עבור לתוכן

משחות טרמיות: האם Nanotherm BLUE II יספיק או שכדאי Nanotherm PCM+ ?

Featured Replies

פורסם

המעבד בארטון 2500 (מגיע מחר) לוח (Epox 8rda3+) גוף קירור Thermaltake Extreme VOLCANO 12.

מחר אני מרכיב את המחשב לבד, חלק מהמטרה זה OC, יש בזיגזג את הNanotherm BLUE II ב32 ש"ח ויש גם את הNanotherm PCM+ - Thermal management solution ב67 ש"ח.

האם ההפרש שווה? כדאי בכלל? ואחת המשחות מבוססות כסף? כלומר להיזהר במריחה?

תודה

MOOMOO

פורסם

אני בספק אם יש הבדל של יותר מכמה מעלות בודדות אם בכלל בין המשחות

ומשחה מבוססת כסף מסוכנת מפני שהיא יכולה לגרום לקצר אם היא תימרח על המגעים של הלוח בטעות.

עריכה: צודק זה מתוך הרגל :)

פורסם

למה אתה חייב לצטט את ההודעה הראשית? :silly:

ה-NN2 בהחלט תספיק.

פורסם

ההבדל בין משחה ממש גרועה לאחת ממש טובה הוא כמה מעלות. אני בספק אם יש הבדל של יותר ממעלה או שניים בין שני המשחות, וכמו שכבר אמרו פה הNTB לא מוליכה, הPCM כן. מלבד זה משחות מבוססות כסף, מאוד קשה לנקות ואם משתמשים ביותר מידי אלכוהול המשחה עלולה להשפך על הלוח ואז בכלל זה סיפור לא קטן.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם אומרים, הNanotherm BLUE II לא מוליכה חשמל וההבדל בינה לבין הPCM הוא קטן מאוד נכון?

אז ללכת על הNanotherm BLUE II...

ונ.ב

יש לי היט-סינק של P3, ואני רוצה לשים אותו עם הTI4600 לקירור יותר טוב (בשביל הOC), האם הNanotherm BLUE II תעשה את העבודה גם פה? או שצריך דבק טרמי?

פורסם

ממש לא מומלץ להדביק עם דבק טרמי סינקים כבדים, הוא מיועד יותר לסינקים קטנים (קירור צ'יפים וסינקים לזכרונות)

פורסם

ממש לא.

תקדח חורים בסינק - לא מאמין שתהיה לך בעיה...

פורסם

מישהו?

מה עדיף, ה Arctic Silver 5 או ה Nanotherm BLUE II ? (הן בערך באותו המחיר)

פורסם

AS5 טובה יותר, הבדל של מעלה מקסימום, אבל בכל זאת הייתי מעדיף NT2 כיוון שהיא לא מוליכה וזולה ->נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר.

(אני משתמש במשחה הזו זמן רב ומרוצה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים