פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמשאני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרובאיך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני לא הייתי משתמש ב-Ghost בשביל זה. עדיף לקבץ בפורמט Zip וכדומה (תשתמש ב-Winace. יש שם אופציה לקביעת גדלים לקבצים המכווצים).
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים נורטון Ghost מתאים לגבות דיסק קשיחאני לא משתמש בתוכנה אבל ידוע לי שהיא מעולה למטרה
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר אני לא הייתי משתמש ב-Ghost בשביל זה. עדיף לקבץ בפורמט Zip וכדומה (תשתמש ב-Winace. יש שם אופציה לקביעת גדלים לקבצים המכווצים).נראה לך?? לצרוב את זה עם 100 דיסקים בערך? ממש לאפעם היה לי נורטון גוסט והיה לי גיבוי של 20 ג'יגא על איזה כמה קבצי אימג' של 700 מגהמישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים בכל מקרה תצטרך לבזבז על זה המון דיסקים (אבל אם יש לך צורב דיוידי אז תבזבז פחות) לדעתי סתם בזבוז גבה רק מה שחשוב במקום את הכול ,אם אתה לא חייב לצרוב ויש לך שני מחשבים בבית חבר זמנית תדיסק קשיח מהמחשב האחר ותעתיק אליו אם אתה עדיין נעול על ghost אז תסתכל פה http://service1.symantec.com/SUPPORT/ghost.nsf/docid/1998123107455525?Open&src=&docid=2002030414141625&nsf=ghost.nsf&view=docid&dtype=∏=&ver=&osv=&osv_lvl=באמצע יש How to split the image fileמתי שתיצור תimage אם הגוסט זה ישאל בשביל רמת כיווץ בחר בhighestיש משו שלא הבנתי הדיסק קשיח שלך מחולק למחיצות אז יש מה שצריך על D בשביל מה לך בכלל לצרוב את כל זה? לא צריך לפרמט גם תמחיצה הזאת אם מתקינים מחדש תוינדוס
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר קודם כל אין לי צורב דיוידיואני לא צריך להתקין ווינדוס, ואני יודע גם איךאין לי עוד הארדיסק עם קיבולת כזאתנדפק לי כנראה הכונן וצריכים להחליף לי אותו ובזיגזג אמרו לי לגבות את כל החומר כי כנראה הוא ימחק
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים GHOST לא מכווץ כמעט בכלל. לא שווה לך. זאת בעיה כי הדיסקים יכולים לעלות לך כמו הארד דיסק חדש.אם יש מצב שתשיג הארד דיסק למטרה זו מה טוב. אולי אפילו תבקש מאנשי זיג זג שישאילו לך שם
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר אמרתי להם שאם הם ימצאו שההארדיסק נדפק אז שהם יביאו לי לפחות להעביר את כל החומר שיש עליו לאחר אבל הם אמרו שלא, הם לא יכולים להביא חלופיצריך לשלם עליו ואז אני יקבל זיכוי..יש לי עליו אחריות
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים GHOST לא מכווץ כמעט בכלל.כנראה לא השתמשת הרבה בגוסט כי אם כן היית יודע שהוא מכווץ הרבהנדפק לי כנראה הכונן וצריכים להחליף לי אותו ובזיגזג אמרו לי לגבות את כל החומר כי כנראה הוא ימחקמעניין שאתה אומר *כנראה* זה נשמע כאילו אתה לא בטוחלמה אתה חושב שאולי יש לדיסק קשיח בעיות ???חשבת להשאיל מחבר דיסק קשיח ???במקומך לא הייתי מביא להם תדיסק קשיח ככה אם כל המידע כדי שיחליפו לך תדע עוד יחרשו על כולו ויסתכלו במידע *רגיש* וכו ,ממליץ בחום להשתמש בkilldisk pro ולהשתמש בשיטת russin gost או משו דומה ,כדי שהדיסק קשיח יהיה מחוק לגמרי ללא אפשרות שיחזור לפני שאתה מביא להם שיחליפו
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים במקומך לא הייתי מביא להם תדיסק קשיח ככה אם כל המידע כדי שיחליפו לך תדע עוד יחרשו על כולו ויסתכלו במידע *רגיש* וכו ,ממליץ בחום להשתמש בkilldisk pro ולהשתמש בשיטת russin gost או משו דומה ,כדי שהדיסק קשיח יהיה מחוק לגמרי ללא אפשרות שיחזור לפני שאתה מביא להם שיחליפו לא לכולנו יש סרטים אדומים על המחשב
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים חחח לא לזה התכוונתיהתכוונתי לכל מני דברים חשובים ששומרים על מסמכי טקסט..
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר זיגזג בטוחים שהבעיה היא בדיסק הקשיח או בבקר ה IDE שעל הלוח בכל מקרה אני צריך לקחת את המחשב שיבדקו לפני שאני מעלה את הווינדוס זה רושם A disk Read error occurred ושאני לוחץ ריסט זה חוזר וכשאני מוציא את הכבל IDE מהלוח ומכניס חזרה זה עובד ואחרי זה לא ניסיתי כבל אחר אבל לא יודע אם הוא טוב ושוב חזר לי הבעיה וגם זה משתנה לי מתי שהוא רוצה ל DMA 5 או 2 או 0 מה שבא לו ומתי חח אורן מזיגזג אמר שזה אולי בעיה כתוצאה מ PARTITION MAGIC כי עשיתי מחיצה איתה והם אמרו שאני ינסה למחוק את כל המחיצות ויצור חדשות ב FDISK אבל אני לא יכול כי יש לי מלא חומר על ההארדיסק והם אמרו לי לגבות אותו בכמה אחוזים הנורטון גוסט מקבץ? בוא נשאל כמה דיסקים אני יצטרך לבזבז? ולזיגזג נראה לי יש חיים מאשר להסתכל מה יש לי בהארדיסק לא? חוץ מהרבה הרבה תמונות של מרי-קייט ואשלי אין להם מה לחפש אצלי חחח... דרך אגב, שמעתם שאחת מהם מסוממת??
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לא יודע בדיוק בכמה אחוז רק יודע שזה מכווץ הרבהלהערכתי תצטרך בסביבות ה100 דיסקים (ולוקח מלא זמן לצרוב כל כך הרבה דיסקים)שמעתם שאחת מהם מסוממת??שמעתי אבל מה שאתה כנראה לא שמעת זה שהיא הייתה במוסד לגמילה ויצאה משם אחרי שבועיים בערך
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר 100 דיסקים? זיגזג לא יעשו טובה אם הם ימצאו שההארדיסק לא טוב? בכל זאת קניתי מחשב חדש מהם ואין סיבה שהוא ידפק כל כך מהרלפחות לשים את כל החומר על כונן זהה ולהחזיר להם את שלי, הם לא מסכימיםשמעתי אבל מה שאתה כנראה לא שמעת זה שהיא הייתה במוסד לגמילה ויצאה משם אחרי שבועיים בערךשמעתי את זה, מה יאנו היא יצאה מזה או מה? ספר עוד קצת כי קראתי רק שהיא נסתה לעשן והם לא מכחישות את זה וזהו
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים וואי. אתה אשכרה מדברים על התאומות אולסן. ועוד בפורום תוכנה... ימים שחורים הגיעו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.