עבור לתוכן

רעש מאווררים - יש אלטרנטיבות?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד AMD שמותקן עליו מאוורר Tt Volcano7 וכרטיס Gforce3Ti שמותקן עליו מאוורר של היצרן. ביחד אלה שני מאווררים מאוד רועשים והייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן קנה וממליץ על אופציות שקטות יותר (לדעתי רוב הרעש מגיע מהג'יפורס וחשוב יותר למצוא לו פתרון)

מצאתי ברשת כלמיני פתרונות של "בלי מאוורר" ורציתי לדעת אם זה פתרון מומלץ. לדוגמה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0003fanless/cl-g00003.htm

תודה על העזרה.

פורסם

קנה את הVGA SILENSER. יותר קל להרכבה בהרבה ועושה ממש ממש מעט רעש. אם אתה רוצה אפס DBA (שזה לא כל כך נכון כי הביצועים של הקירור הזה בלי מאוורר עליו הם איומים) אז עדיף נראה לי כבר את הקירור של זלמן. בקשר למעבד גם כדי את ה7000CU אלומיניום (שחכתי תתדגם המדיוק)

פורסם

כל הVGA Silencer עולה יותר מאשר הכרטיס כיום אז לדעתי זה לא משתלם בכלל ::)

פורסם

הא?

אפשר לדעת על מה לעזאזל אתה מדבר?

פורסם

אני חושב שהוא התכוון שהסיילנסר שווה יותר מהג'יפורס3 שלו

ולדעתי זה גם נכון שלהוציא 150 שקל פלוס מינוס על ג'יפורס3 זה קצת אידיוטי...

הקירור פסיבי של טרמלטק דווקא לא כזה גרוע, אפילו שאת הדגם המדויק שהצגת אני לא בטוח שמוכרים בארץ (ראיתי רק את הג'יינט2 ו3)

לאומת זאת באמת הסיילנסר שקט בטירוף והוא מקרר מצויין (:

הדגם המדוייק של הזלמן משולב אלומיניום זה cnps7000alcu (ה alcu מציין שילוב של אלומיניום+קופר(נחושת) מול ה cu שהוא קופר בלבד)

עוד דבר, לא יעזור להוציא 150 שקל על הכ.מסך בלי להחליף את הוולקנו שיש על המעבד, כי הוא עצמו נחשב למאורר לא שקט במיוחד ::)

פורסם

בדיוק ! ^

(לדעתי רוב הרעש מגיע מהג'יפורס וחשוב יותר למצוא לו פתרון

:silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים