאים פלסטינאים חמושים ומתנחילם תמימים סביב שולחן אחד עליו מונחת אריזת טים-אטם טרייה ובתולית, מחכה להסתערות מאסיבית של ההמון.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אחד מהמשפחה הקרובה של חבר שלי מייבא את זה.הוא קיבל לקראת אחד החגים משלוח של איזה ארגז מהדבר האלוהי הזה....רק חבל שזה כל כך יקר ויש כל כך מעט (למי אכפת מהקלוריות יא שמנים,90 קלוריות יורדות ברבע שעה של ריצה...) ושהאחיות הקטנות מחסלות את זה כאילו זה היה ופלים מאחד העם.בכל אופן מזכיר את ימי הזוהר של המוצר כשזה הגיע לפני שלוש שנים בערך והיינו מחפשים את זה בכל סופר באיזורנו הנידח עד שהבדואי ליד החליט לייבא וחגג עלינו...אחח היו ימים...אמא,אני מזדקן!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר דווקא לא ממש יקר, האריזה האורגינלית שאותה זללנו ביחידה עלתה 12 ש"ח...
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני מצטער שנחשפת לדבר האלוהי הזה רק לפני שבוע....דבר אחד אני יכול להגיד אליו שהוא ממכר אבל ממש ממכר.....
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה כלכך ישן. רוקי יא שמן, איך לא הכרת את זה.... דרך אגב, הXית שלי קראה ללאכול טימטם בלי קפה "לשזול" מלשון שז"ל. ושהמבין יבין....
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אחד מהמשפחה הקרובה של חבר שלי מייבא את זה.הוא קיבל לקראת אחד החגים משלוח של איזה ארגז מהדבר האלוהי הזה....רק חבל שזה כל כך יקר ויש כל כך מעט (למי אכפת מהקלוריות יא שמנים,90 קלוריות יורדות ברבע שעה של ריצה...) ושהאחיות הקטנות מחסלות את זה כאילו זה היה ופלים מאחד העם.בכל אופן מזכיר את ימי הזוהר של המוצר כשזה הגיע לפני שלוש שנים בערך והיינו מחפשים את זה בכל סופר באיזורנו הנידח עד שהבדואי ליד החליט לייבא וחגג עלינו...אחח היו ימים...אמא,אני מזדקן!סליחה שיש בינינו כאלה בעלי נטייה להשמנה........
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה לא נטייה להשמנה. זה פשוט פדלעות לא לזוז טיפה אחריי האוכל ולהוריד את מה שהוסף :-\ ;D
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר רוקי יא שמן, איך לא הכרת את זה.... אני לא שמן! יש לי שריר גדול ורפוי!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה לא נטייה להשמנה. זה פשוט פדלעות לא לזוז טיפה אחריי האוכל ולהוריד את מה שהוסף :-\ ;Dאתה מצפה שאחרי כל פעם שאני אוכל טימטם אני אצא לריצה של שעה?טובאני מצטער שאני לא סופר מןזה פשוט מעצבן לשמוע דברים כמו"יא שמנים מה אתם סופרים קלוריות"או"אפשר לחשוב כולה וופאל"כאילו יש כאלה שלא ככה זה עובד אצלהם
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר בטווח הגילאים של המשתמשים בפורום כאן, זה תופס עבור הרוב.כשתסגרו 30, תתחילו לבכות.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים דבר ראשון בקשר לנושא התרד.. זה באמת וואפל אלוהי מוזר שאדם שמחפש איכותיות כמוך נחשף לזה רק עכשיו. אני עושה תטריק עם שוקו לא אוהב קפה דבר שני זה באמת נכון בטווח הגילאים של האנשים פה מי שלא שמן לא יקרה לו כלום מזה מי שיש לו כבר כרס צריך לשמור. בגיל 30 זה סיפור אחר לגמרי.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.