פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר.יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים יש לך סינקים של thermalright באים בלי מאורר ויש לך זלמן פסיבי אבל מצויין!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר אחי הזלמן יהיו יותר טובים מקירור אקטיבי???הTR באים בלי מאוורר מה שאומר שאני אצתרך לקנות מאוורר לחוד שרוב הסיכויים יהיה רועש וזה... וזה גם יוצא יקר ממש.... ניגד עד 100 ככה כולל מאוורר.... איך הTT שנראה כמו הXBLOWER רק בקטן??ואיך הוונטק ICEBERQ?תודה מראש, ניר.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים יש קירור ללא מאורר של זלמן הוא מצויין ויתאים לך לצ'יפסט ואני מאמין שגם יהיה טוב לאוברקלוק.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אתה אומר שהלך לך הקירור האקטיבי משמע הלך המאוורר שעל הסינק פשוט גש לחנות אלק' ובקש מאוורר דומה ותחבר אותו ..... הרבה יותר זול ופחות עבודה ואתה יכול לשלוט לו על המהירות על ידי כך שתחבר ל 5/7/12 וולט
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר אבל זה לא מאוורר עם 4 ברגים... זה מאוורר שמובנה בתוך הסינק של הצ'יפסט..תראה תמונה של הלוח- CHAINTECH 7NJS ZENITH ותבין...
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים קנה של זלמן ב 40 שקל וסגור עניין הוא גם ללא מאוור וככה שקט והביצועים שלו לא יורדים מסינק עם מאורר ואיפלו יותר טובים..
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים הTT רועש!את הוונטק לא ראיתי.על הזלמן קראתי ביקורות טובות (יש שתי גרסאות, ההפרש מחירים זניח, קח את הגדול)והTR יקר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.