פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים קדס מהווה נקודת תצפית וחדירה אפשרית בגלל חוסר היכולת לראות לתוכו. במקרה שמדובר בפרדס שנמצא סמוך לבית שר הבטחון, הוא מהווה איום ישיר עליו
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אוקי, ומה האיום הקיומי למדינה? ששר הבטחון יעבור דירה אם הוא פוחד מתצפיתנים וצלפים למיניהם.
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים ששר הבטחון יעבור דירה בגלל פרדס?עשה לי טובהאיומים מסירים, לא מתחמקים מהם
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר ששר הבטחון יעבור דירה בגלל פרדס?אם הפרדס מאיים עליו - אז כן.זה יותר זול לממשלה גם מאשר להרוס ולשלם פיצויים אסטרונומיים שלא יעזרו אפילו במעט - כי הפרדס הינו רכוש יותר בנפש מאשר בכסף.
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים איומים מסירים, לא מתחמקים מהםכן, אני בטוח שאם תראה פעם אדם לא מגולח שהולך ברחוב עם אקדח בתוך נרתיק אתה ישר תתנפל עליו במכות (יכול להיות שהוא ערבי, לא?).
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים כן, אני בטוח שאם תראה פעם אדם לא מגולח שהולך ברחוב עם אקדח בתוך נרתיק אתה ישר תתנפל עליו במכות (יכול להיות שהוא ערבי, לא?).אם הייתי צה"ל, אז כן
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר הוא לא אמר סתם ערבי. הוא אמר ערבי עם אקדח. ועוד לא מגולח נו בסדר עדיין תקף מעל ההודעה הזו
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים הסכנה לא מהזקנה אלא מהפרדס, בסדר. אז צרייך להידבר ולא להתנפל על הישישה. תראו את זה מנקודת המבט שלה. צרייך להסביר לה את המצב (למרות שאני בעד לפנות את מופז) ולפצות אותה על כל נזק שיגרם לפרדס. שישתלו לה שיחי תותים, אני רוצה לראות מישהו מחביא שם משגר קסאמים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.