עבור לתוכן

שאלות בקשר לגיבוי כונן קשיח

Featured Replies

פורסם

איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש

אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב

איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)

פורסם

אני לא הייתי משתמש ב-Ghost בשביל זה. עדיף לקבץ בפורמט Zip וכדומה (תשתמש ב-Winace. יש שם אופציה לקביעת גדלים לקבצים המכווצים).

פורסם

נורטון Ghost מתאים לגבות דיסק קשיח

אני לא משתמש בתוכנה אבל ידוע לי שהיא מעולה למטרה

פורסם
  • מחבר

אני לא הייתי משתמש ב-Ghost בשביל זה. עדיף לקבץ בפורמט Zip וכדומה (תשתמש ב-Winace. יש שם אופציה לקביעת גדלים לקבצים המכווצים).

נראה לך?? לצרוב את זה עם 100 דיסקים בערך? ממש לא

פעם היה לי נורטון גוסט והיה לי גיבוי של 20 ג'יגא על איזה כמה קבצי אימג' של 700 מגה

מישהו יודע מה לעשות?

פורסם

בכל מקרה תצטרך לבזבז על זה המון דיסקים (אבל אם יש לך צורב דיוידי אז תבזבז פחות)

לדעתי סתם בזבוז גבה רק מה שחשוב במקום את הכול ,אם אתה לא חייב לצרוב ויש לך שני מחשבים בבית חבר זמנית תדיסק קשיח מהמחשב האחר ותעתיק אליו

אם אתה עדיין נעול על ghost אז תסתכל פה

http://service1.symantec.com/SUPPORT/ghost.nsf/docid/1998123107455525?Open&src=&docid=2002030414141625&nsf=ghost.nsf&view=docid&dtype=∏=&ver=&osv=&osv_lvl=

באמצע יש How to split the image file

מתי שתיצור תimage אם הגוסט זה ישאל בשביל רמת כיווץ בחר בhighest

יש משו שלא הבנתי הדיסק קשיח שלך מחולק למחיצות אז יש מה שצריך על D בשביל מה לך בכלל לצרוב את כל זה? לא צריך לפרמט גם תמחיצה הזאת אם מתקינים מחדש תוינדוס

פורסם
  • מחבר

קודם כל אין לי צורב דיוידי

ואני לא צריך להתקין ווינדוס, ואני יודע גם איך

אין לי עוד הארדיסק עם קיבולת כזאת

נדפק לי כנראה הכונן וצריכים להחליף לי אותו ובזיגזג אמרו לי לגבות את כל החומר כי כנראה הוא ימחק

פורסם

GHOST לא מכווץ כמעט בכלל. לא שווה לך. זאת בעיה כי הדיסקים יכולים לעלות לך כמו הארד דיסק חדש.

אם יש מצב שתשיג הארד דיסק למטרה זו מה טוב. אולי אפילו תבקש מאנשי זיג זג שישאילו לך שם

פורסם
  • מחבר

אמרתי להם שאם הם ימצאו שההארדיסק נדפק אז שהם יביאו לי לפחות להעביר את כל החומר שיש עליו לאחר אבל הם אמרו שלא, הם לא יכולים להביא חלופי

צריך לשלם עליו ואז אני יקבל זיכוי..

יש לי עליו אחריות

פורסם

GHOST לא מכווץ כמעט בכלל.

כנראה לא השתמשת הרבה בגוסט כי אם כן היית יודע שהוא מכווץ הרבה

נדפק לי כנראה הכונן וצריכים להחליף לי אותו ובזיגזג אמרו לי לגבות את כל החומר כי כנראה הוא ימחק

מעניין שאתה אומר *כנראה* זה נשמע כאילו אתה לא בטוח

למה אתה חושב שאולי יש לדיסק קשיח בעיות ???

חשבת להשאיל מחבר דיסק קשיח ???

במקומך לא הייתי מביא להם תדיסק קשיח ככה אם כל המידע כדי שיחליפו

לך תדע עוד יחרשו על כולו ויסתכלו במידע *רגיש* וכו ,ממליץ בחום להשתמש בkilldisk pro ולהשתמש בשיטת russin gost או משו דומה ,כדי שהדיסק קשיח יהיה מחוק לגמרי ללא אפשרות שיחזור לפני שאתה מביא להם שיחליפו

פורסם

במקומך לא הייתי מביא להם תדיסק קשיח ככה אם כל המידע כדי שיחליפו

לך תדע עוד יחרשו על כולו ויסתכלו במידע *רגיש* וכו ,ממליץ בחום להשתמש בkilldisk pro ולהשתמש בשיטת russin gost או משו דומה ,כדי שהדיסק קשיח יהיה מחוק לגמרי ללא אפשרות שיחזור לפני שאתה מביא להם שיחליפו

לא לכולנו יש סרטים אדומים על המחשב :)

פורסם

חחח לא לזה התכוונתי

התכוונתי לכל מני דברים חשובים ששומרים על מסמכי טקסט..

פורסם
  • מחבר

זיגזג בטוחים שהבעיה היא בדיסק הקשיח או בבקר ה IDE שעל הלוח

בכל מקרה אני צריך לקחת את המחשב שיבדקו

לפני שאני מעלה את הווינדוס זה רושם

A disk Read error occurred ושאני לוחץ ריסט זה חוזר וכשאני מוציא את הכבל IDE מהלוח ומכניס חזרה זה עובד ואחרי זה לא

ניסיתי כבל אחר אבל לא יודע אם הוא טוב ושוב חזר לי הבעיה וגם זה משתנה לי מתי שהוא רוצה ל DMA 5 או 2 או 0

מה שבא לו ומתי חח

אורן מזיגזג אמר שזה אולי בעיה כתוצאה מ PARTITION MAGIC כי עשיתי מחיצה איתה והם אמרו שאני ינסה למחוק את כל המחיצות ויצור חדשות ב FDISK

אבל אני לא יכול כי יש לי מלא חומר על ההארדיסק והם אמרו לי לגבות אותו

בכמה אחוזים הנורטון גוסט מקבץ? בוא נשאל כמה דיסקים אני יצטרך לבזבז? :P

ולזיגזג נראה לי יש חיים מאשר להסתכל מה יש לי בהארדיסק לא? חוץ מהרבה הרבה תמונות של מרי-קייט ואשלי אין להם מה לחפש אצלי

חחח... דרך אגב, שמעתם שאחת מהם מסוממת??

פורסם

לא יודע בדיוק בכמה אחוז רק יודע שזה מכווץ הרבה

להערכתי תצטרך בסביבות ה100 דיסקים (ולוקח מלא זמן לצרוב כל כך הרבה דיסקים)

שמעתם שאחת מהם מסוממת??

שמעתי אבל מה שאתה כנראה לא שמעת זה שהיא הייתה במוסד לגמילה ויצאה משם אחרי שבועיים בערך

פורסם
  • מחבר

100 דיסקים? זיגזג לא יעשו טובה אם הם ימצאו שההארדיסק לא טוב? בכל זאת קניתי מחשב חדש מהם ואין סיבה שהוא ידפק כל כך מהר

לפחות לשים את כל החומר על כונן זהה ולהחזיר להם את שלי, הם לא מסכימים

שמעתי אבל מה שאתה כנראה לא שמעת זה שהיא הייתה במוסד לגמילה ויצאה משם אחרי שבועיים בערך

שמעתי את זה, מה יאנו היא יצאה מזה או מה? ספר עוד קצת כי קראתי רק שהיא נסתה לעשן והם לא מכחישות את זה וזהו

פורסם

וואי. אתה אשכרה מדברים על התאומות אולסן. ועוד בפורום תוכנה...

ימים שחורים הגיעו :behead:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים