עבור לתוכן

המלצה לקירור בשביל חבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר

חזק מהסטוק והמעבד Tray.. :)

עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray..

תודה מראש לעוזרים ;)

דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)

פורסם

ZALMAN 7000 ALCU שקט ולא כבד

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר של זלמן, שיש דגם A ודגם B,

מה ההבדל?

ובאותה נימה, למה בכל החנויות יש רק את דגם ה A, ורק בחנות אחת יש את ה B והוא יותר זול מכולם, בדיי הרבה?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל זה דיי דחוץ אנחנו הולכים לקנות לו קירור היום כי הוא כבר יומיים מסתכל על החלקים שמונחים על השולחן ומזיל ריר.. :P

פורסם

דגם A יותר טוב אבל למישהו שלא עושה OC אז B זה בסדר גמור ( אתה רואה שA עולה יותר מB )

ודרך אגב הקירור סטוק הוא מאלומיניום ולכן הוא מקרר מספיק טוב גם בלי מארז מאווורר - למי שלא עושה OC ...

פורסם
  • מחבר

אז שווה ללכת להחליף את המעבד ב BOX אחד?

וחבר שלי לא יכול להוציא יותר מ 200 וה A עולה הכי זול 230...

אז אם כבר נלך על האפשרות של ה B...

ומה בקשר לקירורים אחרם נגיד

Venus 12? או Volcano K8?

פורסם

הקירורים של TT הם מנחושת ולכן חייבים מארז מאוורר היטב בישביל שהם יהיו טובים

לדעתי תחליף לBOX או תקנה את הB שכבר אמרתי שהו מצויין ואפילו תוכל להגיע איתו ל2.4 (3400+) בלי בעיה :xyxthumbs:

והייתרון של זלמן הוא השקט .... לדעתי תיקח B ALCU

פורסם
  • מחבר

בחנות שאנחנו קונים אין את הB

אז חבר שלי הסכים לקנות את הקירור A ב 235

משתלם לדעתכם?

פורסם

הALCU עולה בפנדה 160 שקל

אז 235 זה לא מחיר אטרקטיבי...

פורסם

תזמין דרך האינטרנט (אם אתה יכול)

פורסם
  • מחבר

אבל אז צריך להזמין(להזמין עולה כסף, וזה ייצא שאני משלם אותו דבר על קירור פחות טוב) את זה או לנסוע לקיסריה שזה מבחינתי לא בא בחשבון :(

וראיתי שרק פנדה מחזיקים את ה B.. איזה דפק..

כנראה שאין לנו ברירה ונוציא 235 שח

כי אני לא בטוח עד כמה זה אטרקטיבי ואם אם יסכימו לקבל בחזרה את המעבד.. למרות שלא נגענו בו כמעט הוא עדיין יושב בחבילה הקטנה שלו..

פורסם

מה הכוונה "קירור פחות טוב" ? לא משנה באיזה חנות תקנה את ה alcu וזהו, עד 210 נשמע לי סביר לגמרי

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שהB הוא דגם טיפה יותר חלש

ויעלה לי להזמין אותו כמו שיעלה לי לקנות A רגיל בחנות ליד הבית..

פורסם
  • מחבר

טוב הרכבתי לו את המחשב אתמול, עם הקירור הנל.

אנשים אומרים שהוא אמור להיות שקט, ובאמת הוא שקט, כשהוא לא עשוה את הרעש של הגירגורים הזה!

אני לא חושב שזה נורמלי אולי משהו לא תקין במאורר למרות שהוא מסתובב במהירות נורמלית שלו (2200 במקסימום)

יש למישהו רעיונות?

עם מארז פתוח המאורר הזה מחזיק את המעבד על 40 מעלות בערך המנוחה, נראה לי דיי הרבה...

ועוד דבר שאני אוסיף אם כבר אני פה.

הוא קיבל זכרונות 333 שאותם אנו צריכים להחליף כי המוכר של החנות שקנינו ממנה הוא מטומטם :\

עכשיו בשביל שלפחות בנתיים הוא יוכל להתקין ווינדוס, ניסיתי לשנות את המתח לזכרונות העלתי אותו ל 2.6, לא עבד.

אחר כך הוספתי להעלות את התזמונים, לא עזר..

אלו זכרונות טויינמוס הם אמורים להיות בסדר לאובר קלוק, לא יודע..

בכל מקרה אי אפשר לרדת מתחת לבאס מאתיים, אז בשביל נסיון אחרון רציתי לדעת אם אפשר לעשות את הרטיו הזה שהמעבד יעבוד על 200 והזכרונות על 166.

לוח אפוקס 8KDA3J, האפשרי?

תודה מראש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים