פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לפני ההתקנה של SP2 יכלתי לעבוד עם BorlandC בלי בעייהכנראה אחרי ההתקנה של SP2 התוכנה לא מסוגלת לעבוד ההודעה המתקבלת היא:The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft applicationsהאם מישהו מסוגל להריץ את התוכנה הנ"ל עם SP2?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לפי מה שאני יודע ה SP2 לא אמור להגביל אותך בדרך זו או אחרתיכול להיות שעשית עוד שינויים?ותבדוק גם אם זה רק בתוכנה הזו או שבכלל אתה לא יכול להריץ תוכניות מבוססות MS-DOS
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים שמע אתה יכול לנסות לשחק במאפיינים של הקובץ (TC.EXE) ותכוון ביצועים כמו נגיד חלונות 98 וכאלה.לי יש בכלל בעיה שקבצי דוס עולים לאט... וכמו כן הבורלנד..
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים לי המהדר TCLITE לא עולה מאותה סיבה בגלל שהוא יישום של MS-DOS ואקס פי לא תומך בישומי MS-DOS. קניתי ספר ללמוד שפת C (ללמוד C של יואב נתיב---ספר מצויין) ואני לא יכול להפעיל את המהדר המצורף ואני כבר עברתי את אמצע הספר ואני רוצה לתרגל לכן אם מישהו יכול להביא לינק למהדר פשוט ונוח לעבודה שיתאים לי אשמח מאוד(כמובן לפי תקנון הפורום).
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מישהו פה אז יודע איך מעלים C על XP Proחבר שלי מנסה העלות וזה נותן לו הודעת שגיאה כזו:c:\windows\system32\autoexec.nt. The system file is not suitable for runing ms-dos and microsoft windows applicationאם למישהו יש רעיון או הצעהיתקבל בברכה
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הבעיה שלך היא בכלל להעלות כל ישום שעובד בדוס, לא רק Cיש איזה פאץ שמסדר את זה, נסה בפורום Windows, מישהו נתן שם פעם קישור לפאץ
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הבעיה שלך היא בכלל להעלות כל ישום שעובד בדוס, לא רק Cיש איזה פאץ שמסדר את זה, נסה בפורום Windows, מישהו נתן שם פעם קישור לפאץהבעיה שלו סודרה כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.