פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ?לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראשעריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר ניסית להתקין מהתחלה אמיול?כן לא רק פעם אחת וגם שיניתי גרסאות בכדי לראות אם הגרסה לא דפוקהולא עוזר הוא כותב נוט ריספונגינג
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ?לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראשעריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט. אוקיי סליחה אבל בינתיים אין תשובה ואני לא מצליח להתגבר על הבעיה אז משהו שיודע איך פותרים את זה בבקשה לעזור לי פליזזז! :'(
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים נסה להתקין שוב את ווינדואוס מההתחלה...נסה להתקין קודם את הדריברים, ולפני תוכנות אחרות תתחיל באימיול.סורי, אין לי רעיון אחריניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.